Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. május 24., péntek

17.019 - Jobbik: Nyújtson valódi megoldást a magáncsőd intézménye! > 2013. május 24. 22:01


Feladó: Irén Ircsy Laczi
Dátum: 2013. május 24. 22:01
Tárgy: Nyújtson valódi megoldást a magáncsőd intézménye!
Címzett: Kutasi József Antal <jozsef@kutasi.eu>



Vona Gábor: Fekete bárány, fehér holló
A Jobbik elnöke a tőle megszokott nyíltsággal boncolgat aktuális politikai és társadalmi kérdéseket Fekete bárány, fehér holló című könyvében, amelynek alappillérei a küldetéstudat, az elszántság, a hit és a humor.

Nyújtson valódi megoldást a magáncsőd intézménye

A Jobbik szerint legalább olyan fokú csődvédelem járna a magyar családoknak, mint amilyen a cégeknek és azok ügyvezetőinek. A csődvédelemnek emellett legfeljebb 5 évig szabadna tartania, mert ennél hosszabb idő esetén rossz hatással lehetne a családok életére.

Átgondolatlan rezsicsökkentés: a Jobbiknak ismét igaza lett

A Jobbik nyomatékosan felszólítja a Fideszt, biztosítsa a jövőre vonatkozóan, hogy a rezsicsökkentésnek se munkahelyek, se a szolgáltatás minősége ne lássa kárát!


Alfahír.hu
A domináns hírportál!
Sztárinterjúk és politikai leleplezések a legújabb Hazai Pályában
Magyarország legnagyobb, két és fél milliós példányszámú ingyenes közéleti újságja újabb számmal jelentkezik, benne ismét bulvárral, sporttal, rejtvénnyel és leleplező közéleti anyagokkal.

A kormány helyett a Jobbik számoltatná el a kommunistákat
Amennyiben a kormány nem hajlandó valódi lépéseket tenni az 1990 előtti állami vagyon elszámoltatása terén, a Jobbik jövő héten benyújtja saját törvényjavaslatát az ügyben.

Drogelosztó helyett kulturált szórakoztató központot!
A Jobbik szerint örvendetes az a javaslat, mely alapján a Margitsziget a fővárosi önkormányzat közvetlen irányítása alá kerülne a XIII. kerülettől. A Jobbik ehhez a javaslathoz módosítóval is élt az Országgyűlésben annak érdekében, hogy az Óbudai-sziget (Hajógyári-sziget) is kerüljön átadásra a főváros részére.

Félmegoldásnak is kevés a kommunista nyugdíjpótlékok töredékének megvonása
A Jobbik szerint csak megkésett látszatintézkedés az az országosan összesítve havi körülbelül egymillió forintos megvonás, ami a kommunista luxusnyugdíjakat érinti a nemzeti ellenzék sorozatos követelésére, miközben például Biszku Béla több százezres juttatása sem csökken egy forinttal sem.