Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2018. április 25., szerda

22.999 - ​​Dr. Kriston István: PÁRTOK SZÍNJÁTÉKA egy tervszerű megosztott pártpolitikai szerepjáték. > ​2018. április 16.


Feladó: Kathlin Galli
Dátum: 2018. április 16. 18:33
Tárgy: KÜLFÖLDI KORMÁNYZÓK BUDAPESTEN
Címzett: 

KÜLFÖLDI KORMÁNYZÓK BUDAPESTEN

MAGYAR NÉP FELVILÁGOSÍTÁSA (II)

VÁLASZTÁSI CSALÁSOK 2002-2018 jól illusztrálja, hogy hazánkban páratlan méretű külföldi titkosszolgálati akciók sorozata révén külföldi nagyhatalmak átvették a magyar állami főhatalmat és az ország közvetlen irányítását. A külföldi finanszírozók megvették az országgyűlési pártok együttműködését és lojalitását, ez a magyarázata a külföldi befolyásszerzés évente több ezer jogszabály útján történő megtelepítésének.

​​
PÁRTOK SZÍNJÁTÉKA egy tervszerű megosztott pártpolitikai szerepjáték. Nincs ellenzék, háttérben a külföldi befolyás osztja a szerepeket. Az amerikai-izraeli befolyás minden pártban érvényesül. Fidesz kiépített egy választási manipulatív rendszert és azt működteti, ebből jut a Jobbiknak is és elvileg ez a csicskapárt lenne az alternatíva, de ezek is lógnak a szeren. MSZP is ezen a vonalon táncol. DK a legsötétebb ló, mert hatalomért bárkivel szövetkezne, de nincs megengedve. LMP egy zöld-utánzat, néhány tehetséges ember próbálkozása. Hiányzik Kossuth-pártja, a nemzeti-liberalizmus, amely egyedül felelne meg a nemzet, valamint a jog és demokrácia követelményeinek.

ORSZÁGGYŰLÉS FELETTI KÜLFÖLDI BEFOLYÁS miatt a magyar nép elveszítette a népszuverenitását, de facto vagyis ténybelileg nincs népképviselet, hanem az utasításos törvénykezés a hatalmi elit érdekei szerint egy önkényuralmi országházat működtet, ahol a népköveteknek szava csak annyi van, amit a szájába adnak, cserébe hűbéresi kiváltságokat (vagyoni előnyöket) kapnak.

KOMPRÁDOR BURZSOÁZIA csak így lehet nevezni az uralkodó elitosztályok külföldi befolyásokat érvényesítő és a magyar érdekeket megsemmisítve összeműködő elitcsoportjait. És itt nem csak a nyolc éve "kormányzó" állampártról van szó. A gazdasági előnyök és korrupciós hazai/külföldi bevételek felosztásából valamennyi pártcsoport részesül.

CIVIL TÁRSADALOM áll az államilag szervezett civilekből és az önérdekeik érvényesítésére képtelen, ezért lecsófesztiválokat (...) szervező civilekből, akik belenyugodtak a civiltér állami elfoglalásába. A Soros-civileket itt most hagyjuk, mert az nem magyar érdek, hanem az amerikai-izraeli befolyások vetélkedésének hazai kivetülése.

KOLLABORÁNS BÁBREZSIM - KETTŐS HATALOM KIÉPÍTÉSE! Nincs más mint le kell képezni a hazai kollaboráns bábrezsimet és annak felépítésének megfelelő civil árnyékszervezeteket kell létrehozni a civiltörvény és az alkotmány keretei között, ezeket külön-külön mint nyomásgyakorló csoportokat kell megszilárdítani, majd egy következő lépésben összehangoltan fellépni az állami főhatalom - választásokon történő - visszaszerzése érdekében.

KOSSUTH-HÁLÓZAT NYOMÁSGYAKORLÓ CSOPORT (PRESSURE GROUP) célja az állami főhatalom idegen befolyásolásának visszaszorítása érdekében történő fellépés a magyar szabadságharcos (1848/49, 1956) hagyományok ápolásával és eszmerendszerének a kollaboráns hazai rezsim leleplezésének szolgálatába állításával.

CSATLAKOZZ A KOSSUTH-HÁLÓZATHOZ, ezzel védd a magyar nép államalkotó tényezőinek hazánkhoz fűződő érdekeit és ne engedj a '48-ból és 56'-ból. A rendszerváltoztatás '89-es színjátékát felejtsd el, azzal kezdődött a külföldi kormányzók hazai kinevezése és ellenőrzött működtetése.

Érd,

​​
2018. április 16.

Jog és Igazság Mozgalom Civil Társaság
Kossuth-hálózat - Civil Nemzeti Ellenállás

​​
Dr. Kriston István alapító és törvényes képviselő