Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. december 26., csütörtök

18.305 - Magyarország a tönkretett ország, 2013. év Karácsonyán!

Feladó: Ignácz Antal 
Dátum: 2013. december 26. 12:37
Tárgy:  EZT IS MEGÉLTÜK!
Címzett:
Kutasi József Antal

Magyarország a  tönkretett ország,  2013. év Karácsonyán!

Ahol látható az előrelépés? .....a való magyar igazság!

Hatalmas sor állt a Blaha Lujza térnél, ahol karitatív szervezetek, egyházak tartottak ételosztás.

Mint tavaly, és az elmúlt években, idén is legkevesebb több százan, más számítások szerint több mint ezren vártak arra, hogy egy tál meleg ételhez jussanak. A tudósítások szerint már nem csak fedél nélküliek (akiknél azért meg kell jegyeznünk, hogy sok esetben saját hibájuk is hozzájárul sorsuk ilyetén alakulásához -szerk), de a lecsúszó középosztály tagjai is egyre nagyobb számban voltak jelen.

Közben "Magyarország jobban teljesít", harsogja a cionista kollaboráns  kormányzati propaganda.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy mindegyik (mszmp-mszp-zsidesz-kdnp) kormányzat propagandája ezt harsogta az elmúlt években, évtizedekben, holott ez a kígyózó sor mindegyik alatt egyre hosszabb volt. 





Kampány a templomban: világító kulcstartót osztogattak szenteste a fideszes képviselőjelölt aláírásával
Pócs János fideszes országgyűlési képviselőjelölt még a karácsonyi ünnepet is politikai célokra használja fel: szenteste a jászdózsai templomban a miséző pap bejelentette, hogy mindenki kap karácsonyi ajándékot, majd a mise végén világító kulcstartót osztogattak Pócs János aláírásával - írja a JászBlog.
A blog szerint a helyiek közül többen is felháborodtak, amiért "Pócs János az egyházat, a karácsonyi ünnepeket, a szentmisét használta fel kampánycélokra".
– Miért nem lehet legalább ezt az egy alkalmat tiszteletben tartani? – írta egyik olvasójuk. – Ez egy kisstílű, a vallásos emberek érzelmeit sértő, a vallást, a hitet és az ünnepeket semmibe vevő akció volt, de az ízléstelen kulcstartóval Pócs János megbántotta azokat is, akik csak ilyenkor, évente egyszer járnak el a templomba, és egyszerűen csak nyugodtan, politikamentesen szerették volna eltölteni az ünnepeket.