Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2018. május 7., hétfő

23.022 - Mi NŐK Országos Egyesülete elnök-helyettese: Nincs, ellenzék egy párt maffia van és diktatúra, nincs magyar szabad sajtó!


FELHÍVÁS ORBÁN VIKTOR KAMPÁNY-MÉRNÖKHÖZ DR. KRISTON ISTVÁN VÁLASZTÓPOLGÁR FELHÍVOM ORBÁN VIKTORT,

hogy a választási eljárás során a választásra jogosult személyem választásban történt befolyásoló törekvését tényekkel igazolja, úgy mint a fotón kedélyes társaságában látható mecénásának tulajdonított SOROS-TERV (ellenzéki pártok hatalomra juttatásának finanszírozása, menekültszervezés nem máshová, hanem Magyarországra mint bevándorlóországra) létezése tényét és az alkotmányos jogrendünkbe iktatott és vezetőjével jó kapcsolatot ápoló EURÓPAI UNIÓ MINT ELLENSÉGKÉP (menekültjog, vezetőik plakátolt antiszemitizmusa) létezése tényét, figyelemmel arra, hogy a VÁLASZTÓPOLGÁROK MEGTÉVESZTÉSSEL TÖRTÉNŐ BEFOLYÁSOLÁSA BŰNCSELEKMÉNY és azt a törvény szabadságvesztéssel bünteti. Btk. 350.§ (1) Aki a választási eljárásról szóló törvény ... hatálya alá tartozó választás ... során e) arra jogosultat a választásban, ... megtévesztéssel, ... befolyásolni törekszik, bűntettet követ el és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Dr. Kriston István civil jogvédő állampolgár MEGJEGYZÉS: Választási-átverés hárompontos "ördögi-tervét" sajnos kevesen ismerhették fel: (1) SOROS-MENEKÜLT-TERV hazánkra nincs, (2) EU-BRÜSSZEL nem ellenség, de ezen két átverés fedése alatt a magyar nép választása nélkül kiépül búvópatak módjára az EU szétverésén (unióból kilépésen) és a Visegrádi-négyekhez (következő ülésük Izraelben) csatlakozó közép-európai államtényezőként a (3) FIDESS-LIKUD (Orbán-Netanjahu) pártszövetségen nyugvó új honfoglalásként az izraeli-magyar betelepülési, gazdasági, pénzügyi és államunió (kampány-törekvést ennél rövidebben nem lehet leírni).


Magyarország kéri valamennyi külföldön élő magyar származású honfitársunk segítségét, hogy 2018.05.07-én minél több nemzetközi média legyen jelen Budapesten!

A diktatúra ellenzői meg akarják akadályozni a csalással nyert választás eredményképp Orbán Viktor és kormánya beiktatását. Segítsetek, ne ismétlődhessen meg 1956. Nincs, ellenzék egy párt maffia van és diktatúra, nincs magyar szabad sajtó!

Budapest, 2018.05.06 Gódányné Veres Mária Mi NŐK Országos Egyesülete elnök-helyettese Mi Nők Párt Elnök