Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. október 14., szerda

20.542 - Legkésőbb ma éjfélig kell eldőlnie, hogy lezárják-e a Magyarország és Horvátország közötti határszakaszt. > 2018. október 14. , 23:18 óra

Attila László fényképe.
Attila László

Legkésőbb ma éjfélig kell eldőlnie Lázár János múlt heti nyilatkozata értelmében annak, hogy lezárják-e a Magyarország és Horvátország közötti határszakaszt. 
Ugyan teljes pontossággal nem tudjuk, hogy ez mit foglal magában, de az én olvasatomban azt kellene jelentenie, hogy a továbbiakban az illegális bevándorlók nem tudnak ezen a határszakaszon hazánk területére belépni. 
Amennyiben ezt mégis megteszik bűncselekményt követnek el és nem kerülhetik el a felelősségre vonást sem.

Továbbá az én olvasatomban ez azt is jelenti, hogy ezen a határszakaszon ezentúl, felhagy a magyar állam az illegális bevándorlok szállítmányozásával is. 
Ez három okból is fontos, egyrészt gazdaságilag mivel eddig több mint egymilliárd forintjába került ez a magyar adófizetőknek. A másik, hogy onnan kezdve a magyar állam felhagy a törvénysértő cselekmény folytatásával, vagyis a nem menekült státuszú illegális bevándorlók embercsempészésével. A harmadik ami a legfontosabb, hogy egy teljes határzár ebben az időszakban mikor Európa népe intenzíven tiltakozik a bevándorló áradat ellen, elősegítheti azt a folyamatot, hogy az Európai Unió végre meglépje azt amit állampolgárai teljes joggal elvárnak tőle és megállítsa a további migrációs beáramlást.

Természetesen nem kell hozzá nagy jóstehetség, hogy előre megmondjuk, 
ez nem így fog történni. Megítélésem szerint addig nem fogják Európában megállítani a migráns beáramoltatást ameddig 10-20 milliónyian át nem lépik Európa határait.

Addig is természetesen mennek majd a nemzetközi egyeztetések a mi hősies vezető politikusaink is megmondják majd a világnak, meg persze nekünk is a nagy igazságokat. Mi meg természetesen félájultan átszellemülve hallgatjuk őket egészen addig, ameddig a kormányhivatalnál már nem csak az öt gyerekét maga mögött húzó Rozália, hanem vele párhuzamosan a kis Mohamedet maguk elé tartó szülők is ordítva követelik a jussukat.

http://index.hu/…/lazar_janos_99_szazalekban_kesz_a_horvat…/