Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. május 30., csütörtök

17.085 - ÉLŐLÁNC/VÁRALJA A FÖLDÉRT MEGHÍVÓ_2013.június 3. 18.00

Feladó: Kőváriné dr. Bartha Ágnes
Dátum: 2013. május 30. 18:14
Tárgy: ÉLŐLÁNC/VÁRALJA A FÖLDÉRT MEGHÍVÓ_2013.június 3. 18.00
Címzett: Kutasi József Antal <jozsef@kutasi.eu>,


A Parlamentben előreláthatólag június 3-án szavaznak a Földtörvényhez benyújtott módosító indítványokról, így magáról a törvényről is, mivel azt a Kormány trükkös módon 6 módosító indítvány formájában adta be.
A Kormány által benyújtott  tervezet teljességgel elfogadhatatlan.
Nagytőkés érdekcsoportoknak, külföldieknek, nagybirtokosoknak játssza át földjeinket. A részletek  megtalálhatók a www.kielegyenafold.hu honlapon az Élőlánc Magyarországért által a miniszternek írt nyílt levélben, a Váralja Szövetség miniszterhez írt levelében és a civil szervezetek által készített elemzésben.
A Földtörvény 2/3-os lesz, tehát megváltoztathatatlan!
Hosszú évtizedekre de legalábbis a ma élő,  és az elkövetkező  generációk életére eldönti, hogy "KIÉ LEGYEN A FÖLD, ÉS HOGYAN?" Eldönti, hogy megmaradhat-e a vidék, biztonságos lesz-e a jövő?

Felfoghatatlanul nagy a tét, és a parlamenti  képviselők nem a mi érdekeinket képviselik. A tőkés érdekcsoportok diktálnak. A magyar társadalom teljesen kiszolgáltatott, képviselet nélkül magára maradt. Ez mutatkozott meg a földtörvény eddigi történetében, az Alaptörvény 2012 december 17-i módosításában, és az álságos, és hazug kormányzati kommunikációban.
A képviselők nem képviselnek minket - tisztelet a kivételnek - ezért oda kell mennünk, és kinyilvánítani az akaratunkat, figyelmünket, figyelmeztetni őket 2/3-os felelősségükre.
Nem lesz több esélyünk!
A magyar nép most megmutathatja erejét.
Hát mutassa meg!

Szeretettel várunk június 3-án 18.00 órakor az Alkotmány utcában, a 
Vajkay utca saroknál.


ÜdvözlettelÁcsné Éva