Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. január 30., szerda

16.317 - Tejfalussy András: Javaslom tanulmányozni Léhmann úr honlapját, valamint a Veres Médiahonlapot, és az aquanet-apla.atw.hu honlapot

Feladó: András Tejfalussy
Dátum: 2013. január 29. 15:43
Tárgy: aquanet-apla.atw.hu
Címzett: Kutasi József Antal

Mindenkinek javaslom, hogy egyénileg is küzdjön a bíróságokkal, úgy, ahogyan Dr. Léhmann György ügyvéd ajánlja, mert a nagy csoportos pervitel többnyire kudarchoz vezet, lásd a gilisztahitelezési csapda károsultjait, ill. a Veress Média Bt honlapján ismertetett nyelvújítási csalási módszert, amelyet mindig fel lehet fedezni a bírósági kudarcok háttereként. Ezúton is kérem a jogászokat, hogy gondolkodjanak el azon, hogyan tudnánk az értelmező szótárban nem szereplő, s emiatt a jogszabályokhoz kapcsolódásában sem egyértelmű kulcsszavakon, az ilyenfajta jogi nyelvújításokon alapuló hamis szerződések, ezekre alapozott hitelezési stb. szerződési csapdák kieszelői és alkalmazói tudatos csalásban bűnössé nyilváníttatását, s a "nyelvújítási csalásukból" származó, azon alapuló valamennyi kár ezúton rájuk való áthárítását.

Javaslom tanulmányozni Léhmann úr honlapját, valamint a Veres Médiahonlapot, és az aquanet-apla.atw.hu honlapot, továbbá az internetes a HUN-TV-ben a devizahitel-csapdáról beszélgetést is. Utóbbinál a keresési útvonal: Google, HUN-TV, Műsorok Archivum, majd a keresőablakba be kell írni, hogy "Brezovits", és utána elindítani a keresést, majd magát a riportot. 

Tejfalussy András