Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. október 19., hétfő

20.582 - Kutasi József Antal, ezek a nap legfontosabb hírei – 2015. 10. 18. > ​Földi László mondjon le – a hülyeségek terjesztéséről


Feladó: Propeller 

Dátum: 2015. október 18. 19:14
Tárgy: Kutasi Jozsef Antal, ezek a nap legfontosabb hírei – 2015. 10. 18.
Címzett: jozsef@kutasi.eu

​E​
zek a nap legfontosabb hírei – 2015. 10. 18.

Itt a bizonyíték, hogy Szijjártó diplomatikus is tud lenni
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap telefonon mondott köszönetet a visegrádi országok külügyminisztereinek azért, hogy bebizonyosodott: közös erővel igenis lehetséges a külső határok megvédése – közölte a tárca az MTI-vel.
Szlovénia is besokallt
Szlovénia is besokallt
Szlovénia nem tud korlátlan számú migránst fogadni területén, Horvátországnak, Szerbiának és Macedóniának lassítania kell "az áradatot" – mondta Bostjan Sefic, a szlovén belügyminisztérium államtitkára vasárnap tartott sajtótájékoztatóján.
El nem hinné, mit építene a német rendőrszakszervezet elnöke
Veszélybe került a közrend Németországban a menekülthullám miatt, ezért "meg kell húzni a vészféket" és kerítést kell építeni a határra – mondta a német rendőrszakszervezet (DPolG) elnöke a Welt am Sonntag című hetilapnak.
Ha a Fideszen múlik, soha nem ér véget az elmúltnyolcév
A Fidesz szerint "az oktatást a szocialisták verték szét", akik kormányzásuk alatt bizonytalanná tették a fiatalok, a pedagógusok és az iskolák jövőjét is. A nagyobbik kormánypárt frakciója ezzel Kunhalmi Ágnes budapesti MSZP-elnök vasárnapi kijelentéseire reagált .
Rogánék elmemérgezése miatt indul konzultáció
Rogánék elmemérgezése miatt indul konzultáció
Hétfőtől "nemzeti konzultációt" indít a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetésére kinevezett Rogán Antalról és tárcájáról a Párbeszéd Magyarországért, mondta a párt szóvivője vasárnap.
Merkel mocskos üzletet köt Törökországgal?
Két és fél év után először hivatalos látogatásra Törökországba érkezett vasárnap Angela Merkel német kancellár, hogy török hivatali kollégájával és az ország államfőjével egyeztessen az Európát sújtó menekültválság ügyében. A látogatással kapcsolatban tiltakozását fejezte ki a török ellenzék.

Földi László mondjon le – a hülyeségek terjesztéséről
Földi László mondjon le – a hülyeségek terjesztéséről
Azt mondja Földi László volt titkosszolgálati vezető , hogy Európa háborúban áll, és ha már így van, akkor Angela Merkel német kancellárnak le kellene mondania, mert
MSZP: Orbán elvágta az országot a világtól
Az MSZP budapesti elnöke szerint tudásválságot okozott a kormány: az oktatási rendszer "tudatos szétverése" a legnagyobb akadály az emberek boldogulása, jóléte előtt.
Az LMP nagy leleplezést tett, lepődjön meg Ön is!
Lassan tényleg elfogynak a migránsok a déli határon
Eb 2016: Norvégiával vívjuk a pótselejtezőt
Fidesz: Egyre többen osztják a magyar álláspontot
Földi: Európa háborúban áll, Merkelnek pedig le kell mondania, mert nő még nem nyert ...