Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. január 28., kedd

18.365 - Tajnay Maria: Igen értékelem az On nemes erkolcsi értéku munkajat .


Feladó: Maria Tajnay
Dátum: 2014. január 28. 2:57
Tárgy: Koszonet a értékelo magyarazatokért
Címzett: jozsef <jozsef@kutasi.eu>

Tisztelt , kedves nemzettestvérem  Kutasi Jozsef Antal Ur.


Bevalom igazan , hogy csak most tudom bisztossan , hogy az életben nincs véletlen talalkozas . Mi itt Brusszelben mar fel akartuk adni a emberi jogi vér verejtékes harcunkat ,a magyar nemzet rész diszkriminacio megszuntetéséért ,amit Brusszelben Strazburgban rendezunk és ami mar évek ota elindult  . 

Nagy csodara  a JUDr. Morvai Krisztina megértéssel viszonyult a Bizottsagunk irant ,igy haladunk a harcban  tovabb elore .Amiota mukodunk , mar tobb mint 24 évé   Brusszelben soha  ,egy magyar EU Parlamenti képviselo nem ,hogy nem tamogatott ,de még torpédosztak a nyilt forumjainkat  EU Parlamentben ,  ha pedig sajto kerek asztalokat , szeminariumokat  , demokratikus békes tuntetéseinket  rendesztunk EU testuletek elot  etszeruen szabotaltak és vad iratokat irtak rank,a kolegaiknak ,  hogy lazitok vagyunk és rend zavarok ! ? 

Csak a Katalanok , Flamandok , Baszkok , Galiciaiak , Welsziek és Skotok mindenben tamogattak és most is tamogatnak .és segitenek . Eszt netessék panasznak venni , én csak nagyon oszintén szeretném Onnek leirni a szomoru igazsagot , mert On mint igazi nagy értéku magyar nemes ember joga van arra , hogy  tajékosztatja Ont a mi Bizottsagunk oszintén mindenrol 

Olel sok mély szeretettel , tisztelettel  Brusszelbol   

                                                                                            
Tajnay Maria



--
Maria TAJNAY
Secrétaire générale
Comité pour les Droits de l'Homme en Europe Centrale
5, Avenue du Bois Carré
B-5100 Jambes
BELGIQUE
gsm: 0499/62.19.00
email: cdhecb@gmail.com