Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. november 26., hétfő

16.049 - Szombat éjfélig mondhatók fel a régi kgfb szerződések

Feladó: Pozitív Híradó
Dátum: 2012. november 26. 16:19
Tárgy: Kutasijozsef1956 - új,állami bank, eu álláskereső, baross tér, aranytartalék
Címzett: kutasijozsef1956@gmail.comSaját és új bankot akar a kormány

Webbank néven új, állami-civil bankot akar működtetni az állam, hogy megfelelő alternatívát nyújtson a hitelezésben, és segítse a devizahiteleseket - derül ki a gazdasági minisztérium közleményéből. A Webbank feltőkésítésére civilektől és önkormányzatoktól várják a pénzt. Az alapítást jövő májusig miniszteri biztos felügyeli.
bővebben>>>

Európa más országaiban keres munkát?

Sokan csak az állásportál korszerűsítésének kapcsán hallanak először a régóta létező, "hivatalos" európai munkakereső portálról, az EURES-ről, melynek bővítéséről és korszerűsítéséről döntött az Európai Bizottság - jelentette be Andor László foglalkoztatáspolitikáért és szociális ügyekért felelős uniós biztos hétfőn.
bővebben>>>

Mozduljon az erei védelmében!

Mostanában gyakran tapasztaljuk, hogy a médiában fokozott figyelmet és nagyobb teret kap az érrendszeri betegségek tömeges érintettségének a ténye, a betegség elleni tudatos küzdelem, és a megelőzés jelentősége.
bővebben>>>

Elege van a főzésből? Bízza az Okosedényre

Elege van a főzésből, vagy sejtelme sincs róla? Nincs ezzel egyedül. Nem könnyű ebben a mai rohanó világban sok egyéb teendő mellett még főzni is. De mostantól a főzésre ne legyen gondja, az Okosedény megoldja.
bővebben>>>

Szombat éjfélig mondhatók fel a régi kgfb szerződések

A jövő évre új kötelező gépjármű felelősségbiztosítót választani akarók szombat éjfélig mondhatják fel meglévő szerződésüket, viszont az új szerződést elég december végéig megkötniük - hívja fel a figyelmet több internetes alkusz is.
bővebben>>>

Fotó: ilyen lesz 2014-re a Baross tér

A tervek felülvizsgálatát követően a nyertes kivitelező cég megkezdte a Baross tér felszíni rendezését. A tér átadása 2014-ben várható.
bővebben>>>

Így tárolják a világ aranytartalékát mélyen a föld alatt

A New York-i Liberty Streeten sétálók bizonyára nem is gondolnák, hogy a 33-as számú ház alatt 25 méterrel a világ legnagyobb "aranybányája" terül el: az Atlanti-óceán vízszintje alá ásott trezorokban őrzik a világ aranyát. A trezorban nagyjából 200 millió uncia, azaz 6400 tonna aranyat tárolnak - olvasható a Conclude Daily Goldban.
bővebben>>>

Felújították a Lukács Gyógyfürdőt + képek

Befejeződött Budapest egyik legrégebbi gyógyfürdőjének, a Lukács Gyógyfürdő felújítása. A közel 1,5 milliárd forintos fejlesztést Tarlós István főpolgármester adta át, aki az átadáson hangsúlyozta: a beruházással emelkedett a budapestiek szolgáltatásainak színvonala és a főváros turisztikai rangja.
bővebben>>>

Előlegigénylési lehetőség gazdálkodók számára december elejétől

Harminc százalékos támogatási előlegigénylésre lesz lehetőségük december 7-től azoknak a gazdálkodóknak, akik uniós forrás - társfinanszírozás - felhasználásával valósítanak meg mezőgazdasági beruházásokat - közölte V. Németh Zsolt, a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) vidékfejlesztésért felelős államtitkára hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.
bővebben>>>

Természetvédelmi beruházások az Új Széchenyi Terv támogatásával

Az Európai Unió és Magyarország 2007 és 2013 között a Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretén belül mintegy 37 milliárd forint támogatással járult hozzá az egyedülálló természeti értékek megóvásához, a fenntartható fejlődés biztosításához - közölte a Nemzeti Környezetvédelmi és Energia Központ (NKEK) Nonprofit Kft. hétfőn.
bővebben>>>

Vallottak a bankok: ezermilliárdok hagyták el az országot

A harmadik negyedévben is két táborra oszlott a magyar bankrendszer: az OTP, a K&H és az UniCredit nyereséggel, a CIB és az MKB viszont veszteséggel zárta ezt az időszakot - hogy csak a legnagyobb bankok közül néhányat említsünk.
bővebben>>>

Már csak hetek vannak hátra! Ezt a kis pénzt se hagyjuk elveszni!

Pár hetük maradt azoknak, akik el szeretnék költeni megmaradt Üdülési Csekkjüket. A 2012-es érvényességi idővel rendelkező utalványok ugyanis már csak december 31-ig válthatók be - és még mindig több mint egymilliárd forint értékű van belőlük forgalomban.
bővebben>>>
RichPOI.com - a teljesen független, bulvártól mentes, hír és vásárlói portál
Igyekszünk elkerülni a reggeli borzongással történő napindítást, ezért a pozitív és optimista szellemiséget az egész portálra kiterjesztjük. Ezáltal más cikkeink sem a bajt, a válságot, bűnt, a pesszimizmust kívánják erősíteni szenzációhajhász módon, hanem inkább a megoldást, a kiutat, az optimista hozzáállást támogatjuk.

************