Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. december 25., szerda

18.289 - Pelczné Dr. Gáll Ildikó európai parlamenti képviselő, a Fidesz alelnöke: Karácsonyi üdvözlet


Feladó: Peller Géza 

Dátum: 2013. december 24. 22:44
Tárgy: Karácsonyi üdvözlet
Címzett: Kutasi Jozsef Antal <jozsef@kutasi.eu>


F
eladó: Pelczné Dr. Gáll Ildikó 

Dátum: 2013. december 20. 19:08
Tárgy:
Karácsonyi üdvözlet
Címzett: 


Tisztelt Hölgyek, kedves Nőtársaim!
Nekünk nőknek kiemelt szerep jut az évnek ebben a szakaszában, a Messiásvárás időszakában is. A családról való gondoskodás, az ünnepi előkészületek, a gyermekeink körüli teendők, otthonunk és lelkünk ünneplőbe öltöztetése mind mind olyan feladatok, amelyet örömmel, és áldozatos munkával végzünk el mint feleségek, anyák és a család fő összetartói.
A Karácsony előtti hetekben, az adventi várakozás jegyében megtisztítjuk lelkünket, és mindeközben visszagondolhatunk mindarra, ami az elmúlt év során velünk történt.
Az elmúlt év számos feladatot tartogatott mindannyiunk számára, hol az árvíz sújtotta  természeti katasztrófákkal, hol pedig a gazdasági kilábalást súlyosan hátráltató államadósággal, és hazánk polgárainak mindennapi életét szorosan befolyásoló egészségügyi, oktatáspolitikai, valamint közigazgatási kihívásokkal kellett megküzdenünk.
A nehézségek ellenére kormányunknak szép sikerei voltak, mely sikerek a brüsszeli támadások folytonos kereszttüzében különösen értékesek.
Minden külső támogató segítség nélkül visszafizettük az IMF hitelt, sikerült 3% alá csökkentettük a költségvetési hiányt, így kikerülhettünk a kilenc éve tartó túlzottdeficit-eljárás alól. Több ezer új munkahelyet teremtettünk, miközben növeltük a minimálbért és lassan a gazdaság is növekedési pályára lépett, úgy, hogy még a családok rezsiterheit is 20%-kal tudtunk csökkenteni.
A munkahelyvédelmi akcióterv segítségével nőtt a foglalkoztatás, a családok védelmében bevezetett családi adókedvezmény segítségével pedig több pénz maradhat a családok kasszájában.
A Gyed extra bevezetésével a nők megbecsülését fejezzük ki. Már nem kell többet választaniuk a család és karrier között, sőt a családalapítás a felsőoktatási tanulmányok mellett, vagy akár a munka mellett is reálisan megvalósítható lesz.  
Az elért eredményeknek hosszú a sora, a számvetésen túl azonban a Karácsony ünnepe számunkra a Megváltó érkezéséről, a szeretetről, az összetartozásról, a hálaadásról, és a családi körben eltöltött pihenésről szól.
Éppen ezért, ezúton szeretnék Mindannyiunknak Istentől áldott, békés, szeretetteljes Karácsonyi Ünnepeket, és élményekkel teli pihenést kívánni!
Tisztelettel:
Pelczné Dr. Gáll Ildikó
európai parlamenti képviselő,
a Fidesz alelnöke