Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. október 21., szerda

20.591 - Morvai Krisztina: A migránsoknak van egy álma? A magyaroknak is! - Beszélgetés a tömeges határsértésekkel összefüggő kártevésről (videóval)


Feladó: Attila Árpád Péteri
Dátum: 2015. október 21. 0:53
Tárgy: Krisztina: A migránsoknak van egy álma? A magyaroknak is! - Beszélgetés a tömeges határsértésekkel összefüggő kártevésről (videóval)
Címzett:


 

Szeretném figyelmükbe ajánlani Morvai Krisztina országjárásán felvett beszélgetését Dr. Turbucz Marietta Judit ásotthalmi jegyzővel a tömeges határsértésekkel összefüggő kártevésről.   

A migránsoknak van egy álma? A magyaroknak is!   Van-e joga és alapja Magyarországnak minden lehetséges módon, így kerítéssel is lezárnia zöld határait, hogy így akadályozza meg a tömeges migráns beáramlást? 

A válaszhoz érdemes meghallgatni Morvai Krisztina beszélgetését Dr. Turbucz Marietta Judit ásotthalmi jegyzővel, a határsértők beáramlásával összefüggő kártevésről. 

Hasonlóképpen érdemes megtekinteni a tanyák elfoglalásáról, a mezőgazdasági termények fosztogatásáról, a csodás erdők hulladéktengerré változtatásáról szóló felvételeket a filmen, amely az EP képviselőnő és Almási Lajos dokumentumfilmes országjárása során készült.    

A videó a következő helyen tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=XnltlgXOkxM Kérem, a fenti híranyagot szíveskedjenek közzétenni!  

Szeretném felhívni a figyelmüket arra, hogy Morvai Krisztina EP képviselő minden felszólalása, illetve a tevékenységeivel kapcsolatos egyéb hírek megtalálhatók a www.morvaikrisztina.hu honlapon, illetve a https://www.facebook.com/morvai.krisztina oldalon. 

 Köszönettel és tisztelettel: Dr. Zsoldos Andrea Dr. Morvai Krisztina EP képviselő sajtókapcsolatokért felelős asszisztense E-mail:
​​
andrea.zsoldos@europarl.europa.eu
+32488804942