Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. január 5., vasárnap

18.337 - Soha életben nem loptak annyit a Tatárok, Törökök, de még a Németek sem, amit el loptak saját kommunistáink,...


Feladó: Tibor 
Dátum: 2014. január 5. 18:24
Tárgy: Jókívánság a Miniszterelnöktől!
Címzett: Kutasi József Antal <jozsef@kutasi.eu>


Kedves barátaim, ki merem mondani, hogy meg áll az eszem, amikor ilyen pimaszságot látok olvasok.

Ami annak a jele,hogy fel sem tudjátok fogni, kit adott az Isten, a magyarok sorsa Orbán Viktor személyében.

Vagy nem akarjátok felfogni, a személyiségének nagyszerűségét, család és nemzeti értékeinek szükségszerűségét, mind az után, amit a magyar miniszter elnökök csináltak és csináltak ezzel a néppel.

Úgy látszik  nagyon sok bunkónak elég volt a régi Alkotmány, amelyet az Orosz alkotmány át írásával  vettek át, hogy abban az időben a magyar emberek féltek, mert nem tudták meg érik e a másnapot, meg látják e még a családjukat - szeretteiket. 

Sokakat kivégeztek minden bírósági végzés nélkül, mert az volt a hibájuk,hogy rendes polgári család gyermekei ként születtek, De lehet,hogy az volt a hibájuk, hogy nem ismerték el  a Trianoni béke diktátumot.

Nagyon sok kis gazda volt, akit azért vittek Szibériába, mert nem adta oda az eldugott búzát, ami garancia volt a hét vagy nyolc tagú családjának az átéléshez. Majd mindent el vettek, gyárakat, kis üzemeket, boltokat és minden megművelhető földet.

Nem engedték az Iskolába  beiratkozást a polgári osztály és a munkáltatók gyermekeinek, de az Ő gyermekeik, külföldön tanultak. hogy kellő pillanatban átvegyék a hatalmat és megszerezzék a privatizáció által elkótyavetyélt  magyarság mindenét.

Soha életben nem loptak annyit a Tatárok, Törökök, de még a Németek sem, amit el loptak saját kommunistáink, akik a hatalom át adása előtt PAKTUMBAN rögzítették, hogy őket nem lehet számon kérni.

Még a mai napig sem volt számon kérés  és a lopott pénzek vissza származtatása , 242 000 milliárd USA Dollár értékben.
De azt se szabad elfelejteni, hogy  2006. október 23.- án megverték a magyar népet, minden következmény nélkül.

Pedig tudtátok, hogy  több mint 12 000 milliárdos lett húsz év alatt, míg az 1 200 000 fiatal Deviza kölcsön,
tönkre ment,
azért mert a liberális- szocialista hatalom így látta jónak.

Külön kérdezem, hány újságot, napi lapot tiltottak be  a négy év alatt, mi lett azokkal, akik minden felelősség nélkül azt ordították és még most is azt ordítják, hogy hazudik az Orbán kormány, amikor a bank adott ki vetette, amikor  20 % rezsi csökkentést be vezette, akkor amikor  42 000 új munka helyet nyitottak. 

Amire egy ép mondatot nem tudtak ki nyögni, de le akarják váltani az Orbán kormányt FIDESZ és a KDNP. ŐK MEG A POZÍCIÓ HARCBAN, MERÜLNEK EL!

ÜDV: Tibor