Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. november 26., szombat

11.126 -Túlzott és indokolatlan hatáskört kap a Nemzeti Információs és Bűnügyi Elemző Központ

** www.nemzetihirhalo.hu *************
Túlzott és indokolatlan hatáskört kap a NIBEK

A Jobbik teljesen elfogadhatatlannak tartja a Nemzeti Információs és Bűnügyi Elemző Központ (NIBEK) felállítását, amely nem más, mint a kormány egy újabb eszköze az orwelli világ építéséhez.

Miközben tombol a gazdasági- és a devizaválság, valamint a magyar családok megélhetése kerül egyre nagyobb veszélybe, az Orbán-kormány újabb fölösleges összegeke...t költ saját diktatórikus rendszerének kialakítására. Korábban a NIBEK elődje, a Szervezett Bűnözés Elleni Koordinációs Központ csak kérelmezhette az adatkezelőktől a számára szükséges információkat, amelyet indokolt esetben meg is kapott. Az új szervezet viszont az emberek adataihoz akadálytalanul hozzáférhet. Ezt a Jobbik rendkívül aggályosnak tartja, hiszen így a Fidesz vezette államapparátus bármikor, bárhol, bárkiről, bármiről információkat gyűjthet és korlátlanul fel is használhatja azokat.

Miután az Orbán-kormány Terrorelhárítási Központ néven létrehozta a saját magánhadseregét, egy korlátlan hatalmú titkosszolgálati csúcsszervet is fölállít. Hogy a létrehozandó NIBEK mennyire fölösleges és indokolatlan, azt jól mutatja, hogy az Alkotmányvédelmi Hivatal, a szakszolgálat, az Információs Hivatal és az eddig működő szervek tökéletesen el tudták látni ezeket a feladatokat a hatalom és az információk ilyen szintű központosítása nélkül is.

Ez a fajta koncentráció csak diktatórikus irányítás alatt képzelhető el, szabad országban semmiképp, ezért a Jobbik felszólítja az előterjesztőket, hogy a törvényjavaslatot ebben a formában haladéktalanul vonja vissza!

Mirkóczki Ádám, az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottságának jobbikos tagja

Az eskü:
Minthogy a talmudzsidó a gojokat csak állatoknak tekinti, könnyen megérthetjük, hogy mekkora jelentőséget tulajdonítanak ők a keresztényekkel szemben letett eskünek. És, ha egyszer a Talmud a nemzsidók vagyonát és vérét a zsidók föltétlen tulajdonának jelenti ki, elképzelhetjük, hogy minő komikusnak tűnik föl a talmudzsidó előtt. mikor a goj az enyém-tied felől kezd vele vitatkozni. A talmudzsidó tehát, mikor esküt tesz valamire, azzal a mentalitással teszi, hogy az úgyis semmis.
lakatospal.hu