Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. október 20., kedd

20.585 - ​Az izraeli-amerikai terrorgépezet lelepleződött, mattot kapott és megtizedelődött Szíriában


Feladó: Sándor Molnár
Dátum: 2015. október 19. 10:18
Tárgy: Farsnews
Címzett: 
jozsef@kutasi.eu

Az izraeli-amerikai terrorgépezet lelepleződött, mattot kapott és megtizedelődött Szíriában


   ​


Köszönhetően annak, hogy Putyin figyelemre méltó módon tizedelte meg az ISIS sorait Szíriában, valamint hogy az izraeli-amerikai terrorgépezet sakk-matt helyzetbe került és lelepleződött, Amerikán belül többé nincs szükség a belbiztonságra.
Különösen nehéz volt az utóbbi néhány hét az izraeli-amerikai (elsősorban izraeli) kettős állampolgár behatolók számára a Pentagonban és a CIA-ban, és az izraeli likudistáknak.

Miért van ez így? Mivel az izraeli-amerikai terrorgépezet teljesen mattot kapott Szíriában, köszönhetően Vlagyimir Putyinnak, az Orosz Föderáció elnöke bátor és hihetetlenül értelmes törekvéseinek, aki mostanra megtizedelte az ISIS-t Szíria, Oroszország egyik közel-keleti szövetségesének kérésére.

És az izraeli-amerikai terrorgépezet most ki van téve a CIA eltérítésének, és nagyon keményen dolgoznak az amerikai adófizetők pénzén, hogy terrort gerjesszenek az egész világon annak érdekében, hogy hazug módon hibáztathassák a közel-keleti iszlamistákat, és hogy igazolják az ártatlan közel-keleti népek elleni agressziót. És most már biztosan tudjuk, hogy ezek a háborúk valójában Izrael titkos megbízott háborúi, melyekben az amerikai katonákat ágyútölteléknek használják.

Igen, az általuk létrehozott és alkalmazott szintetikus terrort használják, hogy eltérítsék a Pentagont és az amerikai háborús gépezetet a lélektani hadviselés érdekében, és hogy manipulálják a lebutított amerikaiakat, akik hajlandóak harcolni minden ilyen illegális, alkotmányellenes, ki nem provokált, be nem jelentett, megnyerhetetlen, örökös közel-keleti háborúban, melyekről most már bizonyosan tudjuk, hogy nem mások, mint Izrael és a Rothschild kazár maffia (RKM) titkos megbízott háborúi.

Ez természetesen táplálja a RKM banksztereinek hatalmas háborús nyereség kasszáját, és a hozzájuk tartozó nemzetközi nagyvállalatokat, és az izraeliek által létrehozott Belbiztonsági Minisztérium (DHS) titkosrendőrségének állami hatalmát jelentősen megnöveli. A DHS (1) a Stasi amerikai változata, és Marcus Wolf specifikációinak megfelelően építették ki, aki a Stasi (2) egykori vezetője volt, és aki két évvel azután, hogy felvették tanácsadónak a DHS létrehozására, rejtélyes körülmények között meghalt.

De még inkább kiderült sokak számára első alkalommal, hogy ez az izraeli-amerikai terrorgépezet micsoda is valójában, és mit tett, hogy manipulálják az amerikaiakat, hogy Izrael megbízott háborúit vívják meg a Közel-Keleten.

Az Egyesült Államok kormánya és a Pentagon is elismerte, hogy az amerikai kormány támogatja a Szíriai Szabad Hadsereget (SZSZH)(3), melynek az ISIS ellen kellett volna küzdenie, de helyette megpróbálták elmozdítani Aszad elnököt.
Egy magas rangú nyugalmazott amerikai tábornok is elismerte, hogy az USA kormánya lehetővé tette az ISIS létezését és fejlődését.

Arról is beszámoltak a nagy irányított tömegmédiában, hogy az amerikai kormányzat elismerte, hogy mintegy 3,5 millió dollárt pazaroltak el minden úgynevezett CIA zsoldos SZSZH harcosra, hogy megpróbálják eltávolítani Asszad elnököt, de ebben is kudarcot vallottak.

Obama elnök már elismerte, hogy az Egyesült Államok kormánya támogatja az ISIS-t és az SZSZH-t is. Ez valószínűleg egy jelentős fordulópont az Új Amerikai Évszázad Projekt (4) Pentagonon belüli, és az izraeli-amerikai kettős állampolgárok hatalmi bázisában, akik beszivárogtak és eltérítették a Pentagont, és bűnös eszközöket használtak, hogy fenntartsák hatalmukat.

Putyin arra kérte az Egyesült Államok kormányát, hogy osszák meg az ISIS-el kapcsolatos hírszerzési információkat, amire nem voltak hajlandóak, ami igen terhelő az USA kormányára nézve.

Az amerikai kormány ezen legutóbbi beismerései, és Putyin teljes sakk-mattja már elérte azt az izraeli amerikai terrorgépezet ellen, ami valószínűleg azon képességük végét jelzi, hogy manipulálni tudják Amerikát, hogy Izrael és a Rothschild kazár maffia háborúit vívja meg.

Ezek a beismerések és az Orosz Föderáció sakk-mattja az ISIS és az SZSZH ellen is annak a közelgő végét jelzik, hogy az Új Amerikai Évszázad Projekt tagjai, valamint az izraeli-amerikai kettős állampolgárok képtelenek megtartani legmélyebb és legsötétebb titkaikat, az egész világon általuk megtervezett, megrendezett és szított terrorról, melyekkel Amerikát és szövetségeseiket manipulálták a közel-keleti titkos megbízott háborúk megvívása érdekében.

Ez természetesen azt jelenti, hogy első alkalommal kezdi sok amerikai összekötni a pontokat, és kezdi megérteni, mivel az Egyesült Államok kormánya már elismerte, hogy ellátja és támogatja az ISIS-t a Közel-Keleten, ahogy a SZSZH-t is abbéli igyekezetében, hogy eltávolítsa Asszadot, hogy az összes terrort bárhol a világon, mesterséges módon tervezte meg és hajtotta végre az izraeli-amerikai terrorgépezet.

És már sokan kezdik felismerni először, hogy ez a megtervezett és megrendezett, majd végrehajtott terror nem csak a 2001 szeptember 11-i Amerika elleni támadást foglalja magában, hanem a Murrah épület (Oklahoma) felrobbantását, ahogy sok más nagy terrortámadást, mint például a Khobar tornyokét (Szaúd-Arábia).

Ezek a jelentős bejelentések tették lehetővé most sokak számára, hogy első alkalommal kössék össze a pontokat, hogy végül megértsék, hogy Izrael, és az izraeli-amerikai kettős állampolgárok, Új Amerikai Évszázad Projekt tagjai és magas rangú neokonzervatívok hogyan szivárogtak be a Pentagonba és az amerikai kormányzatba, és hogyan voltak képesek eltéríteni az amerikai hadigépezetet, hogy azt Izrael titkos megbízott háborúihoz használják fel.

Nem csak ezek az Izrael és a RKM által megbízott amerikai háborúk teljesen illegálisak és alkotmányellenesek a Közel-Keleten, de súlyos háborús bűnöket is jelentettek az amerikai katonák ellen, akiket Izrael ágyútöltelékeként használtak, és családjaik ellen. De ma már az is egyre nyilvánvalóbb, hogy ezek a háborúk súlyos háborús bűnnek minősülnek az ártatlan afgánok és irakiak ellen, akik meghaltak, és iszonyatos módokon megsebesültek, miközben nemzeteik infrastruktúráját az amerikai légierő megtizedelte, és otthonaikat megsemmisítette.

És miközben a CIA együtt dolgozik Izraellel és Szaúd-Arábiával, hogy létrehozzák, kiképezzék, felfegyverezzék és fizessék ezeket az ISIS és SZSZH zsoldosokat, hogy eltávolítsák Asszadot, hogy elpusztítsák Szíriát majd Iránt, a RKM Nagy Izrael tervének részeként, titoktartás használva, az USA kormányának nagy részét is sötétségben tartva, hogy a jobb kéz ne tudja, mit csinál a bal.

Nemrég oldódott meg az a kérdés, hogy az ISIS honnan szerezte be a vadonat új Toyota terepjárókat. Kiderült, hogy azokat az USA kormánya, Izrael és Szaúd-Arábia biztosította az ISIS-nek és az összes közel-keleti terror csoportnak nyújtott támogatás mellett.

Az elmúlt hetekben Putyin légiereje megtizedelte az ISIS-t valamint a SZSZH-t, melyek mindketten alig többek, mint Izrael és a RKM érdekeiért harcoló izraeli és CIA megbízott zsoldosok. Az ISIS mostanra menekül, sokan dezertálnak és elszöknek, vagy bujkálnak.

Kevés amerikai gondolta volna, hogy a nemzetközi terrorizmusnak ilyen könnyű mattot adni majd megtizedelni, de azzal, hogy Putyin bevetette az Orosz Föderáció légierejét azt mutatja, hogy azok az emberek, akik eltérítették a Pentagont és az amerikai hadigépezetet, soha nem gondolták komolyan, hogy felszámolják a terrorizmust.

Távolról sem ők voltak az egyetlenek, akik szintetikusan létrehozták és használták szerte a világon, a Közel-Keleten, és különösen 2001 szeptember 11-én Amerikában a terrort.

Az amerikaiak elhitték azt a nagy hazugságot, hogy a nemzetközi terrorgépezet egy spontán keletkező jelenség volt, melyet egy fegyveres, szélsőséges iszlám világ növekvő mozgalma okozott.

Mostanra kiderült, miután Putyin gyorsan megtizedelte az ISIS-t, hogy ez volt az egyik legnagyobb hazugság. És most úgy tűnik, hogy Obama elnök úgy döntött, hogy abbahagyja a SZSZH támogatását Szíriában, és hogy lehetővé tette a Pentagonnak, hogy megpróbálja elmozdítani Asszadot. Ha ez igaz, akkor ez egy nagy változás az amerikai külpolitikában, és az egyetlen dolog, aminek értelme van.


Az orosz harcirepülögépek Szeptember 30-tól vagyis 18- nap alatt  Sziriába 456- ISIL ( a gonosz anglo - amerikán - zsidó) katonai célpontokat meg semmisitettek.Nagyon komoj munkát végeznek ! Pusztul a sok gazember zsidó szekértoló is legalább.   Mi is köszönjük ! President Putini.

http://english.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13940724000712

TEHRAN (FNA) - Orosz harci Szíriában már elpusztult összesen 456 Isil célokat, mivel a művelet kezdődött szeptember 30-án, az orosz vezérkari mondta pénteken.

Az elmúlt héten, az orosz vadászgépek végzett 394 bevetés, tönkretéve 46 parancsnoki és kommunikációs üzenete, 6 robbanóanyagot gyártó létesítmények, 22 raktárak és üzemanyag tárolóval együtt 272 militáns pozíciók, strongpoints és terepi táborok, Általános Andrei Kartapolov, a feje Fő Műveleti Igazgatóság az orosz vezérkari mondta Szputnyik során eligazítást.

"A legtöbb fegyveres alakulatok vannak demoralizált. Egyre nagyobb az elégedetlenség a csapatok parancsnokai, és bizonyíték van arra, hogy az engedetlenség. Dezertálás is egyre elterjedtebb," Kartapolov mondta újságíróknak.

Körülbelül 100 szélsőségesek át a szíriai-török határ minden nap, Kartapolov mondta hivatkozva hírszerzési adatokat, hozzátéve, hogy bizonyíték alapján a fegyveresek elhagyja harci övezetekben keresztül menekült útvonalakon.

"Szeretném hangsúlyozni, ismét a repülőgépek elvégzésére nekiütközik a fegyveresek infrastruktúra rendelkezésre bocsátott adatok alapján a több hírszerzési csatornákon, valamint az Intel által szállított információs központ Bagdadban," Kartapolov mondta, utalva a vádakat, hogy az orosz harci volt hit célok kivételével Isil.

"Mi csak támadás célokat birtokában nemzetközileg elismert terrorista csoportok. A harci ne működtesse a déli régiókban a Szíriában szerint mi az Intel, az egységek a Szabad Szíriai Hadsereg (FSA) működnek, "Kartapolov mondta.

Kartapolov mondta néhány légicsapások által végzett az amerikai-koalíció cél a civil létesítményeket.

"Ez ellen elveinket tanácsot kollégáink, amely elsősorban a sztrájk. Azonban október 11-én egy erőmű és egy elektromos alállomás elpusztították a koalíciós harci közelében Tell-Alam, "mondta a külföldi katonai attasék és újságírók részt az eligazításon.

Ugyanakkor hangsúlyozta, hogy Oroszország már többször kérte koalíció tagjai megosszák egymással információikat a Isil pozíciókat, de ezek egyike sem kérések kielégítését.

"Így mentünk, és készített átfogó térképet által ellenőrzött területeken Isil, mi alapján az Intel és az adatok által nyújtott információs központ Bagdadban," mondta Kartapolov.

Oroszország megkezdte a precíziós légicsapások ellen Isil célokat Szíriában szeptember 30-án, a felkérésére Szíria nemzetközileg elismert kormány. Az orosz légicsapások hit célokat, amelyek alapján választják intelligencia által gyűjtött Oroszország, Szíria, Irak és Irán.