Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2018. április 7., szombat

22.963 - ​Morvai Krisztina: Hatalmas az izgalom Brüsszelben: sikerül-e április 8-án megtörni, térdre kényszeríteni Magyarországot,...


Feladó: JOGINFO
Dátum: 2018. április 7. 13:47
Tárgy: Az EU migránsáradattal készül április 8-ra, a magyar választásokra (videóval, újratöltve) 
Címzett: 

Az EU migránsáradattal készül április 8-ra, a magyar választásokra 

(videóval, újratöltve)

 


Hatalmas az izgalom Brüsszelben: sikerül-e április 8-án megtörni, térdre kényszeríteni Magyarországot, s elárasztani hazánkat afrikai és közel-keleti bevándorlókkal, az Európai Unió és szövetségesei „nyílt társadalom"-tervének (azaz a Soros tervnek) megfelelően. 


Miközben Magyarországon az ellenzéki pártok egymással versengve kicsinyítik, jelentéktelenítik a tömeges migráció, az idegenek betelepítése veszélyét, aközben az Európai Parlamentben nap mint nap győződhetünk meg arról, hogy a migránspártiak elszántsága változatlan, s pezsgőjüket már hűtik az április 8-i magyarországi választásokra. 

Minden nap vannak előterjesztett jelentések a tömeges migráció „fontosságáról", „kedvező voltáról", így akár naponta lehetne közzétenni a mostanihoz hasonló felvételeket. 


Ezúttal Thomas Mann német képviselő ad számot arról, hogy milyen fontos is lenne számukra, ha Magyarország végre abbahagyná a migránspárti előterjesztések megvétózását, és erre Morvai Krisztina reflektál, válaszol. 

Az április 8-i választások tétje hatalmas.

 

Vasárnap döntsünk bölcsen, felelősségteljesen, szem előtt tartva hazánk jövőjét!
Isten óvja és vezesse Magyarországot! 

 

Szeretettel:

​​
Morvai Krisztina