Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. június 11., szerda

18.898 - ​MVSZ Sajtószolgálat: ​​Kutasi József Antal, aki magát politikai hírfutárnak nevezi az alábbi nyilatkozatot juttatta el sajtószolgálatunkhoz.


Feladó:
MVSZ Sajtószolgálat
Dátum: 2014. június 11. 11:14
Tárgy: Kutasi József Antal: Nyilatkozat > "...​amelyek súlyosan rágalmazták Patrubány Miklós a Magyarok Világszövetsége elnökének személyét, kikezdték mind az ő, mind az általa vezetett Intézmény jó hírnevét."
Címzett: Kutasi József Antal

​​
Kutasi József Antal, aki magát politikai hírfutárnak nevezi az alábbi nyilatkozatot juttatta el sajtószolgálatunkhoz. Az ügy előzményeként tudni kell, hogy Patrubány Miklós bírósághoz fordult a személyét ért sorozatos rágalmazás miatt, ám a bíróságon, miután Kutasi József Antal elismerte tévedését és nyilvánosan is megkövette őt, az MVSZ elnöke visszavonta feljelentését, és békejobbot nyújtott.

"Alulírott Kutasi József Antal, aki a 
​KUTASI JÓZSEF ANTAL - POLITIKAI HÍRFUTÁR​
 " oldalról és az alább felsorolt blogokról (http://kutasi.blogspot.comhttp://h.kutasi.eu/polhirfut.pdfhttp://jozsef-kutasi.de/blogger/polhirfut_cel.pdf,http://kutasi.blogspot.de/p/tartalomjegyzek.htmlhttps://www.facebook.com/kutasi.jozsef.antal.blogszoktam híreket küldeni, az elmúlt években több ízben továbbítottam világhálós címlistámba olyan ellenőrizetlen szövegeket,  amelyek súlyosan rág! almaztá k Patrubány Miklós a Magyarok Világszövetség elnökének személyét, kikezdték mind az ő, mind az általa vezetett Intézmény jó hírnevét.Tettem ezt annak ellenére, hogy többször írásban figyelmeztettek arra, hogy e közlemények tartalma valótlan, az azokat aláírók álnevek és senki nem vállal felelősséget a tartalmakért.
​Ezek között megemlítem a 16.​539 szám alatt 2013. február 25. napján megjelent „Nagy pénzeket tüntet el a Magyarok Világszövetsége portája", a 16​.540 szám alatt 2013. február 26. napján megjelent „Patrubány Miklós sötét háttere", a 17​.​177 szám alatt 2013. június 14. napján megjelent „Újabb ingatlanát árverezik el a Magyarok Világszövetségének a Patrubány tartozásai", és a 17​.​777 szám alatt 2013. szeptember 18. napján „Ma már a harmadik büntetőügy tárgyalásáról maradt le Patrubány Miklós a Magyarok Világszövetségének elnöke".
 Sajnálom, hogy a törvények nem ismeretével e valótlan irományok továbbítása kimerítheti a rágalmazás vétségét. A jövőben körültekintőbben fogok eljárni bármely cikk továbbítása kapcsán.​"
Továbbította az MVSZ Sajtószolgálat
8364/140611


Kutasi József Antal írja:
Ez a válaszom: 
Kutasi József Antal , H - 2081 Piliscsaba - Klotildliget, Munkácsy Mihály köz 3., Magyarország
Állandó lakása: > 1956. november 24. - 2012. szeptember 26 -ig, Németország
Állandó és végleges lakása > 2012. szeptember 27 -töl, MagyarországA KUTASI JÓZSEF ANTAL – POLITIKAI HÍRFUTÁR oldal feladata és célja: 

Minél előbb egy új, szebb, jobb, és szabad Magyarországot alkotni.

Magyarországon, a világon élő Nemzettestvéreimnek és más nemzetiségűeknek továbbítom az igaz tájékoztatót arról, ami az Anyaországban történik! Csak nekünk magyaroknak, saját erőnkből lehet a radikális  rendszerváltást tovább folytatni. 


Nagyon sok anyagi kérés érkezik. Nem tudok segíteni! A kérő leveleket sem hozom nyilvánosságra, mert akkor  még több érkezne. 

Senki sem kért meg, hogy ezt a fáradságos, idegfeszítő munkát végezzem, de csinálom a Magyarországon élő  Nemzettestvéreim javára, hogy legyen remény és érezzék a boldogabb élet jövetelét.

Nem vagyok költő, könyv vagy újságíró. Önök sokkal jobban tudják gondolataikat papírra írni mint én. Kérem, írják meg a 10.000.000 (tízmillió) Honfitársam életét, sorsát, gazdaságát, szegénységét, nyomorúságát és így tovább, de csak az igazat!

Háttérben dolgozok! Szabad magyar és német állampolgár vagyok, nyílt életet élek! Mindig igaz, becsületes, független, semleges és önálló voltam, vagyok és maradok. Engem senki nem támogat és nem ad egy darab vasat sem. Azt a kis pénzt abból a kevés nyugdíjból veszem el, ami erre a feladatra szükséges. 

Kormányi, állami, politikai, egyházi, önkormányzati, alapítványi, társulati, vagy civil szervezeteknek tagja nem vagyok és nem is szimpatizálok velük. Nem tartozok a médiához, internet figyelőkhöz, rendőrséghez, ügynökökhöz, titkos szolgálatokhoz, kémekhez, besúgókhoz, fizetett vagy fizetetlen spiclikhez.

Ami a KUTASI JÓZSEF ANTAL – POLITIKAI HÍRFUTÁR oldalán megjelenik, azt csak én – Kutasi József Antal –  választom ki és hozom nyilvánosságra.

Nem felelek a KUTASI JÓZSEF ANTAL – POLITIKAI HÍRFUTÁR oldalán megjelenő írások, képek, valamint linkelt  oldalak tartalmáért, ami nem az én álláspontomat tükrözi. Azért csak a szerzők vállalják a felelősséget!

Kutasi József Antal az egyedüli tulajdonos mint tiszteletbeli alkalmazott! 

Sajnos a munkám elismerése és a köszönet vagy egy-egy ajándék könyv olyan kevés, ami szóra sem érdemes! 

Ez így jó, mert ezáltal senkihez sem kötöm magam, de tiszteletben elfogadom.


"KUTASI JÓZSEF ANTAL – POLITIKAI HÍRFUTÁR" új neve: "KUTASI JÓZSEF ANTAL"