Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. november 23., szerda

11.112 - A 2011. évi Prima Primissima Közönségdíj szavazás menete

From: Szilas László

Date: 2011. november 23.
Subject: Utolsó napok a szavazásra! - Prima Primissima Díj!
To: Kutasi József Antal

From: Tolnai Eta [mailto: Sent: Wednesday, November 23, 2011 4:51 PM
Subject: SOS - Utolsó napok a szavazásra! - Prima Primissima Díj!

 

A szavazásra 2011. november 28. a határidő! 

Küldjük el a szavazatunkat a Prima Primissima-díj jelöltre: az Aranycsapat Alapítványra!

                                Csak egy telefon.. vagy egy internetes szavazás!! - és az Aranycsapat Alapítvány végre szárnyalhatna!

 

Küldje el barátainak, ismerőseinek is ezt a levelet,  ha úgy érzi, jó célt szolgálna, ha az Aranycsapat Alapítvány lenne a kitüntetett!

 

Az Aranycsapat Alapítványról:

 

Az Aranycsapat Alapítvány 2002 óta szervezi a Kárpát-medencei Összmagyar Nemzeti Diákbajnokságot a határon túli és anyaországi magyar fiatalok részére.

Jelszavuk: HITTEL, SPORTTAL, KULTÚRÁVAL!

 

Céljuk a határok feletti nemzetegyesítés a sport segítségével. A diákbajnokságon részt vesznek Felvidék, Kárpátalja, Erdély, Délvidék, Muravidék és Burgenland,

valamint az anyaország iskolái, intézményei.

Nem csak a sportra, hanem a kultúrára is nagy hangsúlyt fektetnek: irodalmi, történelmi vetélkedőket rendeznek páerhuzamosan a sportrendezvényekkel. 

A diákok két korcsoportban versenyezhetnek: általános iskolás, valamint középiskolás korosztályban, a történelmi Magyarország területéről.

Az Aranycsapat Alapítvány a programba iktatott kulturális rendezvények (pl. irodalmi estek, történelmi vetélkedők, ökumenikus istentiszteletek,

koncertek, egészséges életmódot népszerűsítő, illetve kábítószer-ellenes előadások, kirándulások stb.) segítségével az ifjúság erkölcsi nevelését is ösztönzi.

 

Egy-egy sportrendezvény és kulturális vetélkedő a Történelmi Magyarország területén fordulónként mintegy 200-250 diákot, valamint a kísérőket, a delegáló iskolákat, tanárokat, a versenyek helyszínén az ökumenia jegyében áldást adó papokat, lelkipásztorokat, a helységek elöljáróit -  és a szervezésben, az edzések, a felkészülkések során érintett sportembereket, lelkes támogatókat jelentik. Igen nagy összefogás ez, mely szorosra fűzi a Nemzetet!

 

A diákbajnokságon belül külön hangsúlyt kap a labdarúgó bajnokság, amelynek döntőjére minden éven a Ferencváros Üllői úti pályáján, az Albert Flórián Stadionban kerül sor, de a labdarúgáson kívül más sportágak is szerepelnek. 2010-ben Dél-Afrikában az Aranycsapat "válogatott fiai" 72 induló csapat közül megnyerték  az U14-es korosztály Nemzetek Kupája díjat! - erről  sajnos, a TV. nem tartotta érdemesnek tudósítani. A felnőtt világbajnokság szinte minden percéről tudósítottak - ott viszont Magyarország nem volt érdekelve...

A Történelmi Magyarországról érkező 14 évesek csapatáról a Magyar Nemzet így tudósított:

 

"Példát adtak hazafiságból!

A Hungarians (Magyarok) csapat sportszerűségből, patriotizmusból, futballtudásból feledhetetlen példát mutattak. Az egész csapatról sugárzott a hazafiság, amint a mérkőzések előtt szívükre tett kézzel énekelték a magyar Himnuszt, és átnyújtották az ellenfél kapitányának a magyar zászlót. Valóban: aki tanúja volt már annak, hogy a Kárpát-medencei összmagyar focin a székelyudvarhelyi, a nagydobronyi, vagy a dunaszerdahelyi fiúk micsoda átszellemültséggel adják át magukat a Himnusznak, azok számára új értelmet nyert a nemzeti imádság kifejezés...A Dél-afrikai Riversdale és körzete iskoláinak felhívják a figyelmét arra, hogy a jövőben minden lehetséges eszközzel törekedniük kell a magyar patriotizmus és nemzeti büszkeség elsajátítására, példaként követve a Hungarians csapatot. A továbbiakban az áll, hogy e különleges élmény hatására a magyarokkal a kereskedelmi, idegenforgalmi, kulturális és sportkapcsolatokat is bővíteni kellene. Tizenegyezer kilométerre tőlünk ilyen hatást ért el tizenkét fiú és négy kísérő. Ideje lenne itthon is észrevenni őket!"

 

Az Aranycsapat Alapítvány alapítói: Puskás Ferenc, Hidegkuti Nándor, Grosics Gyula, Buzánszki Jenő = a sportág nemzetközi hírű nagyságai, az Aranycsapat tagjai.

Az Aranycsapat Alapítvány elnöke, a sport-fordulók, események szervezője, az Aranycsapat Alapítvány motorja, : Kű Lajos olimpiai ezüstérmes futballista.

 

            Telefonos szavazás:

 

Hogy a Príma Primissima Díj

- Magyar Sport kategória egyik jelöltjéé legyen, szavazzon a 70/70-77-009 -es telefonszám ÉS : az Aranycsapat Alapítvány = az egyes gomb megnyomásával.

Internetes szavazás:

A 2011. évi Prima Primissima Közönségdíj szavazás menete

1. A játék szervezője

A Prima Primissima Alapítvány és a Vodafone Magyarország Zrt.

2. A szavazásban résztvevő személyek

A szavazásban részt vehet minden, 18. életévét betöltött természetes személy, aki Magyarországon él és itt tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik (továbbiakban: szavazó).

A szavazásban nem vehet részt:

a) a Prima Primissima Alapítvány és a Vodafone Magyarország ZRt. Vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 685. § b) pontjában meghatározott hozzátartozói,
b) egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek és személyek, valamint ezek Ptk. 685. § b) pontjában meghatározott hozzátartozói.

3. A szavazás menete

Szavazni telefonon és SMS-ben (csak személyekhez kötött telefonszámokon) lehet, valamint interneten, a www.primaprimissima.hu honlapon keresztül.

A telefonos – beleértve az SMS-ben történő szavazást is – szavazás időtartama:
2011. szeptember 1. 0.00 – november 28. 12.00

Az internetes szavazás időtartama:
2011. július 1. 0.00 – november 29. 12.00,

A szavazás időtartamának kezdete előtt és befejezése után érkezett üzenetek érvénytelenek, továbbá az SMS-ek és az internetes szavazatok beérkezési időpontjának meghatározásául a szerverre történő beérkezési időpontja az irányadó.

Ön, szavazatának leadásával hozzájárul ahhoz, hogy nyerés esetén neve közzétételre kerüljön a kampány során felhasznált médiumok bármelyikében. A sorsolásra közjegyző jelenlétében 2011. november 30-án kerül sor a Vodafone Magyarország Zrt. székházában, cím: 1096 Budapest, Lechner Ödön fasor 6.

A sorsolási szabályzat  - AHOL SZAVAZNI LEHET -  megtekinthető a www.primaprimissima.hu oldalon. A nyertest postán, illetve telefonon értesítjük.

Nyeremény: 1 db személygépkocsi.