Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. december 1., szombat

16.050 - Zetényi Csukás Ferenc: A PIROS A FEHÉR ÉS A ZÖLD

Forrás: FACEBOOK
"Térképeket megrajzolták ez itten kérem Magyarország, 
Az iskolákban megtanítják,ez itten kérem Magyarország." 

A PIROS A FEHÉR ÉS A ZÖLD 

„A Mindannyian Együtt Jeruzsálemért Alapítvány által szervezett vasárnapi tüntetés szervez a Kossuth téren.”

Mindannyian Együtt Jeruzsálemért? Hát, én Jeruzsálemért egy tapodtat sem teszek! 
Nem! 
Én a „Mindannyian együtt Magyarországért!”- ban hiszek.

Egy területben és lélekben megcsonkított ország magyar állampolgáraként,lassan már nem csak az országunk, de mi magunk leszünk önmagunkkal határosak.
Ebbe bele őrülünk!
Magyar vagyok Magyarországon,én úgy tudom...

Más a faj és más a vallás.
Én azt a zsidót a keblemre ölelem, akinek a szíve magyar, és a magyar hazáért tesz, gyarapít,dolgozik. A vallása legyen személyes ügye. Viszont, aki először zsidó a lelkében és csak utána magyar, azt nem fogadom el. Haza és magyar szív, csak egy lehet!

Furcsa kor jutott nekünk osztályrészünkül...

A magyar törvények szerint állampolgári jogot sért a képviselők állampolgárságának firtatása? 

Magyarország sorsáról olyan emberek dönthetnek, akikben két „haza- szív” dobog?! Természetesen más egy elcsatolt területen élő magyar állampolgár helyzete, aki szlovák állampolgár is a szlovák parlamentben, és más egy magyar képviselő megítélése, aki idegen állampolgárságot vesz fel. Tekintsünk el az izraeli állampolgárságtól! 
Tegyük kritériummá, hogy a Parlamentben-és ez tényleg állam-és közbiztonsági érdek,- kötelező legyen megadni a bármilyen nemzetiségű más állampolgárságot-legyen az szlovák, német, vagy amerikai!

Végezetül: 

Valaki megmondaná nekem, hogy meddig kell még kártérítést fizetnie hazámnak a nagyapáink hetven éve „elkövetett” cselekedetei miatt?

Hány generációnak kell megfelelni egy olyan vádpontért, amiről azt sem tudjuk, hogy mi az?

Milyen rosszat tettünk a születésünk előtt?

Le kell tudnunk zárni a múltat,elemi érdekünk!

A szabadság és igazságosság útján az eszem békés jövőre int, a belsőm lázong és jajong, hiszen a szívünk- örökre piros,fehér és zöld...


Isten áldja Magyarországot és vallástól, származásától függetlenül minden tenni akaró, cselekvő, magyar szívű polgárát!
"Térképeket megrajzolták ez itten kérem Magyarország,   Az iskolákban megtanítják,ez itten kérem Magyarország."     A PIROS A FEHÉR ÉS A ZÖLD       „A Mindannyian Együtt Jeruzsálemért Alapítvány által szervezett vasárnapi tüntetés szervez a Kossuth téren.”    Mindannyian Együtt Jeruzsálemért? Hát, én Jeruzsálemért egy tapodtat sem teszek!   Nem!   Én a „Mindannyian együtt Magyarországért!”- ban hiszek.    Egy területben és lélekben megcsonkított ország magyar állampolgáraként,lassan már nem csak az országunk, de mi magunk leszünk önmagunkkal határosak.  Ebbe bele őrülünk!  Magyar vagyok Magyarországon,én úgy tudom...    Más a faj és más a vallás.  Én azt a zsidót a keblemre ölelem, akinek a szíve magyar, és a magyar hazáért tesz, gyarapít,dolgozik. A vallása legyen személyes ügye. Viszont, aki először zsidó a lelkében és csak utána magyar, azt nem fogadom el. Haza és magyar szív, csak egy lehet!    Furcsa kor jutott nekünk osztályrészünkül...    A magyar törvények szerint állampolgári jogot sért a képviselők állampolgárságának firtatása?     Magyarország sorsáról olyan emberek dönthetnek, akikben két „haza- szív” dobog?! Természetesen más egy elcsatolt területen élő magyar állampolgár helyzete, aki szlovák állampolgár is a szlovák parlamentben, és más egy magyar képviselő megítélése, aki idegen állampolgárságot vesz fel. Tekintsünk el az izraeli állampolgárságtól!   Tegyük kritériummá, hogy a Parlamentben-és ez tényleg állam-és közbiztonsági érdek,- kötelező legyen megadni a bármilyen nemzetiségű más állampolgárságot-legyen az szlovák, német, vagy amerikai!    Végezetül:     Valaki megmondaná nekem, hogy meddig kell még kártérítést fizetnie hazámnak a nagyapáink hetven éve „elkövetett” cselekedetei miatt?    Hány generációnak kell megfelelni egy olyan vádpontért, amiről azt sem tudjuk, hogy mi az?    Milyen rosszat tettünk a születésünk előtt?    Le kell tudnunk zárni a múltat,elemi érdekünk!    A szabadság és igazságosság útján az eszem békés jövőre int, a belsőm lázong és jajong, hiszen a szívünk- örökre piros,fehér és zöld...      Isten áldja Magyarországot és vallástól, származásától függetlenül minden tenni akaró, cselekvő, magyar szívű polgárát!