Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. június 18., szerda

18.931 - ​Kovács János Hírháló mindenes: ​Az elcsalt rendszerváltás óta hazaáruló posztkommunisták vezetik az országot - félre


Feladó: Nemzeti Hirhalo
Dátum: 2014. június 17. 15:03
Tárgy: 
Az elcsalt rendszerváltás óta hazaáruló posztkommunisták vezetik az országot - félre 
Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>

​​
Az elcsalt rendszerváltás óta hazaáruló posztkommunisták vezetik az országot - félre 
​​
Kovács János 
a Nemzeti ​
Hírháló mindenes

Élükön Orbán Viktorral, aki a legnagyobb áruló, hiszen nemzeti színekben, nemzeti érzelműekkel vértezi magát. A többi ex-kormányfő kismiska hozzá képest. Így Antall, Horn, Medgyessy, Gyurcsány(i), Bajnai. Orbán mindenről tudott és tud, benne van a keze minden népellenes aljasságban, de a pártszócsöveivel az ellenkezőjét hangoztatja. 

Tudott, mert benne volt a rendszerváltók paktumában, tudott az újabb titkosítások tartalmáról, a titkosszolgálatokról, ezeknek újbóli titkosításával 2019-ig, tudott és segédkezett a módszeres kirablásunkban privatizáció, bankhiteles ellehetetlenítésről, kormányzása alatt dolgozták ki a devizacsapdát, tudott és segédkezett a 2006-os rendőri vérengzésről, vele az őszödi beszéd forgatókönyvéről, hazánk elárulásról és nemzetünk felszámolási tervéről! Asszisztál, amióta a "ruszkik haza" szöveggel bemutatkozott és azóta benne vakon hívő hasznos-idiótáknak. Segédkezik az ország további felszámolásában, felosztásában, cionista zsidó megszállásában! 

Jómagam is beleestem csapdájába, néhány társammal megalapítottuk Tolnán a Fidesz alapszervezetet, rendes képviselőket juttatunk be az önkormányzatba és becsületes polgármestert is jelöltünk, aki később 8 évre meg is kapta a posztot. Polgári kört alapítottam, de már láttam a vakvágányt, így független hírszerkesztésbe és terjesztésbe fogtam. 

Megalakítottuk a Nemzeti Hírhálót 2003 decemberében, aminek minden munkája rám maradt. Válogatási filozófiámat gyakran támadták fideszes aktivisták, majd kizártak soraikból. Ettől kezdve teljesen függetlenül működik, lassan 11 éve és ezen nem változtatok. Sokan úgy gondolják, a Hírháló egy stáb, egy sajtóiroda vagy minimum több emberből álló szerkesztőség. Az a helyzet, hogy egymagam alapítottam, fejlesztettem, szerkesztek, terjesztek, adminisztrálok, kapcsolatot tartok és segítek akinek tudok. Köszönöm az eddigi sok támogató levelet, elismerést és híranyagot, valamint a sajtódíjakat, ami erőt ad a további folytatáshoz! 

Kovács János 
Hírháló mindenes
admin@nemzetihirhalo.hu
+36-70/223-8667
 ​KUTASI JÓZSEF ANTAL hozászolása és közleménye:

"...egymagam alapítottam, fejlesztettem, szerkesztek, terjesztek, adminisztrálok, kapcsolatot tartok és segítek akinek tudok.
​"​ , írja Kovács János a 
Nemzeti ​
Hírháló mindenes
e. 
Kovács úr! Szívből gratulálok a 2003 - óta megalakított Nemzeti Hírhálóért és kérném annak a tovább folytatását, ahogy írta!


A KUTASI JÓZSEF ANTAL – POLITIKAI HÍRFUTÁR oldal feladata és célja: 

Minél előbb egy új, szebb, jobb, és szabad Magyarországot alkotni.

Magyarországon, a világon élő Nemzettestvéreimnek és más nemzetiségűeknek továbbítom az igaz tájékoztatót arról, ami az Anyaországban történik! Csak nekünk magyaroknak, saját erőnkből lehet a radikális  rendszerváltást tovább folytatni. 

Nagyon sok anyagi kérés érkezik. Nem tudok segíteni! A kérő leveleket sem hozom nyilvánosságra, mert akkor  még több érkezne. 

Senki sem kért meg, hogy ezt a fáradságos, idegfeszítő munkát végezzem, de csinálom a Magyarországon élő  Nemzettestvéreim javára, hogy legyen remény és érezzék a boldogabb élet jövetelét.

Nem vagyok költő, könyv vagy újságíró. Önök sokkal jobban tudják gondolataikat papírra írni mint én. Kérem, írják meg a 10.000.000 (tízmillió) Honfitársam életét, sorsát, gazdaságát, szegénységét, nyomorúságát és így tovább, de csak az igazat!

Háttérben dolgozok! Szabad magyar és német állampolgár vagyok, nyílt életet élek! Mindig igaz, becsületes, független, semleges és önálló voltam, vagyok és maradok. Engem senki nem támogat és nem ad egy darab vasat sem. Azt a kis pénzt abból a kevés nyugdíjból veszem el, ami erre a feladatra szükséges. 

Kormányi, állami, politikai, egyházi, önkormányzati, alapítványi, társulati, vagy civil szervezeteknek tagja nem vagyok és nem is szimpatizálok velük. Nem tartozok a médiához, internet figyelőkhöz, rendőrséghez, ügynökökhöz, titkos szolgálatokhoz, kémekhez, besúgókhoz, fizetett vagy fizetetlen spiclikhez.

Ami a KUTASI JÓZSEF ANTAL – POLITIKAI HÍRFUTÁR oldalán megjelenik, azt csak én – Kutasi József Antal –  választom ki és hozom nyilvánosságra.

Nem felelek a KUTASI JÓZSEF ANTAL – POLITIKAI HÍRFUTÁR oldalán megjelenő írások, képek, valamint linkelt  oldalak tartalmáért, ami nem az én álláspontomat tükrözi. Azért csak a szerzők vállalják a felelősséget!

Kutasi József Antal az egyedüli tulajdonos mint tiszteletbeli alkalmazott! 

Sajnos a munkám elismerése és a köszönet vagy egy-egy ajándék könyv olyan kevés, ami szóra sem érdemes! 

Ez így jó, mert ezáltal senkihez sem kötöm magam, de tiszteletben elfogadom.

"KUTASI JÓZSEF ANTAL – POLITIKAI HÍRFUTÁR" új neve: "KUTASI JÓZSEF ANTAL"
 

Kutasi József Antal , H - 2081 Piliscsaba - Klotildliget, Munkácsy Mihály köz 3., Magyarország
Állandó lakása: > 1956. november 24. - 2012. szeptember 26 -ig, Németország
Állandó és végleges lakása > 2012. szeptember 27 -töl, Magyarország