Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2018. április 5., csütörtök

22.955 - Dr. Eva Maria Barki > FELHÍVÁS A MAGYAROKHOZ > Bécs, 2018 április 5.

feladó:Dr. Eva Maria Barki 
címzett:József Kutasi <kutasi2017@gmail.com>
dátum:2018. április 5. 18:20

Bécs, 2018 április 5. 

FELHÍVÁS  A MAGYAROKHOZ

Ezekben a napokban egész Európa  Magyarországra néz és  feszült figyelemmel várja a vasárnapi választásokat.

A fináncoligarchia és a globalizáció képviselői, akik már évek óta egy burkolt háborút viselnek az európai népek és nemzetek ellen, akik az államok szuverenitását és a népek önrendelkezését akarják megsemmisíteni  -  azzal a céllal, hogy  egy összekevert, homogenizált (Ceausescu üdvözletét küldi !) népesség  felett jobban tudjanak uralkodni – egy eddig még sosem látott erővel és a nyugati média egybehangolt  segítségével törekednek az eddig sikeres  magyar ellenállás letörésére és a magyar kormány megbuktatására.

De az emberek többsége Európában azért imádkozik, hogy ez ne történhessen meg . A  néma többség mellettünk van  - akkor is, ha nem mernek hangosan felszólalni - és bizakodással reménykedik abban, hogy a magyar szikra majd átugrik Európára, hogy Magyarország impulzust ad majd a nyugati világnak, hogy visszatérjenek az európai értékrendszerhez, a keresztény gyökereihez  és a joghoz. Mert az európai értékek, a jog és a jogbiztonság ma Európa Közepén van és nem Nyugaton.

Kedves Magyar  Barátaim, azért fordulok Önökhöz, mert aggódok. Aggódok a nagy gyalázkodás és támadás miatt, amely csak hazugságra épül és ilyen formában még a kommunizmus alatt  sem tapasztaltuk. A kommunista totalitarizmus elleni harc  könnyebb is volt, mert az egy látható erőszakos diktatúra volt. A nyugati totalitárius liberalizmus elleni harc sokkal nehezebb, mert ez egy puha, láthatatlan diktatúra, amely rafináltabb eszközökkel, a szolidaritás nevében és a humanitás ürügyével akar bennünket rabszolgává tenni.  A mai veszély nyugatról jön és nem keletről.

Magyarországon még mindig a szabadság a legnagyobb érték, ma is az ezeréves  elv a  Hungaria semper libera" érvényes. Ezt vasárnap nem szabad kockáztatni. Egy kormánybukás destabilizálni fogja az egész térséget és ezzel egész Európa egy még mélyebb válságba fog sodródni. Európa felszámolásának már nem lesz akadálya.

Kedves Magyar Barátaim, a helyzet komolysága megköveteli, hogy  - akkor is, ha vannak dolgok, amelyek nem tetszenek nekünk - a józan ész és nem egy meggondolatlan indulat vezessen mindenkit vasárnap.  A szavazás Magyarország megmaradásáról szól.

Imádkozom Magyarországért.

Isten áldd meg a magyart.

Eva Maria Barki