Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. február 13., péntek

19.866 - A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium > ​Már 15 ezren nyertek támogatást háztartási nagygépek cseréjére


Feladó: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium
Dátum: 2015. február 12. 17:13
Tárgy: A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu



A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium heti hírlevele 2015-02-12
Állami kézbe kerülhet a hulladékgazdálkodás

A hulladékgazdálkodás állami irányítás, kezelés alá kerülhet, ám a működtetés, a tevékenység, a szolgáltatás helyi szinten marad - mondta Szabó Zsolt fejlesztés- és klímapolitikáért és kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkár Hejőpapiban, a 3,6 milliárd forintból elkészült mechanikai hulladék-előkezelő mű avatásán.

Újabb elismerés az eMagyarország Program hivatalos honlapjának

Az eMagyarország Program hivatalos honlapja bizonyult a leginkább felhasználóbarátnak a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat által meghirdetett versenybe nevezett közel száz honlap közül.

Közlekedésbiztonsági pályázatot hirdet az NFM általános iskoláknak

A gyerekek tudatosságának növelése a célja annak a 100 millió forintos közlekedésbiztonsági pályázatnak, amelyet az NFM a Klebelsberg Intézményfenntartó Központtal (Klik) és a Közlekedéstudományi Intézettel (KTI) együttműködésben hirdetett meg általános iskolák számára.

Új stratégiai megállapodásokat kötött az NFM

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium elsősorban a jogalkotási tevékenység előkészítésében, illetve a mindennapi munkában számít a stratégiai partnerek tapasztalataira - mondta Fónagy János, amikor újabb 6 partnerrel írt alá stratégiai megállapodást. Ezzel 25 szervezetre nőtt az együttműködés intézményes kerete.

​​
Már 15 ezren nyertek támogatást háztartási nagygépek cseréjére

A nemzeti fejlesztési miniszter 2015. január 27-i döntése alapján 15 812 pályázó kaphatta meg a hétvégén az Otthon Melege Program keretében meghirdetett Háztartási nagygépek energiamegtakarítást eredményező cseréje alprogram támogatói okiratát.