Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. március 21., csütörtök

16.681 - Magyarország Kormánya: Rugalmasabb lesz a lakhatási támogatás rendszere (+ videó)


Feladó: Magyarország Kormánya
Dátum: 2013. március 20. 19:46
Tárgy: Magyarország Kormányának Hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu



Magyarország Kormányának Hírlevele 2013-03-20

Rugalmasabb lesz a lakhatási támogatás rendszere (+ videó)

Rugalmasabb feltételeket határoznak meg a lakhatási tám

ogatás nyújtásánál, az erről szóló módosítások néhány héten belül életbe léphetnek – jelentette be Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikai államtitkára szerdán, miután Budapesten aláírták az 500. hatósági szerződést.

A megállapodásnak megfelelően halad a munka (+ videó)

A pedagógusok öt szakszervezetével megkötött megállapodásban rögzített feladatok végrehajtása jó ütemben halad. Komoly esély van arra, hogy a nyár folyamán megszülessen az ágazati kollektív szerződés – mondta Hoffmann Rózsa köznevelési államtitkár miután öt érdekvédelmi szervezettel tárgyalt a fővárosban.

Útfelújítási szezonnyitó Debrecenben

Országszerte közel 600 kilométernyi, régóta felújításra váró alsóbbrendű mellékút újul meg idén a Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásaiban az Új Széchenyi Terv Regionális Operatív Programjainak forrásaiból. A közútkezelő a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogató döntése nyomán a tavalyi érték háromszorosából, mintegy 87 milliárd forintból indíthat fejlesztéseket. Elsőként Hajdú-Bihar megyében kezdődhetnek meg a munkálatok, itt 34 kilométernyi mellékutat hoznak rendbe összesen 4,8 milliárd forintból – hangzott el a debreceni nyitóeseményen, 2013. március 20-án. Közlemény.

A nap képe (+ videó)

A tervek szerint április közepén nyílik Moszkvában a magyar kereskedőház, amely egy befektetési központból és egy logisztikai raktárbázisból áll majd. (fotó: Pelsőczy Csaba, kormany.hu)