Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. október 20., kedd

20.586 - ​Hun-Magyarok Nyíregyháza > Kárpátaljai Barátaink Köre: ​Elegünk lett mára - a TÖRTÉNELMÜNK HAMISÍTÓIBÓL!!!


Feladó: József Kántor
Dátum: 2015. október 19. 20:51
Tárgy: 20.581 - 7//234 - ​EMLÉKEZZÜNK AZ 1956-os DICSŐSÉGES FORRADALMUNKRA 1956. október 23. - 2015. október 23
Címzett: Kutasi József Antal

Igen Tisztelt Kutasi úr!
Megköszönjük az általunk is ismert - a sok sok felvétellel tarkított és "fűszerezett" spékeléssel átküldött levelet!!! MI  ISMERETEINKET - nem antikommunista  röpiratok tanulmányozásából szerezzük és szereztük,hanem a KEGYETLEN VALÓSÁG gyökereiből - ahol hozzátartozóink,anyák-apák-testvérek szenvedéséről,könnyeiről és véréről van szó!!! VÉDJÜK MEG AZ ÖTVENHATOS SZABADSÁGHARC TISZTASÁGÁT címszó alatt - kibocsátottunk és elküldtünk egy olyan KÖRLEVELET - ahol az IGAZ és VALÓS dolgok ecsetelve lettek!!! Akkor most még egyszer MEGISMÉTELJÜK:  nincs még egy olyan esemény a közelmúlt történelmében,amelyről annyit HAZUDTAK- ELTORZÍTOTTAK és BESZENNYEZTEK: mint az 56-os magyar forradalmat!!!
​​
Elegünk lett mára - a TÖRTÉNELMÜNK HAMISÍTÓIBÓL!!! És akkor most pontokban és röviden - a finnugor hazugság,a HUNOKRÓL való  MOCSOK hazugságok,az államalapítás és a "szent istvánról és szent jobbról" való OCSMÁNY  és BITANG hazugságok,stb.stb.stb. mind mind odavezettek,hogy mindezek és a "nagy-imre,maléter" cselekedeteinek ISMERETÉBEN - csak ez lehetett és lehet a NEMZETÜNK sorsa!!!

Igen Tisztelt Kutasi úr! -  egy NÉP SZABADSÁGHARCÁNAK megcsúfolása,hogy egy erkölcstelen 1919-es vörösgárdista,a cári család egyik gyilkosa,a moszkvai rádió magyar osztályának munkatársa,a moszkvai szovjet gazdasági szakértő,a CSEKA egyik alapító tagja/egy különleges bizottság,melyből lett a KGB/,a debreceni "nemzeti" kormány frissen Gerővel és Rákosival  együtt hazaimportált szovjet állampolgár belügyminiszter TIZENKÉT NAPI ténykedését magasztaljuk - azzal a "maléterrel",aki elárulta bajtársait és átszökött a bolsevistákhoz,majd ejtőernyős bedobásra került volt fegyvertársaival szemben,aki a NÉP SZABADSÁGHARCÁNAK  első napjaiban a harcoló MAGYAR Ifjúság-fiatalság letöréséért fegyverrel a kezében harcolt??! Sok sok MINDEN lenne még,de ELÉG volt az igaz 56-os SZABADSÁGHARCOS pesti srácok érdemeit  ELTORZÍTANI és EGYBEMOSNI akaró "ünneplésekből és történelmi" hamisításokból!!! ELÉG-ELÉG és ELÉG!!!  Aki a  SZABADSÁGHARC méltó megemlékezését tartja szem előtt - az elhatárolódik az ESZEMENT-NÉPBUTÍTÓ-HAZUG-ERKÖLCSTELEN tervezett "ünneplésektől"szerte az ORSZÁGBAN!!! A  szülők "hajlamosak saját álmaikat és elhitt butaságokat" gyermekeikbe átültetni - ámde BOLDOGOK csak azok lehetnek,akik TUDNAK és nem csak VANNAK,mert megcsendül a csöndjük és TITKOK tudóivá válnak,elkerülvén a megannyi HAZUGSÁGOKAT a NÉPÜNK és NEMZETÜNK tekintetében!!! MI - hazaárulóknak tekintjük mindazokat,aki az "ünnepi" keretek között - az OCSMÁNY  hazugság és  félrevezetés szándékos eszközével kíván élni - a TÉNYEK valós útjáról letérített NÉPÜNKKEL szemben!!!
 
Üdv:  
​​
Hun-Magyarok  Nyíregyháza
          Kárpátaljai Barátaink    Köre