Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. január 23., szerda

16.252 - Tharan Marianne: Már majdnem elsírtam magam Rozgics Mária szegénységén, amikor mit nem találtam! Érdemes az egészet végigolvasni.

Feladó: Tharan Marianne
Dátum: 2013. január 23. 9:49
Tárgy: Rozgics Mária: Nekem nincs 30 ezer forintom arra, hogy soron kívül készíttessek felvételt, ...
Címzett: Kutasi József Antal


Tharan Marianne: Már majdnem elsírtam magam Rozgics Mária szegénységén, amikor mit nem találtam!

Érdemes az egészet végigolvasni.

"Jogerős: tolvaj, garázda, testi sértő, hajlevágó a "Magyar" Világ főszerkesztője, Rozgics Mária és fia

Az ÁVH-s kapcsolat

Rozgicsék korábban a Magyarok Világszövetségétől ingyen kapott irodát is kirámolták, miközben éjszaka leléptek. De sajnos mindig találnak új áldozatot. Elsősorban az internetet nem ismerő, kevésbé tájékozott, naiv magyar embereket vezetik félre és húzzák le "Magyarok" Világa nevű szennylapjukkal, melyet érdekes módon mindenhol terítenek a lapterjesztők. Így még mindig akad 1-2 ezer olvasójuk zavaros, féligazságokkal, hazugságokkal teli, de legfőképpen a nemzeti radikális
Az ÁVH-s kapcsolatRozgicsék korábban a Magyarok Világszövetségétől ingyen kapott irodát is kirámolták, miközben éjszaka leléptek. De sajnos mindig találnak új áldozatot. Elsősorban az internetet nem ismerő, kevésbé tájékozott, naiv magyar embereket vezetik félre és húzzák le "Magyarok" Világa nevű szennylapjukkal, melyet érdekes módon mindenhol terítenek a lapterjesztők. Így még mindig akad 1-2 ezer olvasójuk zavaros, féligazságokkal, hazugságokkal teli, de legfőképpen a nemzeti radikális oldalt rágalmazó firkálmányaikra.

/Rozgics a gengszterváltás előtt különféle kommunista lapokba írt lelkes agitkákat, s a patinás, "közismerten keresztény-konzervatív" Magyar Rendőr munkatársa volt 1993-ig.../

Régi adósságunkat törlesztjük, amikor bemutatjuk olvasóinknak a Rozgics-klán 2008. májusi ítéletét. A térdelve ájtatoskodó műmagyar Mária és fia előbb meglopta, kifosztotta, majd húsvágó bárddal fenyegetőzve megverte azt a nemzeti érzelmű hölgyet, aki éttermébe kisebbségi üzlettársként befogadta a szélhámosnőt. Még áldozatuk hajából is levágtak, hogy rituálisan megalázzák. Mindezt 2004 karácsonyán! Rozgicsék e köztörvényes bűncselekménysorozatukkal, amely nem az első életükben, természetesen nem büszkélkednek sehol, de a lopott holmit, például az étterem bútorait, berendezését és számítógépeit szépen eladogatták, nem került meg semmi. Ehhez képest kártéríteniük sem kell, az 50 nap minden büntetésük. Több mint 3 év kellett még ehhez a szánalmas ítélethez is, amelyből hiányzik a kárérték zöme és a bűncselekménysorozat nem kis része. De még ekkor is ordító az aránytalanság a megállapított több mint 1 millió forintos lopás, a garázdaság és a testi sértés, és az ezek okán kiszabott piti közmunka (pl. parktakarítás) között. Mindez sokak szerint azt a gyanút erősíti, hogy a bűnözőknek érdekes, informatív kapcsolatuk lehet a rendőrséggel vagy a szocionista titkosszolgálatokkal. Bírósági dokumentum, fotók alább.

Kérjük Tisztelt Bajtársainkat, Olvasóinkat: minden barátot, ismerőst, családtagot figyelmeztessenek, hogy ne vásárolják a "Magyar" Világot, sem munkatársai úgynevezett könyveit.


Csalóka ájtatoskodás

Kutasi József Antal írja:

Felvétel: Kutasi József Antal 
Kutasi József>Miklósi Napi Jótékonysági MAGYAR VILÁG EST

A saját életrajzuk szerint III/II-es pártállami ügynököket, MSZMP-kádereket tömörítő lapocska főmunkatársa, Kőrösi Imre, volt MSZMP-s megyei vezető és MDF-képviselő 2007-ben 140 (!) millás bankhitelt kapott off-shore cégére, miközben azt állítja, hogy nincs vagyona. 2006 október 23-án a tüntető hazafias tömeget fegyveres harcra buzdította és azt hazudta, hogy éppen Végh Ferenccel, a Honvédség vezérkari főnökével tárgyal a hadsereg átállásáról. Végh akkor már 7 éve, 1999-ben leköszönt posztjáról. Kőrösi gyorsan lelépett, az ÁVH pedig gumigolyó-sortüzet zúdított a hazafiakra.

Később, bár Kozenkai Jenő volt III/II-es pártállami ügynökkel (saját életrajza szerint volt az, 2002-ben pedig, folytatva patkányhagyományait feljelentette a választási csalás ellen tiltakozó Budaházyékat, míg a 90-es években csődbe vitte az Aerocaritast) közös közleményeikben pártházak felgyújtását, komcsik akasztását hirdették meg, eljárás sem indult ellenük, ami kiváló ávós beágyazottságra utal. Pláne, hogy, ezzel szemben , mint tudjuk, Budaházy és más hazafiak ellen vörös csillag leszerelése, újságcikkek és hasonlóak miatt hatalmas perek indultak, s általában rengeteg magyart meghurcoltak, megkínoztak 2006 őszén pusztán a tüntetéseken való részvételük miatt is.

Az idióta, fejhangon szónokló Kossuth-téri bomlasztókéntis hírhedett Kőrösi szorosan együttműködik a szintén volt MSZMP-káder, a gengszterváltásos privatizáción megtollasodott Lakatos Pállal is, akinek fia pedig egyenesen izraeli-zsidó fegyveres gárdát vezet hazánkban. A héber Kőrösi és a félcigány-félzsiráf Lakatos, nomeg a "Magyar" Világ ennek ellenére a legnagyobb lelkinyugalommal zsidózik, cionistázik, de célpontjuk érdekes módon elsősorban a mind izmosabbá váló magyar radikális jobboldal. Közös jellemzőjük még, hogy bizonyítékokkal soha nem bajlódnak, ezért Rozgicsék sokat járnak ellenük indított sajtóperekre. De csatornalapjuk furamód tovább működik, büntetett előéletű főszerkesztőjével együtt. A bagázs mobilszámai is egy céghez tartoznak tavalyi adatok szerint.

A tolvajkörbe tartozik még és lelkesen szerepelteti az előbbi komcsi szarkeverőket a degenerált, ápolatlan benyomást keltő és ugyancsak zsiráfgyanús pszichopata, a saját magát weboldalán ex-NBH-snak és rendőrségi munkatársnak nevező Molnár F. Árpád is (Rozgicsék környéként szinte mindenki vonzódik az ÁVH-hoz valamely formában...). E jeles férfiú egyebek mellett azt állítja "cikkeiben", hogy  -  szerintünk a morbid humor rovatba illő - weblapja világszerte be van tiltva (meg azt is, hogy az amerikai Echelon-lehallgató rendszerről csakis ő ír a földkerekségen, noha azzal szinte minden sajtótermék foglalkozik itthon és külföldön is) Ehhez képest webes "tévéje" akadálytalanul működik, de ez nem akadályozta meg Árpinkat abban, hogy "betiltásügyben" ultimátumot írjon Bush-nak. Ultimátuma nem teljesítése esetére hatalmas leleplezésekkel fenyegette meg a már sokoldalúan lelepleződött amerikai elnököt, és úgy tűnik, George W. Bush engedett, mert barátunk nem hozott róla nyilvánosságra új adatokat.

Árpád ezenkívül feljelentette Gyurcsányéknál, konkrétan Draskovicsnál szinte az összes magyar nacionalista szervezetet és orgánumot, lapunkkal az élen (igen-igen, Molnár F. "cikkeit" olvasva, amelyekben a Kuruc.info akár tucatszor is említésre kerül, az a benyomásunk, hogy az emberiség összes problémájáért mi vagyunk a felelősek, de nem ám csak úgy, hanem több tízezer évre visszamenőleg) , hogy idült, óeszdéeszes fasisztázásáról már ne is beszéljünk. Ja igen: miután folyton-folyvást "több ezer eltitkolt magyarországi politikai gyilkosságról és eltitkolt pszichiátriai emberkísérletől" is vakerol, nem zárható ki, hogy ő maga utóbbiak alanya volt...

A bagázs fenti és egyéb cselekményeiről és Molnár F. jó 20 perces mikrofonba hörgéséről a cikkvégi linkeken tájékozódhat részletesen és dokumentáltan. Jó szórakozást.

 

Fotók részben a bírósági anyagból


Nem tévéostrom miatt vitték földre: hölgyre támadt a Rozgics-fiú

 

 

 


Jóarcú hótiszták klubja: Lakatos, Kőrösi, Rozgics

 


Rozgics Pál Bácsfi Diánával - A műnyilas lány apja (is) kommunista belügyes volt

Kapcsolódó cikkeink:

 

 

 

 


KUTASI JÓZSEF ANTAL:

http://hirfutar.kutasi.eu/polhirfut.pdf 

https://picasaweb.google.com/daniel.kutasi 

https://www.google.de/search?q=kutasi+j%C3%B3zsef&hl=en&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=zJufUKynE5P34QSr3IHAAw&ved=0CDsQsAQ&biw=1920&bih=955