Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. november 23., szerda

11.107 - II. Nemzetmentő Konferencia

II. Nemzetmentő Konferencia

Tisztelettel értesítjük, hogy a Jövőnk: a többnemzedékes nagycsalád II. nemzetmentő konferenciát 2011. november 26-án, szombaton, 14–19 óra között tartjuk Pécsett a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumában a Sétatér Alapítvány és a Magyarok Szövetsége Baranyai Szervezete rendezésében.

A konferencia célja, hogy bemutassa a kiscsaládi élet hátrányait, és felhívja a figyelmet a többnemzedékes nagycsalád óriási előnyeire, jótékony hatásaira, illetve a többnemzedékes nagycsaládoknak a nemzetbe való visszaszervezésének az előkészítése.
Minden – a Kárpát-medencei hazájáért aggódó és érte tenni vágyó – embert várunk a II. nemzetmentő konferenciára: szülőket és gyerekeket, nagyapákat, nagyanyákat és kereszt szülőket, tanárokat és diákokat, oktatókat és hallgatókat, néprajzosokat és természettudósokat, kutatókat és orvosokat, közgazdászokat és statisztikusokat, agrármérnököket és jogászokat, papokat és lelkészeket, újságírókat és szerkesztőket, építészeket és vidékfejlesztőket, falusiakat és városiakat egyaránt!