Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. október 20., csütörtök

21.502 - Kovács János - Hírháló mindenes: Rendkívüli helyzet miatt írom ezt a segítség kérő levelet

Feladó: Nemzeti Hirhalo <hirhalo@nemzetihirhalo.hu>
Dátum: 2016. október 18. 17:14
Tárgy: [Közlemény] Rendkívüli helyzet miatt írom ezt a segítség kérő levelet
Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>


Kedves Olvasóm, kedves Barátom!

Rendkívüli helyzet miatt írom ezt a segítség kérő levelet. Nem szeretek kérni, inkább adok.

Őszinte leszek. Bizonyára feltűnt mindenkinek, hogy lassan elmaradtak az Égi Patróna rendezvények hirdetései a hírlevelekből. Feleségemmel, Enikővel szerveztük a kirándulásokat és buszos utazásokat, de a kapcsolatunk anyagi okok miatt megromlott és idén februárban elvált tőlem.

6 év után újra talpra kell állni és a Hírhálót folytatni az olvasók rendszeres informálásáért. 2003-ban mint tudják magam alkottam és működtetem a Nemzeti Hírhálót a jelenlegi 15 ezer olvasó számára és szeretném folytatni amíg a lehetőségem megvan rá (Internet és képességem).

Tehát újratervezés történt. Szerencsére az Égi Patróna, és a Mindenható velem volt most is. Mutatta az utat, merre tovább. A kijelölt út ide vezetett a Távol-Keletre kettős céllal. Újraházasodás és sajátos misszióm folytatása is ide hívott. A Fülöp-szigeteken nagyon sok szegény család él, sújtja őket a természeti katasztrófákon át a harmadik világra jellemző anomáliák mint kábítószer, korrupció, bűnözés. Szerencsére éppen most választott az ország egy keménykezű elnököt Rodrigo Duterte nevében:
https://www.facebook.com/RodrigoDuterteUpdates/?fref=ts

Innen tervezem folytatni a Hírháló működtetését és segíteni tudásommal elnyomott sorsában a magyarral azonos népet, információcsere indításával is.

Amiért írtam ezt a levelet az az indulásomhoz szükséges anyagi minimumhoz való hozzájárulás kérése.
Nem adományt kérek, hanem előre fizetést a jövő időszakra, ami lehetővé teszi folytatást, hiszen teljesen amortizálódtam a válásban, utazásban ás várakozásban jelenleg itt Hong Kongban.

Fotóimat megtekintheti a Facebook-os privát oldalamon:
https://www.facebook.com/janos.kovacs.188478/photos_albums

Végül kérek minden kedves Olvasót, támogassa a Hírháló további működését, hogy előre fizeti a tagsági díjat pár évre és ha lehetősége van, továbbiakkal is várom tisztelettel a honlapon is megtalálható számlaszámomra:

OTP bank - Kovács János
11773463-00412913
Köszönettel és bizakodva:
Kovács János
Hírháló mindenes
+36-70/223-8667
nemzetihirhalo@gmail.com