Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2018. május 5., szombat

23.018 - ​​De ne feledjük : nekünk, bátor, dicső nemzetnek történelmünk van, nekünk hazánk van.


Feladó:
 
​Ismert 

Dátum: 2018. május 5. 13:39
Tárgy: 
​​A magyarok országát bitorló kiválasztottakhoz

Címzett: 

​​
A magyarok országát bitorló kiválasztottakhoz

A hetvenes évek végén, nyolcvanas évek elején Magyarországon kutatási célú robbantásokkal feltárták, mit rejt a föld mélye. Természetesen mindezt állami finanszírozással, vagyis a mi pénzükből hajtották végre. Ekkor jöttek rá, merre húzódik a könnyen kiemelhető termálvizek vonala, hol vannak a legnagyobb földgáz, valamint kőolaj lelőhelyek és sok egyéb ásványkincs. Ekkor elkészült Magyarország geológiai ásványkincseit nagy vonalakban leíró térképe.
Jöttek a külföldi befektetők és elkezdtek kőolajat, földgázt és minden más egyebet keresni kis hazánkban. Teljesen véletlenül minden alkalommal oda fúrtak le, ahová kellett, azt találták, amit kerestek. Mázlisták voltak.

Például Makói-árokban rejtőző gázkincs. Jött egy kanadai cég, fillérekért megvásárolt egy földterületet, végzett egy próbafúrást és elképesztő mennyiségű földgázt találtak. A politikusok bagatell összegért eladták a kitermelés jogát.
A kőolajon és a legfontosabbon, a földgázon kívül találtak és kitermelnek azóta is több ritka ásványt. Persze ezekről az ásványokról mi, magyarok alig tudunk valamit...

Ez volt régen és mi van napjainkban?
Fontos a kőolaj, fontos a földgáz, de napjainkra legsürgetőbbé az emberi fogyasztásra alkalmas víz felmérése vált.

2013-tól Jász-Nagykun-Szolnok megyében egy multi megrendelésére ismét kutatásokat végeznek. Teletűzdelik a földeket apró szondákkal és különböző rezgésszámú hullámokkal kutatják, mit rejt a föld mélye. Mivel a kutatást egy multi rendelte meg milliárdokért, a vizsgálatok „nem ismernek határokat", magyarán a teljes Kárpát-medencére, vagyis a történelmi Magyarország teljes területére kiterjed..

Közeljövőben a háborúk nem az olajért, hanem a vízért fognak zajlani:

Egy külföldi kutató csoport rendkívül ritka technológiával felmérte a Balaton (kontinensünk legnagyobb nyíltvizű édesvízi tartaléka!!) nyílt vízfelszínét.

Ezt a fejlett technológiát még nagyon ritkán alkalmazzák a világon, nálunk még soha nem kutattak ilyen módon. De valakik pénzt nem kíméltek, eljöttek szétnézni kis hazánkba.. Három módszerrel kutattak: rendkívül érzékeny digitális kamerával, domborzati pásztázó lézerrel és hiperspektrális kamerarendszerrel. A kutatás 10 napig tartott, kíváncsi vagyok, kik finanszírozták a nemzetközi kutatócsoportot...

Érdekes, hogy a szemünk előtt zajlik a Kárpát-medence elképesztően részletes feltérképezése. A leltár folyik a föld felszínén és a föld alatt több kilométer mélyen. Valakiknek nem számít se pénz, se idő, se technológia. Kinek áll az érdekében elvégezni a terepszemlét?

Eszembe jut ilyenkor, hogy a szegény, sokat üldözött SZIDÓ nép (cenzúra miatt írom így) mostanság mindig vízparton építkezik idehaza. Legyen az a Balaton parti óriási parkkal rendelkező volt pártüdülő, Sukoró a Velencei tónál, vagy a Duna parti lakóparkok sora. Gondolom, ha a nyílt vizek már túlzottan körbeépültek, majd arrébb is épülnek lakóparkok, véletlenül ideális helyen...

Izrael vízkészlete az utolsókat rúgja

Magyarországot többször megszállták.
Például a tatárok, törökök, osztrákok, németek vagy oroszok soha nem akartak magyar nyelven beszélni. Jelenleg Izraelben rengetegen tanulják a nyelvünket!

Tatárjáráskor felégették az országot, raboltak, fosztogattak, gyilkoltak, de soha nem akarták azt bizonyítani, hogy a „honfoglalás" nevezetű ferdítés előtt már megelőztek volna bennünket, tehát itt éltek előttünk, ezért joguk van ehhez a földhöz...

A törökök sokáig maradtak, de nem változtatták magyarra a nevüket, nem vettek pénzért kutyabőröket, hogy jól hangzó nemesi nevük legyen és legfőképpen nem változtatták meg – látszatra – a vallásukat, hogy elvegyüljenek közöttünk.

Az osztrákok sem szivárogtak be alattomosan az államszervezetünkbe, hanem egyszerűen birodalmi szinten maguk alá rendelték azt.

Az oroszok laktanyákat építettek, rengeteg tömegpusztító fegyvert tartottak, reptereket fejlesztettek, atombombákat halmoztak fel, de soha nem építettek orosz polgári családoknak lakóparkokat. Pedig rengeteg orosz katona állomásozott itt.

Ezzel azt akarom mondani, hogy a jelenleg folyó megszállás nem gyarmatosítás lesz, hanem egy új haza alapjainak a lerakása folyik a Kárpát-medencében.

Ma már teljesen közismert tény, hogy Izrael állam hosszú távon nem tartható fenn, az izraelita vallású kazároknak új helyet kell keresniük. Leírta ezt már évtizedekkel korábban a CIA is, a KGB is, ma már tudja ezt az egész világ! A kulcskérdés az, hová telepednek majd le a SZIDÓ tömegek? Ha letelepednek valahová, kikkel fognak úgy bánni, ahogy most a palesztinokkal bánnak?
Idehaza avatják, újjáépítik, restaurálják az izraelita szakrális helyeket – nagyrészt a mi pénzünkből – mert ugyebár a hit, az ideológia nagyon fontos. Kitakarítják, bekerítik a zsidó temetőket országszerte, mert ugye bizonyítani kell, hogy folyamatosan itt éltek, itt élnek.

Manapság izraeli kém-repülőgépek „porszívózzák fel az ország elektronikai információit", a kecskeméti repülős napokra elsőként jelentkeznek, mint résztvevők, de csak az ő gépeiket nem nézheti meg senki belülről. Vajon miért? Aztán kiderül: Romániában, a Kárpátokban lezuhan egy izraeli harci helikopter, mert kiderül, a szidóknak éppen itt a legideálisabb a domborzati viszony a gyakorlatozáshoz. Sehol máshol a világon, csak itt (a gyakorlatot a Fogarasi havasokban végezték azért, mert a domborzati viszonyok hasonlatosak az iráni domborzati viszonyokhoz –hát petsze..)

Valakik Kárpát-medencében, azaz történelmi Magyarország léptékben gondolkodnak. Kutatnak, feltérképeznek, kémkednek, hadgyakorlatot végeznek. Senkit nem zavar az egész, hiszen a parlament politikusai és a befolyásos közéleti személyiségek legtöbbje kettős állampolgár, amolyan előretolt helyőrségként funkcionálnak. És leépítették hadseregünk.

A lényegre visszatérve, amíg a parasztvakítás folyik a Kárpát-medencében, a bosszú népének ismét új hazát kell keresnie. Már sokadszor.
A kisantant országok meg fogják érteni, hogy azért volt Trianon, hogy ők is megtapasztalhassák, milyen a palesztinok élete.
Vajon a szlovákok, vagy a románok hogy bírnak ellenállni a "választott" népnek?

Olyan lenne ez, mint egy átok:
Az isteni választottságot hazudók összecsapnak majd a dicső történelmet hazudó kisantant országokkal.

​​
De ne feledjük : nekünk, bátor, dicső nemzetnek történelmünk van, nekünk hazánk van.

Nekik, gyáva, settenkedő népnek csak útleírásuk van, ami pontosan dokumentálja mikor, hová szivárogtak be, aztán hamarosan elzavarták őket.

Mert mindig csúfosan elzavarták őket.

Legyen így ismét....

Borsos Csaba
​ ​