Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. június 21., szombat

18.955 - ​Az Igazságügyi Minisztérium tisztelettel adózik az 56 éve, 1958. június 15-én halálra ítélt Nagy Imre és mártírtársai emléke előtt.


Feladó: Igazságügyi Minisztérium
Dátum: 2014. június 20. 13:33
Tárgy: Az Igazságügyi Minisztérium heti hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu


Az Igazságügyi Minisztérium heti hírlevele 2014-06-20
Répássy Róbert a tényleges életfogytig tartó szabadságvesztésről

Azt javaslom, hogy a devizahitelesek éljenek mindazokkal a lehetőségekkel, amit már eddig a kormány felajánlott az eddigi jogszabályokkal, az árfolyamgát lehetőségével és minden más ilyen könnyítéssel – jelentette ki Répássy Róbert államtitkár a Hír Televízió Magyarország élőben című műsorában 2014. június 19-én.

Répássy Róbert a kegyelmezési törvény tervezetéről

Répássy Róbert államtitkár telefonon adott interjút a kegyelmezési törvény tervezetéről és az Igazságügyi Minisztérium feladatiról a Lánchíd Rádiónak 2014. június 19-én. Az interjú leirata.

Változik az egyes kormánytagok feladat és hatásköre

Répássy Róbert parlamenti államtitkár az Országgyűlés 2014. június 19-i ülésnapján az egyes kormánytagok feladat- és hatáskörének átalakulásáról beszélt a kormányzati szerkezetalakítással összefüggő törvénymódosítások általános vitája során.

Az igazságügyi tárca tanulmányozza a jogegységi döntést

Az Igazságügyi Minisztérium örül annak, hogy megszületett a Kúria jogegységi határozata a devizahitelesek ügyében, és elemzi, milyen jogalkotási feladata származik belőle – mondta Trócsányi László igazságügyi miniszter 2014. június 18-án, a tárca államtitkárait bemutató sajtótájékoztatóján kérdésre válaszolva.

Őszre elkészülhet a tényleges életfogytiglan új szabályozása

Várhatóan az Országgyűlés őszi ülésszakára terjeszti be a kormány azt a tervezetet, amely megoldaná a tényleges életfogytiglan kérdését - mondta Répássy Róbert, az Igazságügyi Minisztérium (IM) parlamenti államtitkára egy szerdai sajtótájékoztatón.

Az Igazságügyi Minisztérium az emberek boldogulásáért kíván dolgozni

Az Igazságügyi Minisztérium vezetői és munkatársai éreznek egyfajta társadalmi felelősséget: a minisztérium a jogalkotásban, a nemzetközi kapcsolatokban az emberek boldogulásáért kíván dolgozni – mondta Trócsányi László igazságügyi miniszter azon a budapesti sajtótájékoztatón, amelyen bemutatta a tárca államtitkárait 2014. június 18-án.

Ma mutatja be az Igazságügyi Minisztérium államtitkárait Trócsányi László

Újszerű feladatokat is vállal az Igazságügyi Minisztérium – jelentette ki Trócsányi László miniszter az MR1 Kossuth Rádió 180 perc című műsorában 2014. június 18-án.

Trócsányi László az M1 Ma reggel című műsorában

Trócsányi László miniszter volt a vendége az M1 Ma reggel című műsorának 2014. június 18-án. Az interjú leirata.

56 éve ítélték halálra Nagy Imrét és mártírtársait
​​

Az Igazságügyi Minisztérium tisztelettel adózik az 56 éve, 1958. június 15-én halálra ítélt Nagy Imre és mártírtársai emléke előtt.