Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. október 27., csütörtök

21.547 - Ma (csütörtökön, 2016. október 27.) késő délután bebörtönözték Budaházy Györgyöt és több vádlott társátFeladó: Attila Árpád Péteri
Dátum: 2016. október 27. 21:44
Tárgy: Budaházyékat ma ismét bebörtönözték - az egyetlen igazságos megoldás a közkegyelem (videóval)
Címzett: jozsef@kutasi.eu


Szeretném figyelmükbe ajánlani az alábbi híranyagot:


Budaházyékat ma ismét bebörtönözték - az egyetlen igazságos megoldás a közkegyelem


Ma (csütörtökön) késő délután bebörtönözték Budaházy Györgyöt és több  vádlott társát, Az elsőfokú bíróság által elrendelt házi őrizetet esetükben másodfokon előzetes letartóztatásra változtatták. Gyurcsány, Gergényi, Bene, a többi szemkilövető s persze a még (szintén vidáman és szabadon) élő ÁVH-s elvtársak is elégedetten csettinthetnek. Szép munka!  A tisztán látó és tisztességes emberektől azt kérem, hogy ezekben az órákban gondoljanak együttérzéssel a politikai foglyokra és családtagjaikra,s nézzék meg azt a 15 perces dokumentumfilmet, amit munkatársaimmal pár  évvel ezelőtt készítettünk Budaházy közéleti tevékenységéről. Kérem az országgyűlési képviselőket, különösen a Jobbik és a FIDESZ képviselőit, haladéktalanul tegyék meg az adott helyzetben lehetséges egyetlen korrekt és igazságos lépést: részesítsék közkegyelemben Budaházyt és a Hunnia ügy többi vádlottját.

 

A film itt látható: 

https://vimeo.com/13309034


Dr. Morvai Krisztina büntetőjogász, EP képviselő

  

Szeretném felhívni a figyelmüket arra, hogy Morvai Krisztina EP képviselő minden felszólalása, illetve a tevékenységeivel kapcsolatos egyéb hírek megtalálhatók a www.morvaikrisztina.hu honlapon, illetve a https://www.facebook.com/morvai.krisztina oldalon.

Köszönettel és tisztelettel:

Novák Edit

Dr. Morvai Krisztina EP képviselő
sajtókapcsolatokért felelős asszisztense

E-mail: edit.novak@europarl.europa.eu

+3247145875