Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. március 30., szombat

16.770 - CSAK agrárkamarát szervez a Gazdatanácsok Szövetsége


Feladó: Gazdatanácsok Szövetsége
Dátum: 2013. március 28. 21:25
Tárgy: CSAK agrárkamarát szervez a Gazdatanácsok Szövetsége
Címzett: Gazdatanácsok Szövetsége <gazdatanacs@gmail.com>

Nem kapott választ beadványára a Gazdatanácsok Szövetsége, amelyet az Alapvető Jogok Biztosának címzett a "választásnak" nevezett törvénytelen eljárás miatt. Ennek ellenére ez nem jelenti azt, hogy el is fogadjuk, hogy ez a csúfosan kijelölt és "Nemzetinek" is nevezett Agrárkamara a családi, kis és közepes gazdálkodók kamarája volna. Ez a bennfentesek kamarája, ha egyáltalán kamara. Nem nyugszunk bele, bármily ünnepélyességgel is takargatják az elfogadhatatlant. A Gazdatanácsok Szövetsége
meghirdette a Családi, kis és közepes gazdálkodók Agrár Kamarájának (CSAK) szervezését és el is kezdte az aláírások gyűjtését 2013. március 24-én vasárnap.

 
az agrárkamaráról

A Gazdatanácsok Szövetsége a mai napon bejelenti, hogy miután a 2013. február 2.-i Kajászói Alakuló gyűlésének a 2013. március 2.-i Küldöttértekezlet által is megerősített állásfoglalása ellenére a Vidékfejlesztési Minisztérium nem vonta vissza az „agrárkamarai választásnak” hamisított, ám nem csupán a Gazdatanácsok Szövetsége által, hanem szinte az egész agrártársadalom által is kifogásolt agrárkamarai tisztviselői megbízásokat, nem ismerjük el a „trükkösen” kinevezett tisztviselőkből álló Nemzeti Agrárkamarát, mint a falvak és a vidék családi, kis és közepes gazdálkodóinak kamaráját.

A Gazdatanácsok Szövetsége e napon, 2013. március 24-én megkezdi a Családi, Kis és Közepes Gazdálkodók Agrárkamarájának (CSAK) szervezését és megalakítását, melynek minden tagja jelölő, jelölhető, választó és választható. 

Kelt: Bábonymegyer (Darány-puszta), 2013. március 24. 

           Dr. Boór Ferenc sk.                                     Tamási Béláné sk.
  Gazdatanácsok Szövetsége titkára             Gazdatanácsok Szövetsége jogi képviselője
        gazdatanacs@gmail.com        Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesület elnöke
 


Gazdatanácsok Szövetsége Sajtószolgálat
https://docs.google.com/file/d/0B2eX2yV7Hp4dcVZfQnlNZjlva3M/edit
https://docs.google.com/file/d/0B2eX2yV7Hp4dVEgwdllkN0FzejQ/edit