Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. november 18., péntek

11.073 - Matolcsy Spartacus esete a rabszolgatartókkal - örömmámorban a holdudvar > 2011. november 17. 17:21 Hunhír.info

www.nemzetihirhalo.hu *************
Matolcsy Spartacus esete a rabszolgatartókkal - örömmámorban a holdudvar
2011. november 17. 17:21 Hunhír.info

Örömmámorban úsznak a liberális körök, harsog médiabirodalmuk, hevesen rázzák egymás szőrös mancsát pénzembereik. Pezsgőt bontanak különböző utcákban, lakóparkokban, páholyokban és kultúrközpontokban. Örül a liberális ellenzék, fényesen ragyog a holdudvar. A zsinagógákban hálaimádságokat mormognak, a szektás szeánszokon extázisba esett csillagosok, katonák és antifák köszöntik az igazi Megváltót, a világhatalmista Valutaalapot.

Az IMF szokásos éves gazdaságpolitikai konzultációjának keretében megkezdjük a tárgyalásokat egy új típusú együttműködésről - tette közzé egy közleményben a Nemzetgazdasági Minisztérium.A liberális országpusztítók kedvenc médiuma, a Néphazugság örvendezik, és azt szajkózza: vége a szabadságharcnak! Matolcsyék visszahívták az IMF-et! A hírre a forint és a tőzsde egyaránt gyors erősödésbe kezdett. Az ideiglenesen hazánkban tartózkodó liberális bankhadsereg vezetői számára megkezdődött a további öröklakások építése.