Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. június 29., vasárnap

18.980 - ​Bogár Gyula: ​​VÁLASZ a HELYESBÍTÉS KÉRELMÉRE


Feladó: NyuMaEgy 
Dátum: 2014. június 28. 0:51
Tárgy: 
VÁLASZ a HELYESBITÉS KÉRELMÉRE
Címzett:
​ Kutasi József Antal​

​​
VÁLASZ a HELYESBÍTÉS KÉRELMÉRE
 
Kedves Ágnes!
 
              Félreértések elkerülése végett; te félremagyarázó szavakkal intézted a helyreigazítási kérésemet s részedről ezt az ügyet lezártad. Ez nem helyes eljárás, az embereknek joguk van ismerni a valóságot. Én az igazság tudatában jogosan kértem a helyesbítést, hogy az emberi mivoltából kivetkőzött, bérgyilkosságra vetemedett, hazug csaló személy ne vezesse félre a magyar népet. Ha betartod az idevonatkozó törvényt s válaszolsz, hogy az Utazási Irodától kaptad az értesülést, hogy Szabó Sándor püspök, teljesítetted volna a törvényben előírt kötelességet, részedről lezárult volna az ügy. Ajánlatos lenne, ha az Utazási Irodák nem kevernék össze a tisztességes embereket a tisztességtelenekkel, akik szégyent hoztak a magyarságra.             
              Írod, hogy nem válaszoltál az első levélre, mert olyan méltatlan és övön aluli volt. Jó lenne tudni, hogy mi volt abban és övön aluli. Az újságírási jelző az után került elő, hogy nem volt egy törvényesen bejegyzett sajtó ahol dolgozol és ott lehetett volna kérni a helyesbítést. Mi, Szabó hamis püspökkel rendezzük az ügyet az ő kezdeményezésére a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. Ott az okítatókból és a tanúvallomásokból meggyő-ződhet a bíróság, hogy a Cigándról elszökött, disszidált, bérgyilkosságra felbujtó, hazug Szabó Sándor az USA-ban nem lehet pap, mint ilyen nem lehet püspök. Az adófizetők által fenntartott Bíróság rövidesen már harmadik éve tölti az időt a hamis pap becsülete visszaszerzésével.                                                                         Mi próbálkoztunk a Zsinatnál, hogy csendben vegyék le a hamis papról a beszennyezett palástot és küldjék vissza a gyalupadhoz dolgozni és becsületet tanulni. De addig, amíg a Zsinatnál III/III-as besúgó ügynök s elvtársai uralkodnak, ne várjuk, hogy az Isten segítse azt a népet, aki azt jóváhagyja.
              Továbbá írod, hogy "Annak idején olvastam az irományaidat, krimibe illő rémregénynek tűnt! Igazad van, de azok mind igazak. Eljön az idő, amikor megjelenik a krimibe illő igaz írások Szabó Sándor bűnös tetteiről, amely egyedülálló a Magyar Református Egyház történelmében.
              A 8. pontban írod, hogy "Ne komcsizzatok, hanem gyertek haza. Ági, ne kívánj ilyet az ellenségednek se. Mikor az oroszok még Mo-n voltak nem merték a kommunisták kisajátítani, eladni az ország vagyonát. Miután kimentek, az elvtársak elkezdték a szabad rablást, ami azelőtt a népé volt, azt ők magukévá tették kis pénzért és eladták külföldieknek nagy pénzért. 1990-ig nem voltak milliomosok Magyarországon. Meg tudod számolni az ujjadon hány gróf, báró, horthysta tiszt, vagy 56-os szabadságharcos lett milliomos. Hova juttatták az elvtársak az országot, s annak népét, aki tudja, elhagyja el az országot. Ezeket figyelembe véve, igaza volt Gyurcsánynak mikor azt mondta, hogy elvtársak ezt elq-tuk, nem kicsit, de nagyon. Mon nem ismerik az utóbbi 100 éves történelmet, mely jó volt vagy rossz, de abból tanulva a megfelelő úton haladna a jövő építésével. Még mindig a fasiszta, náci, horthystákkal ijesztgetik a népet, de kevés szó van a kommunistákról és az őket kiszolgáló ügynökökről. A mi hazánk nem a rablók, hazaárulók, hazát eladó, hamis papok, püspökök, bitangok hazája.  Köszönöm a meghívást, de nem megyünk haza.
              Kérded, a zarándokvonat témához és a Szabó Sándor ügyhöz hogy kerül ide a Te 56-os köteted?  Ez részben a Te lassú lektorálásod és Isten akaratából történt. Ugyanis a kézirat I. része alapján nem akarták otthon kinyomtatni. Úgy tűnt, nem lesz könyv. Mikor találtam nyomdászt megegyeztünk 220 oldalban, de a kézirat csak 153-at töltött be. A rövid határidő miatt beletettem újságokban, hírközlésekben megjelent közérdekű híreket. Így került a könyvbe Szabó Sándor csalásai, hazugságai, bérgyilkossági szándékai. Mikor azok megjelentek Szabó nem tiltakozott, mert a krimibe illő tettei igazak voltak. Mikor megjelent a könyv Szabó az egyház dollárjait felhasználva Budapestre ment, ügyvédet Bíróságot félrevezetve feljelentett a könyvben lévő másolatok miatt becsületcsorbítás és rágalmazásért és be akarta tiltatni a könyvet. Gyurcsánytól kapott valami vaskeresztet és azt terjeszti magáról, hogy ő lelkésze, püspöke a Hawaii Magyar Református egyháznak, ami soha sem létezett. Gondolta a szélhámos, hogy dollárért Magyarországon mindent meglehet venni. A feljelentésben hivatkozik a könyv 197 oldal 2-ik bekezdésére, de ravaszul kihagyta a kezdést, hogy" rendőrségi dokumentumok szerint három embert bérelt fel, hogy öljenek meg. Ezek után az Ontarioi rendőrség maffia churchnek nevezte az Ontarioi Egyházat." Már harmadszor jelent meg a Bíróságon ügyvédjével melynek költségei feleségestől (Ontarióból repülőjegy, szálloda élelem) kb. másfél millió forint. Ezen felül a magyar adófizetők pénzén, havi 440 ezer Ft. fizetéssel + lakás és szállítás helyettes papot Lányi Gábort küldtek Ontarióba, hogy ismertesse az Írást a 6-8 kötelező templomba járóknak.  Igaz ezt kibírják az otthoni adófizetők, de az egyház nem, a kb. másfél millió dollár kárt, amit a hamis pap csalással okozott az egyháznak. Ez közérdek, és illene az újságíróknak tudósítani a tömeget a csalásokról, ami tulajdonképpen köz-pénz és jótékonysági célra használható fel.
              Kedves Ágnes újságíró társaiddal írjátok meg, terjesztsétek az igazságot, hogy megtisztuljanak az egy-házakat a hamisaktól, hogy a templomokba visszatérjenek a hívő emberek és imádkozzanak az Istennek, hogy segítse meg a magyar népet, hozzon rá vígesztendőt, mert megbűnhődte már e nép a múltat s jövendőt.
              A könyv megjelent küldök egy példányt emailen, remélem, le tudod tölteni.
Kívánok erőt, egészséget, Isten áldását a további életedre, üdvözlettel:
​​
Bogár Gyula