Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. január 27., vasárnap

16.284 - Rácz Sándor: "Minden település alakítsa meg a gazdatanácsot...! ... adja a parlament hozzá a jogot!"

** www.nemzetihirhalo.hu *************

Rácz Sándor: "Minden település alakítsa meg a gazdatanácsot...! 
... adja a parlament hozzá a jogot!"
 
A név mindegy, a fontos a feladat 
KK 2013. január 11., péntek gazdatanacs.blog 

Forrás: Hír TV, MNO 
2012. december 02., 12:05 

A földpályázati rendszer visszavonását követeli a Fejér Szövetség és több hozzá csatlakozó civil szervezet. A mások mellett a kajászói gazdák érdekeit képviselő szervezetek ezt az Összefogás a Magyar Földért és Vidékért elnevezésű rendezvényen jelentették be. 


Azt akarják elérni, hogy vonják vissza az eddigi haszonbérleti szerződéseket az állami földeken, azoknak a gazdáknak pedig, akik legálisan jutottak területhez, ideiglenes megbízási szerződésben biztosítsák a földművelés lehetőségét. Azt is kezdeményezik, hogy a településeken alakuljanak gazdatanácsok. 

- Minden település alakítsa meg a gazdatanácsot - hangsúlyozta Rácz Sándor, a Magyar Földvédő Mozgalom elnöke, hozzátéve: mindegy, hogy mi a neve, a fontos, hogy mi a feladata. A gazdatanács gondoskodjon arról, hogy ahhoz a településhez tartozó földek csak az ő engedélyével, döntésével állhatnak bárkinek a rendelkezésére; és nem lehet zsebszerződés, meg ilyen múlt, meg olyan múlt - a gazdatanács majd eldönti, hogy (sic!). Adja a parlament hozzá meg a jogot! - tette hozzá. 

***

KUTASI JÓZSEF ANTAL:

http://hirfutar.kutasi.eu/polhirfut.pdf 

https://picasaweb.google.com/daniel.kutasi 

https://www.google.de/search?q=kutasi+j%C3%B3zsef&hl=en&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=zJufUKynE5P34QSr3IHAAw&ved=0CDsQsAQ&biw=1920&bih=955