Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. október 20., kedd

20.588 - ​Kőműves Géza: Ezen gyökérről sarjadt és ezen keretnek tagja a mai kormányunk, médiánk és szinte minden jól fizető kulcshelyet betöltő ripacs.


Feladó:
​​
Kőműves Géza
Dátum: 2015. október 20. 9:12
Tárgy: 20.581 - 7//234 - ​EMLÉKEZZÜNK AZ 1956-os DICSŐSÉGES FORRADALMUNKRA 1956. október 23. - 2015. október 23
Címzett:


​​
Hunmagyar testvérem! 
​(
Hun-Magyarok Nyíregyháza
​ - ​
Kárpátaljai Barátaink Köre
​)

Csak gratulálni tudok az igazságodhoz, hiszen a népünket, Nemzetünket megnyomorítók egyazon gyökérből sarjadtak, egyazon, kivételezett kaszt tagjai, még ha ellentéteik is  vannak egymással.


​​

Ezen gyökérről sarjadt és ezen keretnek tagja a mai kormányunk, médiánk és szinte minden jól fizető kulcshelyet betöltő ripacs. Aki véletlenül nem, zömében az sem magyar és közvetlen kézi vezérléssel, kollaboráns lelki selejtként szolgálja őket. Természetesen akad a saját roppant sötétségének és e sátáni kaszt agymosás együttesének áldozata is, aki közöttük hordja  a bilit.

E sátáni kaszt mindent kézben tart, legyen az bármilyen magasztos ügy , hunmagyar nemzeti ünnep ... Most, mivel e sátáni kaszt magyarországi, középszintű tagjainak a látszat szerint éppen nem érdeke a főnökei által betervezett ideiglenes "iszlamizálódás"
( bár ez majd a végére derül ki, mert lehet a nem én akartam, de kénytelen voltam engedni, ravasz húzás is), a vakoknak el tudja hinteni, hogy ők nem ebbe  a kasztba tartoznak. Persze az élet szinte minden területén töretlenül tovább folyik a népnyúzás és a nemzetpusztítás. Ezt megállítani kizárólag A MAGYAR  SORS- MAGYAR KÉZBE HELYEZÉSÉVEL LEHETSÉGES!

Az esetlegesen ártatlan nem hunmagyaroknak pedig üzenem, hogy a természeti törvények alapján, a kevés kivétel erősíti a szabállyal megerősítve, kizárólag a magyar kéz ad garanciát a
Nemzet megmenekülésére és mindennemű felemelkedésére.

Zárójelbe: Annak megítélésére, hogy ki a kivétel, kizárólag a hunmagyar jogosult, mert ma még ezen megítélés is az álmagyar, előbb említett kaszt jogosítványa!
                                                                                                                                                                                                Barátsággal: Kőműves Géza


Feladó: Kőműves Géza
Dátum: 2015. október 20. 21:15
Tárgy: Téves információnak dőlt be Kántor József, mert Nagy Imre is "arról" a gyökérről sarjad!t!
Címzett: 

​jozsef@kutasi.eu​


Mondani szokták: Ő nem volt az, csak az anyja.  Bizony, hiába titkolják és hiába Szabó Rozáliáznak, mert echte zsizsik volt  a Sáringer (Szabó) Rozi.