Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. december 19., csütörtök

18.252 - Bartus Tibor: Ha minden így marad, 2014.- ben bajok lesznek mert nem lesz 2/3 FIDESZ + KDNO parlamenti többség,....


Feladó: Tibor Bartus
Dátum: 2013. december 19. 16:03
Tárgy: MEDDIG TŰRJÜK? SOKKOLÓ BESZÁMOLÓK FELVIDÉKRŐL (VIDEÓVAL)
Címzett:  Kutasi József Antal <jozsef@kutasi.eu>


Tisztelt honfitársaim,tudnia kell minden gondolkodó magyar embernek ,hogy mind addig nem lesz béke . 
Megbékélés a kárpát medencében a környező szláv népek, Románok és az Ős magyar szórványba kényszerített magyarok között. Amíg hazánkban élő magyarság nem lesz egységes a magyar nemzeti identitás teljes felismerésében. 

Nem engedheti meg egy nemzet, hogy a magyar Parlamentben az ellenzék soraiban ül a JOBBIK , mint ellenzéki párt.
Azt hogy az MSZP, DK, LMP AKIK IDEOLÓGIAILAG MÁS UTÓPISZTIKUS NÉZETEKET VALLVA, CSAK A HAZUGSÁGOKAT KÉPVISELI A HATALOM MEGSZERZÉSE ÉS A MAGYAR NEMZET TÖNKRE TÉTELÉÉRT.
M
ERT 33 ÉVVEL EZ ELŐTT EL ADTÁK AZ ORSZÁGOT A NYUGATI RABLÓ KAPITALISTÁKNAK ÉS MOST HARCOLNAK A GLOBALISTÁK TÖREKVÉSEIKÉRT.

Egy magyar nemzetnek nem lehet megosztottsággal, szembe nézni és felvirágoztatni a magyar nemzetet, ha a Parlamentben, szabadon lehet hazudozni, tények ellen hazugságokkal leplezni a rendszer átalakításával befogni a nép szemét, eltörölni nemzeti akaratát, a teljes nemzeti függetlenségért és szabadságért.

Ahol a KÚRIA képes nemezt ellenes határozatot hozni és támogatni a Nemzetközi Bankok Globalizációs törekvéseit támogatni és ki állni az Uzsora Kamat elszámolás mellett. Hogy lehet meg engedni, hogy a KÚRIA egyik oszlopos tagja a magyar TV. ki áll és azt mondja ,hogy a 12 millió forintot felvett magyar ember, kifizetett 12 forintot,még maradt 17 millió deviza tartozása.
 
A magyar törvények értelmében, aki nem hivatalosan ad valakinek 100 000 forintot és fél év múlva kér  120 000 forintot , a bíróság és a törvény értelmében uzsora kamatot kért és börtön büntetés jár érte. 

Akkor kérdezem, miért nem oszlatja fel a magyar kormány a kúria nagy tanácsát és Büntető eljárást indítson a Bankok valamint a Kúria és a bíróságok ellen. A magyar társadalmat és a végrehajtó hatalmakat, meg kell szabadítani azoktól a tégláktól, akik befészkelték magukat a legfelsőbb körökbe, és ők határoznak a nemzet sorsáról.

Ha minden így marad, 2014.- ben bajok lesznek mert nem lesz 2/3 FIDESZ  + KDNO parlamenti többség, és a négy éves erőfeszítések elvesznek, a zsarnok baloldali és liberális  keselyük  szavazataival. 

Üdv. Tibor