Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. november 28., hétfő

11.144 - Dr.Horkovics-Kováts János: Feljelentést kívánok tenni ismeretlen tettes, tettesek ellen.

* www.nemzetihirhalo.hu *************
"A hozzám közelálló személyeket is folyamatosan fenyegetik, sőt tettlegesen bántalmazzák"

Dr.Horkovics-Kováts János
MVSZ elnökségi tagja
Szülés-nőgyógyász szakorvos
2013 Pomáz
Tel.:06 20 348 13 99

Feljelentés
Feljelentést kívánok tenni ismeretlen tettes, tettesek ellen.

Személyemet különböző fenyegetések érik többnyire írásban illetve közvetett módon. A hozzám közelálló személyeket is folyamatosan fenyegetik, sőt tettlegesen bántalmazzák. Egy éve költöztem vissza Németországból Magyarországra. A németországi ottlétem utolsó 2-3 éve során folyamatosan érkeztek többnyire a saját, de már rég nem használt junimed@web.de e-mail címemről a fenyegetések. Ezek között nem egy halálos fenyegetés is volt. Általában politikai okokat hoztak fel indokként.

Én kb. 10 éve az MVSZ németországi elnöke voltam és az egyik közvetlen munkatársamat több alakalommal tettlegesen is bántalmazták. Mindegyik alkalommal vagy előre vagy utólag figyelmeztettek az eseményekre. Miután munkatársamat Münchenben az U-Bahnból kijövet szándékosan földre lökték, kénytelen volt az MVSZ mind Németországban, mind Magyarországon feljelentést tenni. Természetesen siker nélkül. A Német rendőrség ez időben azt sugallta, hogy nem tartják kizártnak, hogy a magyar titkosszolgálat áll a háttérben. Miután a többször elkövetett tettleges bántalmazások és azok kísérőjelenségei (e-mailek, telefonok, skype lehalhatások) arra engedtek következtetni, hogy valóban a magyar rendőrség állhat a cselekedetek mögött. Kb. három hete behívatták munkatársamat a bajor rendőrségre azzal az ürüggyel, hogy rólam szeretnének információkat kapni. A közel két és félórás kihallgatás kapcsán arra próbáltak adatokat szerezni, melyekkel aláhúzhatnák az én személyemnek a társadalomra való közveszélyességét. Persze elhangzottak itt teljesen személyes kérdések is, melyek leginkább az én anyagi hátteremre voltak kihegyezve.

Ez a kihallgatás és a kérdések jellege egyértelműsítette számomra, hogy itt már a magyar rendőrség késztetésére ügyködnek a németek. Ezt a feltételezésemet alátámasztották az ismételten érkező e-mailes kommentárok, melyek megint az én régi e-mail címemről érkeztek. Röviddel ezután egy motoros nekihajtott az MVSZ németországi OT elnökségi társunkra, akit a földre rántottak. Következéskép elveztette az eszméletét és agyrázkódás miatt napokig kórházban kezelték. Miután tudomást szereztem a dologról, melyet ezen túl is kommentáltak a fenyegető levelek, javasoltam neki, hogy forduljon ismén a bajor rendőrséghez. A kezdetben szívélyes fogadtatást követően, miután követelte a jegyzőkönyv másolatát a bajor rendőrség egy hihetetlen cselekedethez folyamodott. Telefonhoz hívták és ott egy magyarul beszélő férfihang azt közölte vele, hogy ezután két lehetősége van: vagy bekísérik a német kollégák az elmegyógyászatra, vagy engedi magát beinjekcióztatni. Valószínűsíthetően drogokkal kábították el, mert estig tartó emlékezés kiesése volt és még másnap is fejfájása és folyamatos hányingerre panaszkodott. Ezt követően hazavitték és feldúlták a lakását, mely során az összes bántalmazásával kapcsolatos orvosi leletet és kinyomtatott fenyegető tartalmú e-mailt elvittek. Ezen eseményekről újfent részletesen beszámoltak a szokott módon a fenyegetők.

Kérem a nyomozó hatóságot, hogy a közelmúltban beidézett MVSZ elnökségi tagjával kapcsolatos kihallgatást, beidézésnek a körülményeit és okait vizsgálja ki, ugyanis a két és félórás kihalhatásnak oka állítólag az egy év óta már Németországban nem élő németországi OT elnökének az elmeállapota, közösségre való veszélyessége és az állítólagos anyagi helyzete szerepelt. A kihallgatás során olyan személyes és a tárgyal egyáltalán nem összefüggő kérdések hangzottak el, melyek személyiségi jogaiban sértették és zaklatták munkatársamat. A drogokkal való kezelése viszont emberi jogaiban mélységesen és hallatlan módon sértette munkatársunkat.

Ezért feljelentést teszek személyiségi jogok megsértése miatt, valamint követelem az eseménysor maradéktalan tisztázását, mivelhogy úgy érzem a munkatársamat az én személyemre kihegyezett okok miatt bántalmazzák.

Továbbá kérem az általam nem használt junimed@web.de e-mail cím használóinak felkutatását és a folyamatos halálos fenyegetések miatti méltó megbüntetését.

Dr.Horkovics-Kováts János, 2011 nov.26

A feljelentéshez csatolom a 2010 februári jelentést a Világszövetség elnökségének.

A Magyarok Világszövetségének németországi elnöksége, melynek ténykedése a kint élő nemzetrészeink kulturális összetartásában összpontosul, már több mint három éve folyamatos vegzálásnak van kitéve. Ez végül is politikailag még megérthető is lehetne, hisz elég sok rosszakarónk van a nagyvilágban, Lehallgatják skype beszélgetéseinket, figyelik az e-maleinket és leszedik a komputer szerveréről a benntartott anyagokat. Miután többszöri alkalommal bebizonyosodott, hogy elég profi módon végzik munkájukat, felmerült a titkosszolgálat tevékenysége. Mivelhogy nem ódzkodtak a komoly fenyegetőzésektől sem, kénytelenek voltunk bekapcsolni a bajor rendőrséget, mely nagyon készségesen segítségünkre állt. Rövid vizsgálódásuk után sejtették velünk, hogy a háttérben a ,, magyar,, rendőrség valószínűsíthető.

A jelen politikai összeállás kapcsán ezen nem is csodálkoztam, hisz Magyarország teljes keresztmetszetét áthallózzák a bűnözők és a magyarellenes erők.

Az egyik elnökségi tagunk ennek ellenére már másodjára a magyar rendőrséghez fordult segítségért. Hát megkapta. Az ottléte alatt szinte kinevették. Röviddel az ottléte után teljesen arcátlanul és minden gátlás nélkül jelezték is az e-mailemen, melyet rendszeresen a saját címemről küldözgettek nekem a következő üzeneteket: Jó helyre ment ...; nagyon édes volt; selymes bőre van ...nak; Vigyáz ...dra! De nem tudsz !! ajajaj!!!; Állítsd le ...t mert begurulunk; A következő kijelentésekért elnézést kérek, de hát a magyar rend őrei a következőket írták: Megszo...om ...t; Befogsz dilizni kisapám, csak gyere haza, Vá..., A markunkban vagytok, jó élvezni a mellén ...nak; és engem sz.p majd ...m; édes a hangja stb. Az ocsmányságok hosszú sorát lehetne sorolni. Most már döntse el a tisztelt olvasó, hogy Hazánkban milyen erkölcsű elemek vannak megbízva azzal, hogy védjék és oltalmazzák a magyar embereket.

München, február 2010
MVSZ németországi elnöksége
Dr.Horkovics-Kováts János