Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. október 29., csütörtök

20.618- ​Felső Bernadett: ​Nyílt levél Colleen Bell amerikai nagykövet asszonynak


Feladó: Attila Árpád Péteri
Dátum: 2015. október 29. 19:19
Tárgy: Petíció Colleen Bellnek!
Címzett: 



Tisztelt Honfitársak!
Olvassátok el e világosan megfogalmazott Nyílt levelet s aki egyetért vele, írja alá a petíciót.

​​
​​
Nyílt levél Colleen Bell amerikai nagykövet asszonynak

E petició a 2015.10.28.i amerikai nagykövet beszédére a válasz a Magyar emberektől!
Tisztelt Coleen Bell Nagykövet asszony!
Felső Bernadett vagyok, egyszerű Magyar állampolgár, aki most Önhöz fordul.
Megrökönyödve és felháborodva hallottam nyilatkozatát, amelyet a Corvinus egyetemen adott elő.
Asszonyom, Önnek nem az a feladata itt ebben az országban, hogy a kormányt és annak intézkedéseit kritizálja, hanem az, hogy a saját országát képviselje, Magyarország és az Államok közt fennálló barátságot és üzleti kapcsolatokat ápolja, elősegítse.
Ezt a kormányt demokratikusan, többséggel (az érvényes szavazatok száma: 4.936.032, ebből a Fideszre szavazók száma: 2.706.292 fő) választottuk meg. Aki azt mondja, hogy Magyarországon nincs demokrácia, az - sajnos ki kell mondanom - hazudik. Hogyan szabadna például a melegeknek felvonulni, ha nem lenne demokrácia?! - Kérem, ne keverjék össze a demokráciát a liberalizmussal és az anarchiával!
A sajtószabadságról is ejtett szót, ezzel kapcsolatban is lenne néhány észrevételem. A Magyar Narancs című hetilapot talán ismeri, ott abban a lapban hozták le Orbán Viktor Miniszterelnök Urat Hitlerként ábrázolva. Szégyenletes újságcikk, de ugyanakkor a sajtószabadságot hivatott bizonyítani. Barack Obama Elnök Úr hasonló ábrázolása milyen következményekkel járna Önöknél?! Talán a legenyhébb a börtön lenne? Jól mondom? Tudom, tudom, amit lehet Jupiternek, azt nem lehet a kis ökörnek. De miért nem? (Lehet, hogy nem is szeretném tudni a választ......)
Ha már nálunk nagykövet - feltehetően - ismeri történelmünket részletesen, mivel ez a minimum, amit el lehet várni egy nagykövettől. Akkor azt is tudja, hogy amikor a Kárpát-medencében már egy kultúra virágzott, az Önök országát még fel sem fedezték a fehér emberek, és a bennszülöttek ágyékkötőben tengették napjaikat. "Demokráciájuk" indiánok 100 ezreinek kiirtására épült, tehát már az alapok is hamisak. Mostanra az Amerikai Egyesült Államok a legbefolyásosabb és a leggazdagabb ország lett. Mégis egy kerítés és rengeteg fegyveres választja el Mexikótól. Kubai állampolgárokra pedig hajtóvadászat folyik a partok közelében. Kérdezem Öntől, miért nem engedik be az említett országok lakóit az Államokba? Miért lőhetik le őket, ha át akarnak menni Önökhöz? Engedje meg, hogy idézzek Öntől: "Minden szuverén államnak joga van megvédeni saját határait. Ugyanakkor a nemzetközi közösség tagjaként minden államnak alapvető kötelessége megsegíteni a biztonságot kereső menekülteket." Önök miért nem teszik ezt? Önök miért küldenek fegyverszállítmányokat Libanonba, miért érdekük fenntartani a háborús állapotokat, ezt miért tehetik meg Önök? Nem várok választ, pusztán szeretnék rávilágítani arra, hogy először a saját háza táján sepregessen, majd azután mondja meg egy ország vezetőjének, hogyan is vezessen egy országot.
Majd, ha Ön vezetett egy országot és azt felvirágoztatta, akkor szívesen vesszük mi, a Magyar Nép, a tanácsait. Addig tisztelettel kérjük Önt, hogy szorítkozzon munkakörének feladataihoz. Amennyiben munkaköri kötelessége és az Államok érdeke az, hogy befeketítse Magyarországot és annak vezetőjét, úgy sok kérdés vetődik fel az irányba, hogy milyen szándéka van velünk az Önök Elnökének.
Mi nem vagyunk az Államok része, mi nem vagyunk egy országnak sem a része. Mi egy szuverén ország vagyunk, mi egy demokratikus és konzervatív nép vagyunk, akik nem fogják hagyni, míg élnek, hogy eltapossák őket.
Tisztelettel megkérem Önt én és a Magyar nép többsége is, hogy nyilatkozatai legyenek kemények, de ne sértőek és degradálóak.
Köszönettel és tisztelettel:
                                       
​​
Felső Bernadett 
Klikk ide:
Majd továbbítsa címjegyzékére!
Mindennek van határa! :-(
Magyarország nem gyarmat!
Köszönettel:
/Péteri Attila Árpád/
MJB elnökségi tag
MJB=Magyar Justitia Bizottság