Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2018. április 21., szombat

22.990 - Dr. Gaudi-Nagy Tamás a választások eredményéről, Morvai Krisztina „hazahívásáról”,

Dr. Gaudi-Nagy Tamás a választások eredményéről, Morvai Krisztina „hazahívásáról", az új kormánnyal szembeni nemzeti radikális elvárásokról és arról, hogy miként juttatta be a Jobbik vezetése az Országgyűlésbe a szemkilövetők pártját, a DK-t

Akinek még nem esett le a tantusz arról, hogy mi zajlik az egykori nemzeti radikális párt házatáján annak ajánlom tekintse meg Demokrata TV által velem készített alábbi felvételt, illetve a tegnapi szivárványkoalíciós tüntetés felvételeit.

Ezen "demokráciaünnepen" a vonapólós neojobbikos tag a jobbikos pártigazgatóval vonult együtt a Jobbikot nácizó Kunhalmi Ágnessel és elvtársaival, és a Soros hadsereg számos zsoldosával (https://goo.gl/LPgQYX) a zorbánfóbiától elvakított párttagság egy részével és az őket a politikai senkiföldjére terelő "vezetőikkel" együtt. Egy akolba tömörültek immáron nyíltan a szemkilövetőkkel, a bevándorláspártiakkal, olimpiagyilkosokkal, EU imádókkal, a szexuális másság és a drogliberalizáció sötétlelkű prófétáival. Ezek után kell még magyarázni bármit azon, hogy mit történt volna, ha a "rendszerváltó" ellenzék többséget szerzett volna az előzetes tagadás ellenére?

És szögezzük le ismét: bizonyítható, hogy a gyurcsányisták Parlamentbe jutást eredményező szavazatok révén mandátumokat köszönhetnek a Jobbiknak.

Ugyanis a Jobbik általa fenntartott Iránytű Intézet a www.kireszavazzunk.huoldalán 27 választókerületben heteken át hirdette legesélyesebb ellenzéki jelöltként a szocialista, gyurcsányista (6 DK-s) és lmps indulót.

A pártvezetés által sulykolt "taktikai szavazás" (mindenhol a legesélyesebb jelöltre kell szavazni a kormányváltás érdekben) működött. Néhány példa erre a mantrára.

Vona például ekként fogalmazott Pécsett (https://zoom.hu/…/vona-minden-korzetben-indulnak-majd-a-va…/): "nem érdemes a pártokra várni, nem ők fogják eldönteni, ki a legesélyesebb jelölt, hanem majd a szavazók bölcsen választanak. Ahol lesz független közvélemény-kutatás, annak az eredményéből tisztán fog látszani, hogy ki az." Mirkóczki kerek perec kimondta az ATV-n: szavazzunk a legesélyesebb ellenzéki jelöltre ! (https://youtu.be/egl5LnEh2Yg?t=8m5s, 8:05-től)

A Jobbik EU imádó üdvöskéje, a vásárhelyi győző Márky-Zay Péter még több balliberális jelöltre való szavazásra buzdított: http://www.orbannakmenniekell.hu/.

Érdemes megnézni, hogy például a fővárosban mandáumot szerzett DK-s jelöltek (pl. Varjú László) körzeteiben a Jobbikra listás szavazatot leadók jelentős arányban nem az egyéni jobbikos jelöltre szavaztak, hanem a szemkilövető emberére.

Megtörtént, pedig ettől óvtam előre mindenkit, Novák Előd is ezt tette tőle elvárható határozottsággal: https://goo.gl/KZELx8

Példa: 

BUDAPEST 11.számú egyéni választókerület 001.számú szavazókör:

- listás szavazatok: Jobbik 141 szavazat, DK 97 szavazat

- egyéni szavazatok: Hegedűs Lorántné 75 szavazat, Varju László 449 szavazat

Tehát itt a nemzeti elkötelezettségű és szemkilövetők felelősségre vonását velem együtt régóta követelő volt képviselőtársam, Hegedűs Enikő a Jobbikra szavazók 53 %-ának a voksát kapta meg. Hová tünt a többi szavazat ? Biztosan nem a kormánypárti jelöltet támogatták, mert ő 5 szavazat híján annyit kapott, mint a Fidesz listája. A DK-s Varjú söpörte be tehát a Jobbikra szavazól 47 %-ának voksát. Itt lehet ellenőrizni: https://goo.gl/3huUXp

Ez elképesztő, felháborító és egyúttal méltatlan a tisztességes Hegedűs Enikővel szemben.

És ez a trend a többi szavazókörben is ahol nyert a gyurcsányista jelölt, de ez érvényesült országszerte, ahol nem nyert . 

Ahol nyert a DK-s, ott mandátumot hozott az odaterelt jobbikos szavazat Gyurcsáynéknak. 

Ahol viszont nem nyert a szemkilövető párti jelölt ott értékes töredékszavazatokhoz jutott így, amelyek a Demokratikus Koalíció országos listát a parlamenti bejutási küszöb fölé lendítették. 

Az 5 %-os szint átlépéséhez 286 592 szavazat kellett nekik: összesen végül 308 068 voksot kaptak a nem jogerős végeredmény szerint (https://goo.gl/axzVQC ). Alig több mint húszezer, egész pontosan 21476 szavazattal csúszott át a DK listája a bűvös 5 % fölé.

Sajnálatos módon tehát teljes bizonyossággal megállapítható, hogy a jobbikos agitprop olyan "remekül" működött a választási eredmények tanúsága szerint, hogy a hibbant Néró és csapata jobbikos szavazatokkal billent át a parlamenti bejutási küszöbön, továbbá a három egyéni gyurcsányista győzelem úgy vált lehetségessé, hogy a listán Jobbikra szavazók átlagosan közel fele DK-s jelöltre adta „taktikai" voksát.

Aki eddig még arra haragudott, aki valóság tükrét tartotta most már ideje lenne, hogy felébredjen és megkérdezze az önkritika legkisebb jelét sem mutató jobbikos pártvezetést: MIÉRT VÁLTAK BŰNSEGÉDDÉ A NEMZETPUSZÍTÍTÓ GYURCSÁNY ÉS PÁRTJA ORSZÁGGYŰLÉSBE EJTŐERNYÖZTETÉSÉHEZ, AHELYETT, HOGY VELEM, MORVAI KRISZTINÁVAL, NOVÁK ELŐDDEL, BUDAHÁZY GYÖRGGYEL ÉS MINDEN NEMZETHŰ HAZAFIVAL EGYÜTT A 2006 ŐSZI RENDŐRTERRORÉRT VALÓ FELELŐSSÉGRE VONÁSUKAT ÉS BÖRÖTNBE JUTTATÁSUKAT KÖVETELNÉK ?