Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. január 7., kedd

18.345 - Kovács János, a mindenes: A továbbiakban is az eddigi igazságkeresés és bemutatás szolgálatában fog működni a Hírháló, ezt megígérhetem.


Mi ez az "új irányváltás" a Hírháló szemléletében? 

Néha akad hírlevelekre reagáló olvasói levél, amelyben számon kérik a számukra kedvezőtlen írásokat. Azért van sok dícsérő és kitartást kérő üzenet is, főleg az ünnepek és újévi köszöntés alkalmával. Két utóbbi megjegyzés: 
T. Nemzeti Hírháló Szerkesztőség ! 

Érdeklődöm, hogy mi ez az "ÚJ.." irányváltás..? 
Amikor -régen..- feliratkoztam akkor egészen másként szemlélték a világot..! 
Az nekem szimpatikus volt. 
Az új "szemléletben" miért nem fér össze a mostani országvezetés..? 
Talán majd a libás.., a szarházi.., esetleg a hazudtunk éjjel.. stb. jobb lesz ..? 

Tisztelettel, (...olvasó neve) 



Tisztelt Szerkesztők! 
Kíváncsi leszek majd a tavaszi választások után, hogy kinek ,kiknek fognak szurkolni és kit fognak megkérdőjelezni. Addig pedig minden Orbán gyalázó cikket szeretnék nélkülözni , meggondolva, hogy törlöm az az egész Nemzeti Hírháló úgynevezett "igazmondását" véglegesen, azzal a már elhíresült mondattal ,hogy akinek itt nem tetszik az élet, a kűzdés, a talponmaradás minden területen, 
a kifosztott meggyalázott és és nem Orbán által kiégetett országban, annak el lehet menni ebből az országból.Mondjuk Albániába vagy Bulgáriába, esetleg tudok még sorolni országokat, tisztelt Szerkesztők.


Jelentem, nem a Hírháló szemléletmódja változott, hanem az igazság követelése mentén a be nem teljesített hazug ígéretek és a további megszorító és nemzetellenes politika napi eseményeinek közvetítése látható. Ha ez nem egyezik az olvasó álomvilágával, arról nem a "szerkesztőség" tehet, nem nálam van a hiba! 

Sajnos azt hallani, olvasni mindenfelől, hogy teljesen ellehetetlenítik a magyarságot, életkörülményeit egyre szűkösebbre szabják, miközben szélesen kampányolnak a minden szép, minden rendben és fejlődik az országban tündérmesékkel. A hazudozás nem hogy megszűnt volna, hanem egyre szemtelenebb és bátrabb, hülyének nézik választóikat. Ennek eredménye a fentihez hasonló megnyilvánulás vagy más fórumokon való parttalan eszmecsere. 

Szerencsére azért egyre többen a régen felébredtek közé csatlakoznak és várják az igazi társadalmi-, vele a gazdasági megoldást. Több felől hallani építkező közösségeket, akik nem csak várják, hanem tevőlegesen is részt vesznek ennek az elcsalt rendszerváltásnak a helyrerakásában. Tudják, az elszabotált paktumos váltás óta nem volt igazi nemzeti érdekű hatalom, tudják hazugságból áll az egész politikum! Lásd pl. Tóth Zoltán József pomázi előadásának vágatlan felvételét:http://www.youtube.com/watch?v=D5hDXzW6kVA 
Hogyan veszi át a 2/3-ot az SZDSZ! avagy Szemkilövetés kormányától a szemfényvesztés kormányáig címmel! 

A továbbiakban is az eddigi igazságkeresés és bemutatás szolgálatában fog működni a Hírháló, ezt megígérhetem. Ahogyan az elmúlt 10 év működése során tapasztalhatták. 

Kovács János, a mindenes 
admin@nemzetihirhalo.hu