Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. június 11., szerda

18.893 - Kutasi József Antal írja: Igen, még 2014. június 10. - én éjfél előtt elküldtem a KUTASI JÓZSEF ANTAL ​18.892 számú nyilatkozati közleményt

Kedves Miklós!

Igen, még 2014. június 10. - én éjfél előtt elküldtem a 14.653 (tizennégyezerhatszázötvenhárom)  tulajdonomban lévő titkos E-mail adatbázis címlistámra, a KUTASI JÓZSEF ANTAL 18.892 számú nyilatkozati közleményt, valamint azt az idővonalamon is olvashatják 2.474 FACEBOOK ismerőseim.

ISMÉTLÉS > "
Nyilatkozat​

Alulírott Kutasi József Antal, aki a „
​KUTASI JÓZSEF ANTAL - POLITIKAI HÍRFUTÁR​
" oldalról és az alább felsorolt blogokról (http://kutasi.blogspot.comhttp://h.kutasi.eu/polhirfut.pdfhttp://jozsef-kutasi.de/blogger/polhirfut_cel.pdf,http://kutasi.blogspot.de/p/tartalomjegyzek.htmlhttps://www.facebook.com/kutasi.jozsef.antal.blogszoktam híreket küldeni, az elmúlt években több ízben továbbítottam világhálós címlistámba olyan ellenőrizetlen szövegeket,  amelyek súlyosan rág! almaztá k Patrubány Miklós a Magyarok Világszövetség elnökének személyét, kikezdték mind az ő, mind az általa vezetett Intézmény jó hírnevét.
Tettem ezt annak ellenére, hogy többször írásban figyelmeztettek arra, hogy e közlemények tartalma valótlan, az azokat aláírók álnevek és senki nem vállal felelősséget a tartalmakért.
​Ezek között megemlítem a 16.​539 szám alatt 2013. február 25. napján megjelent „Nagy pénzeket tüntet el a Magyarok Világszövetsége portája", a 16​.540 szám alatt 2013. február 26. napján megjelent „Patrubány Miklós sötét háttere", a 17​.​177 szám alatt 2013. június 14. napján megjelent „Újabb ingatlanát árverezik el a Magyarok Világszövetségének a Patrubány tartozásai", és a 17​.​777 szám alatt 2013. szeptember 18. napján „Ma már a harmadik büntetőügy tárgyalásáról maradt le Patrubány Miklós a Magyarok Világszövetségének elnöke".


Sajnálom, hogy a törvények nem ismeretével e valótlan irományok továbbítása kimerítheti a rágalmazás vétségét. A jövőben körültekintőbben fogok eljárni bármely cikk továbbítása kapcsán.
​"​
További igaz szeretettel és üdvözlettel, a közös együttműködésünk jeléül, a magyar hazánk és népünk javára.

Jóska

(Kutasi József Antal, H - 2081 Piliscsaba - Klotildliget, Munkácsy Mihály köz 3.)

  1. Kutasi József Antal megosztott egy hivatkozást (RSS Graffiti használatával).
    Feladó: Dr. Molnár Péter > Kutasi József Antal ügyvédje Dátum: 2014. június 10. 11:35Tárgy: Nyilatkozat Kutasi József AntalCímzett: jozsef@kutasi.eu Tisztelt Kutasi József Antal! Megírtam a nyilatkozatot, amit fel kellene tenni a hírportáljára. …
  2. Nyilatkozat


    Alulírott Kutasi József Antal, aki a „KUTASI JÓZSEF ANTAL - POLITIKAI HÍRFUTÁR" oldalról és az alább felsorolt blogokról (http://kutasi.blogspot.com/http://h.kutasi.eu/polhirfut.pdfhttp://jozsef-kutasi.de/blogger/polhirfu... Továbbiak

































































2014. június 10. 22:51 Magyarok Világszövetsége elnök írta, <elnok@mvsz.hu>:
Kedves Antal!

Megkaptam a mai bírósági megállapodásunkon született nyilatkozatodat.
Bízom benne, hogy a
​ ​
18.892 számú közleményedet elküldted a teljes címlistádra.
Kérlek, igazold ezt vissza.

Amikor ezt megteszed, fátylat borítunk e kellemetlen történetre.

Tisztelettel és szeretettel

Patrubány Miklós