Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. május 27., hétfő

17.047 - Ángyán József: Megint kitálal!(videóval a linken)! http://marevosz.uw.hu/index.php?p=5&action=nez&id=74


Feladó: kettőezerhat Marevosz
Dátum: 2013. május 27. 12:23
Tárgy: Új cikk ajánló!Ángyán József megint kitálal!
Címzett: Kutasi József Antal 


Ángyán József: Megint kitálal!(videóval a linken)!
http://marevosz.uw.hu/index.php?p=5&action=nez&id=74

Nem a portással állapodtam meg -- mondta egy fórumon Ángyán József ,fideszes országgyűlési képviselő miközben az Orbán kézjegyével ellátott programot emelte a magasba. Mint fogalmazott „döbbenet", amikor összehasonlítja az ember a történteket azzal, ami a kormányprogramban van, amit a vidékstratégiában hirdettek.

Ángyán József kigyűjtötte azt, hogy kik „rabolják ki" a közös kasszát, hová kerül az agrártámogatások nagy része. Elmondása szerint a 6 legnagyobb érdekeltséghez összesen 13,9 milliárd forint került, miközben a 300 ezer embert érintő tanyafejlesztési programra csak nagy harcok árán sikerült kiharcolni 1 milliárd forintot. A legtöbb agrártámogatást Csányi Sándor érdekeltsége (3,969 milliárd forint), Nyerges Zsolt érdekeltsége (3,739 milliárd), és Leisztinger Tamás érdekeltsége (2,676 milliárd) kapta. Ángyán szerint egy egységes hálózatról van szó, melyet „maffiacsaládok" működtetnek. A volt agrárállamtitkár szerint a „libatolvaj" Bajnai Gordon is maffiózó.

A fórumon Ángyán beszélt arról is, hogy a korrupciónak egy új szintje alakult ki. Már nem a nokiás dobozok mennek, hanem a „nagyok" beteszik az embereiket döntéshozó pozícióba, annak az a dolga, hogy intézze az ügyeket. Ahol nagyobb kasszák vannak, ott nem csak az embere van bent, hanem biztonság kedvéért van egy tartótisztje is a döntéshozónak. Aki viszi az utasítást, és hozza az információkat, és vigyáz a kezére, hogy jó helyen írja alá. Szerinte egy 70 fős kormányból 8-10 tagot nevezhet meg a miniszterelnök, a többit a „maffiacsaládok" nevezik meg.

kapcsolódó: Ez most tényleg a 23. óra! Elérhető a végleges földtörvény tervezet, a kormányzati portálon! megnéz>>>
--
http://marevosz.hu/
 legfrissebb hírek a pártfüggetlen nemzeti civil és radikális oldal világából!l Weboldalunk gyűjtő jellegű, szervezetünk hírei mellett megnézhetők Kiss Endre Farkas SoDI videói, olvashatók Brindza András és tatár József írása, valamint olvashatnak a TAHSZ, az Otthonvédelmi tanács, a Fejér Szövetség, a Gazdatanácsok, és a Koppány csoport körüli történésekről!