Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. január 7., kedd

18.344 - Magyarország Kormánya: Olcsóbb és átláthatóbb rendszer jön létre a képviselők számának csökkentésével (+videó)


Feladó: Magyarország Kormánya
Dátum: 2014. január 7. 19:12
Tárgy: Magyarország Kormányának Hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu



Magyarország Kormányának Hírlevele 2014-01-07
Olcsóbb és átláthatóbb rendszer jön létre a képviselők számának csökkentésével (+videó)

Rétvári Bence a KIM parlamenti államtitkára szerint arányosabb, olcsóbb és átláthatóbb rendszer jön létre az országgyűlési képviselők számának felére csökkentésével és az összeférhetetlenségi szabályok változásával.

Az energiatudatos vállalkozások elősegítik a kormányzati célok megvalósulását (+videó)

„A kormány számára kiemelt törekvés az energiatudatosság elterjesztése, a szemléletformálás” – mondta Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter a „Vállalkozások energiatudatosságáért” pályázat bejelentő rendezvényén 2014. január 7-én, Budapesten. A program keretében azok a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások pályázhatnak, amelyek energiahatékonyságukat növelő intézkedéseiknek köszönhetően csökkentették energiafelhasználásukat.

A konszolidáció után a növekedésösztönzés időszaka következik

Az önkormányzati adósságátvállalás lezártával a konszolidációs periódust a növekedésösztönzés időszaka válthatja fel Magyarországon – jelentette ki a nemzetgazdasági miniszter kedden Kecskeméten.

Biztonságosabbá válik a legveszélyesebb hazai főúti csomópont (+videó)

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium előteremti a 3. sz. főút és a 3105. j. út Pest megyei Bag nagyközséghez közeli csomópontjának körforgalommá alakításához szükséges forrást. A 674 millió forintos beruházással jelentős mértékben javulhat a közlekedés biztonsága a legrosszabb baleseti mutatókkal rendelkező külterületi főúti szakaszon.