Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. október 16., péntek

20.549 - ​MEGSZŰNIK AZ ADÓBEVALLÁS - DÖNTÖTT A KORMÁNY! - SOK SZABÁLY VÁLTOZIK! > ​ 2015. október 16. 0:55


Feladó:
​​
Heti pályázat értesítő

Dátum:
​​
2015. október 16. 0:55
Tárgy: 23 friss pályázat jelent meg
Címzett: jozsef@kutasi.eu

Nagy változás jön az összes orvosi rendelőben, szakorvosnál, fogorvosnál, orvosnál, ami minden beteget érint.
A tervek szerint 2017-től vezetik be az új rendszert, ami mindenkit érinteni fog, aki orvoshoz megy! ITT VANNAK A RÉSZLETEK :
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/13/oriasi-valtozasok-jonnek-minden-orvosi-fogorvosi-szakorvosi-rendeloben-korhazakban.php


MINIMÁLBÉR 2016 - ÍGY VÁLTOZNAK A NETTO FIZETÉSEK JÖVŐRE! Jövőre több változás is életbe lép, melyet már megszavazott az Országgyűlés! Sokaknak változik a netto fizetése az törvények miatt! Cikkünkből megtudhatja, hogy az Ön fizetése, hogyan változik az új szabályok értelmében!
ITT VAN, AMIT MINDENKINEK ÉRDEMES TUDNIA!
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/13/minimalber-igy-valtoznak-a-netto-fizetesek-2016-ban.php

FANTASZTIKUS HÍR - SOKAKNAK MEGSZŰNIK A KÖZMUNKA KÖTELEZETTSÉG JANUÁRTÓL - TÖBBÉ NEM LEHET MINDENKIT KÖZMUNKÁRA KÉNYSZERÍTENI! Nagyon kedvező változás jön január 1-től sok munkanélküli számára! Sokaknak megszűnik a közmunka kötelezettség az új törvényjavaslat szerint! ITT VANNAK A TUDNIVALÓK.
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/13/fantasztikus-hir-tobbe-nem-lehet-mindenkit-kozmunkara-kenyszeriteni.php

​​
MEGSZŰNIK AZ ADÓBEVALLÁS - DÖNTÖTT A KORMÁNY! - SOK SZABÁLY VÁLTOZIK! Jelentősen átalakítják az adórendszert, 2017-től viszont lényegében már senkinek nem kell adóbevallást benyújtani! Gyorsabban kapják vissza a cégek a nekik járó áfát, nem kell adót fizetni az elektromos autók után, vége a pálinkaforradalomnak, jön a párlat adójegy! ITT VANNAK A MÓDOSÍTÁSOK!
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/13/friss-dontott-a-kormany-megszunik-az-szja-bevallas.php

INGYEN D KATEGÓRIÁS JOGOSÍTVÁNY + GKI INGYEN, INGYENES SZÁLLÁSSAL ÉS GARANTÁLT MUNKAHELLYEL! Szerezz teljesen ingyen egy több százezer forintot érő jogosítványt! A tanfolyam ideje alatt is kapsz fizetést! ÓRIÁSI LEHETŐSÉG! Jelentkezés feltételei a cikkben, jelentkezés a cikkben található telefonszámon!NE HALOGASD, nem tudni meddig lesz még rá lehetőséged!
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/04/szerezz-d-kategorias-jogositvanyt-teljesen-ingyen-es-jegyel-buszsofor.php


FRISS - BAR LISTÁSOK IS IGÉNYELHETIK AZ ADÓSSÁGELENGEDÉST! BAR listás ügyfelek is megszabadulhatnak adósságaiktól, tartozásaiktól az új lehetőséggel! ADÓSSÁGOD, TARTOZÁSOD AKÁR 55%-ÁT ELENGEDHETIK, új életet kezdhetsz! EZEK AZ AKTÍV BAR LISTÁSOK KAPNAK NAGY ESÉLYT
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/13/bar-listasok-is-megszabadulhatnak-adossaguktol-tartozasuktol.php


KÉRELEM FOGORVOSI ELLÁTÁS EGYEDI MÉLTÁNYOSSÁGI TÁMOGATÁSÁHOZ! Az egészségbiztosítás keretében egyes ellátások életkortól függetlenül térítésmentesen járnak, és vannak ellátások, amelyek támogatása életkorhoz között! TUDD MEG MI JÁR NEKED INGYEN ÉS MIHEZ KAPHATSZ TÁMOGATÁST :
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/13/tamogatas-fogorvosi-ellatas-fogorvosi-kezeles-egyedi-meltanyossagi-tamogatasahoz.php

PÁLYAKEZDŐ NEMZETKÖZI KAMIONSOFŐRÖKET KERESÜNK, 400 EZER FORINTOS HAVI NETTÓ KERESETI LEHETŐSÉGGEL!
Hosszútávú biztos munkahelyre, keresünk tapasztalt és pályakezdő nemzetközi kamionsofőröket, KIEMELKEDŐ MULTINACIONÁLIS KÖRNYEZETBE! Most a GKI megszerzését is megfinanszírozzuk! Tapasztalt sofőröknek is!
http://soforallas.net/palyakezdo-kamionsofor-allas-nemzetkozibe

EBBEN A HÁROM ESETBEN NEKED IS ALANYI JOGON JÁR A FIZETÉSEMELÉS! Vannak esetek, amikor a főnököd köteles fizetésemelést adni, ha tetszik neki ha nem! A következő helyzetekben a főnököd köteles megadni a fizetésemelést Neked, mindenféle alkudozás nélkül!
http://palyazatfigyelo.info/2015/09/23/ebben-a-3-esetben-neked-is-alanyi-jogon-jar-a-beremeles.php

RENDŐRSÉGI HÍR - FIGYELEM - ÚJ CSALÁSI MÓDSZER TERJED! Új csalási módszerrel fosztják ki az idős embereket saját otthonaikban! Nagyon fontos információk, figyelmeztesd idős szüleidet, nagyszüleidet! OSZD MEG KÉRLEK, hogy minél többen tudjanak róla!!!
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/13/figyelem-uj-csalok-itt-a-rendorseg-figyelmeztetese.php

ÍGY SEMMIZNEK KI, ÍGY VERNEK ÁT A BEHAJTÓK! - A LEGTÖBBEN NEM TUDJÁK, DE A BEHAJTÓNAK SEMMILYEN JOGA NINCSEN!!
http://palyazatfigyelo.info/2015/08/23/kihasznaljak-a-zsarukat-az-ugyeskedo-behajtok-ne-felj-a-behajtotol-semmihez-nincs-joga.php

FONTOS NAV TÁJÉKOZTATÓ - A TÁPPÉNZ ÉS A NYUGDÍJA FÜGGHET ETTŐL! Az adóhatóság a honlapján tette közzé hivatalos tájékoztatóját melyben minden munkavállalót figyelmeztet.NE VEGYE FÉLVÁLLRÓL, OLVASSON BELE!
http://palyazatok.co/2015/07/13/nav-tajekoztato-ha-erre-nem-figyel-oda-durvan-a-tappenz-es-a-nyugdij-karara-mehet.php


FRISS - ÓRIÁSI VÁLTOZÁSOK JÖNNEK JANUÁRTÓL A MUNKA TÖRVÉNYKÖNYVÉBEN! Változnak a szabadságszabályok is - átírják a Munka törvénykönyvét! Fontos változások jönnek a nők foglalkoztatásában is! VÁLTOZIK A PIHENŐIDŐ, A SZABADSÁG, A VÉGKIELÉGÍTÉS ÉS A KÖZMUNKA KÖTELEZETTSÉG!
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/13/friss-januar-1-tol-ismet-valtozik-a-munka-torvenykonyve.php

MUNKAVÉGZÉS GYES MELLETT - ILYEN LEHETŐSÉGEID VANNAK! Munkavégzés GYES mellett – ilyen lehetőségeid vannak! Egy édesanya részmunkaidős munkát vállalna gyes mellett saját cégnél vagy másutt. Milyen járulékterhekkel kell számolnia? RÉSZLETEK ITT
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/13/munkavegzes-gyes-mellett-ilyen-lehetosegeid-vannak.php

EXTRA HOSSZÚ ŐSZI SZÜNET ÉS PLUSZ KIADÁSOK JÖNNEK A SZÜLŐKNEK! Idén rekord hosszúságú, majdnem másfél hét lesz az őszi szünet az iskolákban.A gyerekek bizonyára nagyon örülnek neki, de a szülőknél egy kicsit már más a helyzet! OLVASS BELE HA SZÜLŐ VAGY!
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/13/extra-hosszu-oszi-szunet-jon-jelentos-plusz-kiadasokkal-a-szuloknek.php

JELENTŐSEN VÁLTOZOTT AZ ELÉVÜLÉS ÉS AZ ELÉVÜLÉSI HATÁRIDŐK! Sok változást hozott az új Ptk.Az új Ptk. új alapokra helyezte az elévülési időt és annak a szabályozását is! ÍGY VÁLTOZOTT AZ ELÉVÜLÉS ÉS A JOGVESZTÉS!
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/13/jelentos-valtozasok-az-elevulesben-nagyot-valtozott-a-polgari-torvenykonyv.php

EZÉRT NEM KAPSZ RENDES, BEJELENTETT MUNKÁT RENDES FIZETÉSÉRT! Nagyon MEGDÖBBENTŐ és érdekes történet a magyar munkavállalásól! 12 embernek adhatnék munkát havi 248 720 Ft nettó fizetéssel, de nem adok. Elmondom miért! MINDENKINEK ÉRDEMES BELEOLVASNIA? HA DOLGOZÓ, HA MUNKANÉLKÜLI
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/14/ezert-nem-talalsz-munkat-normalis-fizetesert.php

HÁZFELÚJÍTÁS, LAKÁSFELÚJÍTÁS INGYEN A LEGSZEGÉNYEBB MAGYAR EMBEREKNEK! - ÍGY LEHETSÉGES! Nyílászáró csere, tetőjavítás, kéményjavítás, kerítés építés, kályha, betonozási munkák! Sok családnak segített már a program! ITT VANNAK A RÉSZLETEK :
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/13/lakasfelujitas-hazfelujitas-ingyen-a-legszegenyebb-magyar-embereknek-igy-lehetseges.php

12 MILLIÓ FORINTRA PÁLYÁZHATSZ HA 40 ÉV ALATTI VAGY! ÚJRA JÖN A FIATAL GAZDÁK 100% - OS TÁMOGATÁSA 2015. ŐSZÉTŐL! - ÚJ FELTÉTELEKKEL! Új feltételekkel indulhatnak 2015. őszétől a fiatal gazdák az új Vidékfejlesztési Programban. Az új feltételekkel induló fiatal gazdák a korábbihoz hasonlóan 40 ezer eurónak megfelelő forint összegben kaphatnak támogatást. ITT VANNAK A RÉSZLETEK!
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/12/ujra-fiatal-gazdak-100-os-indulo-tamogatasa-2015-oszetol.php

ELKÉPESZTŐ - 30%-os BÉREMELÉS JÖN A KÖZIGAZGATÁSBAN! Elképesztő béremelés várható a közszférában! Jövő júliustól átlagosan 30 százalékos béremelés jön a közigazgatásban! A legalacsonyabb jövedelmű vagy beosztású járási hivatali vagy kormányhivatali dolgozók fizetésének jelentős emelése a cél! ITT VANNAK A RÉSZLETEK!
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/11/nagy-beremeles-jon-a-kozigazgatasban.php


300 EZER FORINT EXTRA TÁMOGATÁS! - 300 ezer forintot meghaladó segélyben is részesülhetnek a belügyesek! A belügyminiszter rendelete felemelte a szociális segély mértékét.Az jogosult a nagyösszegű támogatásra , „akinek jövedelemcsökkenés vagy váratlan, nagy összegű kiadások miatt a megélhetése átmenetileg veszélybe került".
http://palyazatfigyelo.info/2015/10/12/extra-tamogatas-belugyeseknek-300-ezer-forintot-meghalado-segelyben-is-reszesulhetnek.php


Belföldi hetelős kamionsofőröket keresünk!
BELFÖLDI HETELŐS HŰTŐS KAMIONSOFŐRT KERESÜNK VÁLASZTHATÓ PONYVÁS, VAGY HŰTŐS AUTÓRA SÜRGŐSEN, 230 ezer forintos nettó kereseti lehetőséggel, ami jelentősen növelhető.
Telephely: Budapest Bilk logisztikai központ!
E jogosítvány, GKI, PÁV szükséges
http://soforallas.net/belfoldi-gepjarmuvezeto-allas