Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. június 12., csütörtök

18.920 - Tisztelt Duna Televízió, tisztelt Kívánságkosár szerkesztősége, a nevem Kutasi József, Münchenből jövök, német állampolgár vagyok.


Duna TV, Kívánságkosár 2007. július 16. - Köszönetmondás

Ide kattintani > https://www.youtube.com/watch?v=IXMMqFtvep4​ < Ide kattintani 

Feltöltés: 2007. júl. 19.


Tisztelt Duna Televízió, tisztelt Kívánságkosár szerkesztősége,

a nevem Kutasi József, Münchenből jövök, német állampolgár vagyok. 2007. július 4.-től július 10.-ig az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézet VIII. Mozgásszervi sérültek Osztályán baleset miatt fekvő beteg voltam, és most Piliscsabán tartózkodok.

Hálás köszönetet mondok Dr. Magyari Zoltán, Osztályvezető főorvosnak, és az összes ápolónőknek a példás és erős feladatuk elvégzéséhez.

Az egész csapat nagyon nagy nehézségek ellenére is 12-16 órát dolgozik a fekvő betegek egészségéért, figyelmen kívül hagyva a megszorításokat. 

Köszönet a látogatóim segítségért, a világ minden részéből Münchenbe érkezett E-mail jókívánságoknak, és a hozzám érkezett telefonos valamint SMS-es jókívánságoknak.

E szöveg kisugárzását kérem péntekre, a 2007. július 13.-i adásra, mert az Intézet és a barátaim a világ minden részéről értesítve vannak az adás időpontjáról.

7. Győri Szabó József: Kár valakit visszahívni hazug szóval

Mellékelten küldöm a 2007. július 7.-én írt közleményemet, tájékoztatásul.
Köszönettel,
Kutasi József

K Ö Z L E M É N Y
Tisztelt Cím!


Kutasi József, német állampolgár, született 1936. július 26., baleset miatt, 2007. június 3-án este 22 órakor, beszállításra
került az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézetbe. (1081 Budapest, Fiumei út 17). 

A lábára sírkő esett. Fent említett időpont óta bent fekszik, és első kézből tapasztalja a magyarországi egészségügyi állapotok elképesztő voltát. 

Részletekbe nem kíván menni, de szeretné felhívni a hírközlő szervek, a hazai média és minden magyar figyelmét, az itt tapasztalható áldatlan állapotokra. 

Aki teheti, látogasson be ezen Egészségügyi Intézménybe, s győződjön meg saját maga a fennálló állapotokról.

A közlemény hiteléül, tisztelettel:
Kutasi József, Budapest
/A hírt továbbítja Kutasi Daniel, München/