Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2018. április 9., hétfő

22.966 - Kovács István: Az ellenzék nem győz, hanem nyertes lesz, s reménykedem,....> ​2018. április 8. 15:35

Feladó: Kovács István
​​
 

Dátum:
​​
2018. április 8. 15:35
Tárgy: Re: 22.965 - ​Néhány felvetés, amit a szavazóknak jó szívvel magukban meg kell ítélniük! > 2018. április 08. 
Címzett:

Tisztelt Kutasi József

​ Antal​

Miután kora reggel leadtam a szavazatomat, hazaérkezve elolvastam a zöld betűs írást és a vörös betűs választ, így én most fekete (de remélem, hogy nem gyászoló) betűkkel kiegészítem észrevételeimmel, melyet mellékletként csatolok.

Üdvözlettel:
Kovács István

Legyenek szerényebbek, ne akarjanak kiváltani egy újabb tűzáldozatot. Ez a világuralmat a népek nem fogják már sokáig tűrni.

(„Piros" GYORGY Lajos")


EZEKRE  IS  GONDOLJ  AMIKOR  SZAVAZOL

Tényleg ez a "két választás van Magyarországon"? Vagy a mostaniak vagy a soros bérencekként aposztrofált ellenzék? Netanjahu - cionisták vagy Soros? Csak e kettő között kell választanunk?

A „baloldal – liberális" banda, mszp, (néhai) szdsz, együtt, pm, dk, stb. természetesen szóba sem jöhet egy magyar embernél.

"Sajnálom, de nálam a Fidesz is megásta a saját maguk megvetésének sírját. Kezdődött a Pintér elvtársnak 80 évre titkosított rendőr gyilkoltatásainak és a gazdasági bűncselekményeinek eltakarásával. Folytatódott a maguk kapzsiságainak a kielégítése, megalázva a rájuk szavazó polgárokat is, nem csak a mezőgazdaságunk totális elzüllesztésével, hanem minden ipari ágazatban dolgozókat minimál béren való foglakoztatásra, közfeladat ellátásra, közmunkára kényszerítésével, a feketegazdaság és a korrupció működtetésével."

Momentum, LMP? Nos, a Momentum hipp-hopp feltűnt az olimpia-bojkottálójaként és mit ad Isten, a nagy és erős fidesz azonnal feladta az álmait, hogy 5-6 ezer milliárdos (vagy több) pénzköltést (és abból lecsurranó zsebpénzt) hajtson végre. Ez hihető? Vagy netán a Momentum éppen hogy a Fidesz zsebéből bújt ki valamilyen ismeretlen ok miatt? LMP? Zöld program, értelmiségi, csakhogy a magyarság  értékeiből semmiért nem áll ki (ugyebár mehet a buzimenet, mehet az abortusz, mehet a nemzetközi tőke uralma, stb.)

Jobbik? Érthetetlen a nemzeti oldalon, mi és miért alakult úgy, ahogy most van. Mindenesetre erősen megosztó. Vannak hitelesnek tűnő vezetők (Dúró Dóra, Z. Kárpát Dániel, Volner János), de vannak vonák, mirkóczik is.

"A Jobbikra szavaztam, (kicsit félve) az Ön által  felvetett aggódó mondatok tartalma miatt! Igen, ahogy tette Novák Előd, ki kell mondani (még ha nyersen is) az igazságot, akár az alattomos zsidó kisebbséggel, a 80 éves asszonyokat megerőszakoló, vagy saját társadalmát kifosztó romákkal, de akár a mi keresztény polgárjaink azon réteggel szemben, akik képtelenek az alapvető erkölcsöt tisztelni!"  

És akkor itt van a „Hajrá Magyarország!" / „Nekünk Magyarország az első" párt. Higgyünk nekik? A másik oldallal szemben ők a mi embereink?

Néhány felvetés, amit a szavazóknak jó szívvel magukban meg kell ítélniük:

"Az általuk működtetett igazságszolgáltatásunk erkölcsi rothasztása számukra sikerült. E mögé bújva bűntelenül rasszistának, antiszemitának tart bennünket a meztelen csiga stílusban cincogó zsidó fajt is megalázó zsidó kisebbség! Teljes belvárosunkat felvásárolták és elnézve az építkezéseket ide fogják telepítettni Izráel aljas népét, pedig azok is valódi bevándorlók, az ahhoz szükséges letétet a Fideszes Rogán asztalára teszik, akinek gazdasági bűncselekményeit az ügyészségünk hitelesíti."

·"Madarat tolláról": Akinek a Likud a testvérpártja ... Ugye mindenki tudja, hogy a "testvér" kicsoda és milyen hit és eszmék mentén cselekszik? És miket is cselekszik? Te összeállnál a világ leggyilkosabb terrorállamának főgyilkosával? Ez belefér az értékrendedbe? És valóban a magyar és a cionista lehet szövetséges? A zsidók istene ugyanaz, mint a magyarok Teremtő Istene? A zsidók hite, etikája (csak ő a "kiválasztott", mindenki más gój, akit nem kell emberszámba venni). Tényleg összeköthető az ótestamentum (zsidók népirtásai az istenük szavára és támogatásával) az újtestamentummal (Jézus szavaival, a szeretetvallással)? Az országunk vezetője vajon melyik értékrend mellett kell, hogy álljon?

·A "prominens" közszereplő személyek: Kósa, Semjén vadász, Vajna, Deutsch, Zoltay, Habony, Fónagy, Farkas Flórián, Rogán, ... Ezek "becsületével" tud valaki azonosulni? Tényleg szabad lopni, merthogy más is lopna? Ez egy mérce, engedmény lehet nálad?

"A felsorolt neveket képviselő Fideszes bűnözői banda csak egy vékony rétege az aljasságnak, mert ezért gondolkodjunk csak el, hogy a Csányi birodalom évente hány milliárd vissza nem terítendő támogatásból építi a vágóhidjait, miközben az állattenyésztéssel foglakozó gazdákat tönkreteszik, öngyilkosságba kergetik? Vagy itt van a szánalmas belügyminiszterünk, akinek felesége az bizony Csányi Sándorka feleségének testvére. milyen brutális bennfentes információk cserélnek gazdát a gazdagodás érdekében?"

·"Kinek a hazája ez a kis ország?": A "szépülő környezetben" hol vannak a magyarok? Hol van a közéletben a magyar erkölcs, tisztesség? Ha körülnézünk a társadalom megmondó és hatalommal rendelkező vezető emberei között, akkor bizony nem látunk ott a köznek javára adakozó Széchenyiket, gróf Károlyi Sándorokat, de látunk saját zsebre gazdagodó Csányikat, Mészáros Lőrinceket, a papíron csóró miniszterelnököt, minisztereket, párthuszárokat. Ez természetes? Tényleg ilyenek kezébe akarjuk tenni az országunkat, népünket? Saját zsebre meggazdagodott narancsos politikai "elit": mindent a néptől vett el, közben pedig az "ellenségétől" semmit nem vett vissza. Vajon ezek tényleg ellenségek vagy mindez csak színjáték egy nagy háttérmegállapodás alapján?

·"Tényleg jobban élünk?": A magyar nép kizsigerelése elképesztő mértékben zajlik, mind az egészségünk leépítésében, tönkretételében (hiába van milliárdokért felújított épület, ha nincs benne orvos és ápoló), mind pedig gazdaságilag (devizahitelesek 10 éve várnak az igazságra -pl. ahogy azt a horvátok megtették, tehát lenne példa). Aztán itt van az államadósság. Nos, józan paraszti ésszel: kinek is fájjon ez? Nekünk, akik sokszoros uzsorakamatot fizetünk évtizedek óta, vagy az uzsorásoknak? A mindenkori (!) politika az uzsorások oldalán áll.

"Most kezdetem el Széchenyi István történelmi tevékenységét olvasni. Libabőrös lettem, megismerve, hogy mit tett Nemzetéért!"

·"Létbiztonság": Ugye tudod, hogy az új alkotmányban már nincs benne az alanyi jogon járó nyugdíj ellátás. Ha netén nem lesz elég pénz (pl. a népességben felnő a magyartorzító ingyenélők serege), akkor jogilag egy "sopánkodó: de értsék meg, nincs rá pénz" politikusi sirámmal megszüntethető a nyugdíj. Azt ugye világos, hogy a politikusnak nem is lesz rá szüksége, hisz "mindenki lop, miért baj ez?". Az is ismert ugye, hogy ukrán-ukránok is kapnak magyar nyugdíjat, ingyenes orvosi ellátást, olyanok, akiknek még a darvini majomőse sem volt magyar! Tudtad? Egyetértesz?

·"A föld a magyaroké": A 2013. június 21-én megszavazott földforgalmi törvény szerint magyar földet "tagállami állampolgárok" is vásárolhatnak. A 2000-es Eu-izrael megállapodás értelmében a zsidók is uniós tagsági jogokkal rendelkeznek az unióban (persze izraelben már nem olyan rugalmas a helyzet ...). Ráadásul az idegeneket a törvény még külön kiváltsággal is segíti: a magyaroknak legalább 3 év folyamatos mezőgazdasági alaptevékenységet kell végeznie, az idegen azonban mentesül ez alól, "pályakezdő gazdálkodó" címen!

"Megalázó volt Ángyán József Földművelésügyi Miniszternek a megalázása. Undorítóvá vált Orbán ripacskodása, nagyképűsége. Képtelen volt a társadalmi többség felé szerénynek maradni."

·"Kárpótlási egyenlőség": Az 1992-es törvény szerint kárpótlási jegyre jogosult: akit politikai indíttatású önkény sújtott, deportáltak, a szovjet szervek kényszermunkára szállítottak el, vagy akik a II. vh-ban munkaszolgálatosok voltak. No de, 2006-ban az Igazság (?) ügyi Hivatal fölülírta a törvényt (!) és új kűrpótlási jegyet csak azok kaphattak, akik 1941. jún. 27 és 1945. máj.9 között vallási illetve faji okból munkaszolgálatot teljesített - vagyis kik is? CSAK ŐK!!! 2006. nov. 15-i közlemény kizárólag héber nyelven jelent meg!!!

·"Szólásszabadság és a 'védettek'": A magyar emberek szabad véleményalkotása ellen állami pénzből is támogatott faji szervezet (Tett és Védelem) kémkedik és követel retorziókat. A Magyar Gárda léte viszont szúrta a "Hajrá Magyarország!" vezetőt. A magyar emberek adójából még Újvidéken is finanszírozzuk egy zsinagóga felújítását. "2019-ben Maccabi (kirekesztő) olimpia lesz Budapesten, potom 32 milliárdért (ennyit vallanak be). A magyar írók műveinek színházi bemutatóját (Csurka: A hatodik koporsó), iskolai oktatását idegen faj képviselete ellenzésére a kormány letiltotta." Tehát mennyire is magyar ez a kormány? Aztán: "Örökké vezekelnünk kell a II. világháborús bűneinkért" ... Mi van? Nem vagyok bűnös! Nem kérek bocsánatot! Nem fizetek kárpótlást' Egy fillért sem! Kinek a kormánya ez? Magyaroké?

·"Honvédelem, biztonság, szabadság": A magyar honvédség (mint vicchadsereg) létszáma takarító nőkkel együtt sem éri el a 30ezres létszámot. Azonban az őrző-védő szervezetek (jelentős része idegen /közel-keleti) tulajdonú) fegyverhasználatra jogosult létszáma kb. 140ezer (lehet, hogy kevesebb, de az arányok akkor is aggasztók)! A magyar honvédjeink - amúgy súlyos milliárdokért - idegen földre vannak kitelepítve, vajon miért? Számos (mintegy 200) kiemelt objektumot idegen (izraeli) fegyveres szervezetek "védenek. Ez a kormány tényleg a magyarság védelmére van?

·"Nyíltság vs mutyi": A közügyek botrányait, gigaberuházások papírjait évtizedekre titkosítatta a mostani hatalom (még a nevüket sincs gyomrom leírni ...)

·"Migránsok": Akik fizettek, azok "jó migránsok", azokon 100milliárdot lehetett rogántóniéknak keresni. Miért nem állt ki egy nyílt vitára a mostani hatalom migránskérdésben? Kíváncsi lettem volna pl. Toroczkai kérdéseire és válaszaira. No, és mi van a magyar migránsokkal, az elvándorolt értelmiséggel, szakemberekkel? Mit tettek értük, milyen eredménnyel?

·És még egy utolsót - bár addig lehetne folytatni, amíg "kifogy a tinta a monitor megjelenítőjéből" ... :-): Szuverenitás, önállóság. Vajon miért nincs az országnak a külső függésektől szabaduló önellátást fejlesztő programja? Energia ellátásban, termék-, szerszám-, gépgyártásban, ... Van valakinek tudomása, hogy az ezermilliárdokból mennyi fejlesztés történt annak érdekében, hogy a belső ellátásunk javuljon?

"Valóban elgondolkodtató, hogy a Horthy korszakban az erkölcsöt képviselő zsidó emberek saját jövedelmüket, nyereségeiket befektetve miképpen emelték nemzetünket a világnak egyik gazdasági vezetőjévé! Építették a gyárakat (és fejlesztették a technológiákat) építették a munkáslakásokat, hogy a dolgozóknak csak át keljen sétálniuk a munkahelyükre majd onnan haza, hogy a családjukkal is minél több időt tölthessenek. Hova lett a fidesz segítségével privatizált Ganz-Mávag, a Csepel-Művel, a Láng-gépgyár, az Ikarus, a Taurus, a tenger-hajózásunk, a Mahart hajógyártása, a repülőgépgyártás, a MALÉV és a többi nagyüzemünk? Mi történt malomiparunkkal, a mezőgazdaságunkkal? És még mennyi, de mennyi gyárat, termelő üzemet magánosítattak a mocskok, az szdsz politikai csőcseléke bábuként mozgatta a Fideszt, és az mszp-t. Sajnos a politikailag felkészületlen MDF-t is."

Összegezve: A jelen helyzetben nem "Szent korona hatalma", "szkíták vagyunk, nem finnugorok", "Szent István és Koppány" kérdések az elsődlegesek, hanem a magyar nemzet megmaradása, az országunk függetlenségének megvédése. Merthogy: Tömegével állnak üresen az In-Kal security által őrzött lakó és iroda ingatlanok. Héber nyelvű hirdetések, toborzók terelik édes hazánkba a palesztinokat (akik szintén őslakosai a földnek, ahol élnek) gyilkolókat.

Azért vagyunk emberek, azon belül pedig magyarok, hogy tudjuk, milyen utat kell járnunk, milyen ősi örökséget kell mindig és minden körülmények között képviselnünk. Nem légy zombi, akinek az agyát egy gonosz erő kimosta, átprogramozta.

"Sajnos elfelejtetettünk higgadtan gondolkodni, bizalommal voltunk a hazug szavakra, mondatokra, s nem láttunk bele az azokat kimondók aljas szándékaira, melyet nem is feltételeztünk róluk, hiszen annyira hitelesen szóltak felénk… Hitelesen.. Hm.."

JÓZAN PARASZTI ÉSZ

"Igen, ezt kéne (a józan paraszti észt) visszaadni a polgároknak, melyhez valós oktatási ágazat és egészségügyi ágazatra volna szükség

Hogy miben reménykedem?

Vélem, hogy a Fidesz lesz a győztes, mivel legyőzve magát, öngyilkosságot hajt végre!

Az ellenzék nem győz, hanem nyertes lesz, s reménykedem, hogy olyan minisztereket, gazdasági ágazatokat fognak működtetni, ahova valódi, nemzetközileg is elismert szakmai tudással rendelkező személyek fogják irányítani az életünket, s nem szégyellve a nemzetünk polgárait is megkérdezni, kikérni a véleményüket.


Üdvözlettel:

Kovács István"