Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. január 28., hétfő

16.308 - MAGYAR MÁTRIX VÁLLALKOZÓI SZÖVETSÉG HUNNIÓ KONFÖDERÁCIÓ


From: Szabó Béla
Date: 2013/1/28
Subject: HUNNIÓ KONFÖDERÁCIÓ
To: Kutasi József Antal

http://hunnio.com/news.php?readmore=304

 Fapipa - 2012.01.23. 11:20:44

A HUNNIÓ KONFÖDERÁCIÓ MODELL leírását azért tesszük ki ujra a lap cimoldalára, mert a napokban adunk ajánlatot, javaslatot a KORMÁNYNAK a jelen társadalmi, gazdasági, és pénzügyi katasztrofális helyzet megoldása érdekében.

Ezen ajánlatunkkal, javaslatunkkal csatlakozunk a KÁSLER ÁRPÁD vezette BAÉSZ - hez, a BANKCSAPDA , és egyéb más devizaadós érdekvédő civil szervezethez.

A javaslat lényeges eleme az alábbi MODELL leirása, amely az alapját képezi annak a megoldásnak, koncepciónak, amivel képesek lehetünk a katasztrofális helyzetből való kiút megtalálásához. A döntés a KORMÁNY kezében van . 
Néhány napon belül nyilvánosságra hozzuk a konkrét javaslatot. 


MAGYAR MÁTRIX
VÁLLALKOZÓI SZÖVETSÉG 
HUNNIÓ KONFÖDERÁCIÓ



A FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS 

TÁRSADALMI MODELLJE



A globális kapitalizmus egy lehetséges alternatívája


Századunk társadalom tudósainak kutatási eredményei és társadalmi kisérletek tapasztalatai nyomán kialakult egy gazdasági társadalmi modell, amely fenntarthato alternatívája az összeomlóban lévő globális kapitalizmusnak. Ez egy demokratikus, szociális piacgazdaság modellje, alkalmas keret a fenntartható fejlődés, és a nemzeti kultúrák megőrzése,virágzása számára.
Magyarországnak lehetősége van arra, hogy ezt a modellt akár elszigetelten is- megvalósítsa, és ezzel példát mutasson a világnak, mint 1848-49 ben és 1956-ban is példát mutatott.
Amíg nincs demokratikus világstruktúra,szükséges, hogy az államalkotó társadalmak megőrizzék illetve visszaszerezzék szuverenitásukat, mert csak így tarthatják demokratikus ellenőrzés alatt a gazdasági szereplőket, csak így van lehetőségük arra, hogy meggátolják kártételüket
A Hunnió modell gazdasági és pénzügyi tekintetben is szuverén szerveződést feltételez
Az életüket e modellhez hasonlóan berendező szuverén szerveződések ,államok - a KONFÖDERALIZMUS elvei alapján - fokozatosan demokratikus struktúrát alakíthatnak ki