Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. február 16., szombat

16.476 - Kutasi József Antal > Az ITCCS azt állítja: Benedek pápa azért mondott le, hogy elkerülje a letartóztatását 2/14/2013 itccs.org - ujvilagtudat.blog

** www.nemzetihirhalo.hu *************

Az ITCCS azt állítja: Benedek pápa azért mondott le, hogy elkerülje a letartóztatását 
2/14/2013 itccs.org - ujvilagtudat.blog 

Ahogy alább olvasható, a médiában megjelent Kevin Annett az Állami és Egyházi Bűnügyeket Vizsgáló Törvényszék (ITCCS) munkatársa nyilatkozata. A törvényszék megbizatása a következő: 


1. Tárgyalásra vinni azokat az embereket és intézményeket, akik és amelyek felelősek a világon történt kizsákmányolások, kínzások és gyermekgyilkosságok bármelyikében, úgy a múltban, ahogy a jelenben is, és 

2. Megakadályozni ezeket és más bűncselekményeket az egyházak és államok részéről. 

Nem tudja senki garantálni, hogy ennek a nyilatkozatnak a tartalma mindenben helytálló, de talán ez lehet az igazi oka a pápa történelmi döntésének, miszerint lemond a szentszékről. 

Diplomáciai jegyzéket adtak át a Vatikánnak a lemondás előtt 

Az új pápa és a katolikus papság vádirattal és letartóztatással néz szembe a "Húsvéti helyreállítás" terv folytatódik 

A Nemzetközi Törvényszék globális média híradása és nyilatkozata az egyház és állam által elkövetett bűntettekről. 

Brüsszel: 

Joseph Ratzinger pápa történelmileg példátlan lemondását az magyarázza, hogy az Európai kormány közelgő fellépésével nézett szembe, mely elfogatóparancs kiadását rendeli el Ratzinger ellen, és a Vatikán vagyonára nyilvános zálogjog bejegyzését Húsvétkor. 

Az ITCCS Központi Hivatala kénytelen Benedek pápa hirtelen lemondása okán a következő részleteket nyilvánosságra hozni: 

1. 2013 február 1-én az általunk csatolt bizonyítékok alapján (itccs.org), hivatalunk megállapodást kötött az európai nemzet képviselőivel és bíróságával, hogy elfogató parancsot foganatosítsanak Joseph Ratzinger, másnéven Benedek pápával szemben, az emberiség ellen elkövetett bűncselekmények és bűnügyi összeesküvésekben való részvétele miatt. 

2. Ez az elfogatóparancs kézbesítve lesz Rómába a "Szentszék" részére 2013 február 15-én. Ez lehetővé teszi Ratzinger őrizetbe vételét mint bűncselemény gyanúsítottját a városállam saját felségterületén. 

3. Az említett nemzetek kormányai által kiadott diplomáciai jegyzék a Vatikán Államtitkára, Tarcisio Bertone bíboros részére lett átadva 2013 február 4-én hétfőn, tájékoztatva Bertonét a közelgő elfogatóparancsról, és felkérte hivatalát, hogy ennek tegyenek eleget. Válasz nem érkezett a jegyzékre sem Bertone bíborostól, sem hivatalától; de hat nappal később Benedek pápa lemondott. 

4. A törvényszék és az említett nemzetek közti megállapodás egy második rendelkezést is tartalmazott kereskedelmi zálogjog bejegyzésére ezen nemzetek bíróságai által a Római Katolikus Egyház ingatlanaira és vagyonára 2013 március 31-ével kezdődő Húsvétkor. Ez a zálogjog csatolva lett a közös és globális "Húsvéti helyreállítási kampányhoz", amely a Katolikus egyház tulajdonait a polgárok részére lefoglalja mint közvagyont a nemzetközi jog és a Nemzetközi Büntetőbíróság Római alapokmánya alapján. 

5. Ez a határozata a törvényszéknek és az említett nemzetek kormányainak, hogy folytassák le Joseph Ratzinger letartóztatását, aki Római pápai hivatalával együtt felelős az emeriség ellen elkövetett bűncselekményekért és bűnözői összeesküvésért. 

6. Ez a döntésünk a továbbiakban, valamint a vádirat és Joseph Ratzinger letartóztatása a pápa utódjára ugyanazon kötelezettségekkel jár, így érvényesíteni kell a kereskedelmi zálogjogokat és a "Húsvéti helyreállítási kampányt" a Római Katolikus egyházzal szemben a tervek szerint. 


Zárásként a Törvényszék elismeri, hogy Benedek pápa Vatikáni Bankkal kapcsolatos bűncselekményekben való bűnrészessége volt az, mely a legmagasabb vatikáni tisztviselők részéről kényszerítette őt lemondásra. Forrásaink szerint Tarcisio Bertone államtitkár kérte Joseph Ratzingert az azonnali lemondásra, és a közvetlen válaszra az elfogatóparancsra vonatkozó diplomáciai jegyzékre, melyet az említett nemzetek kormányai adtak ki a részére. 

Felhívunk minden polgárt és kormányt, hogy segítsék erőfeszítéseinket, hogy jogilag és közvetlenül függesszék fel a Vatikán nevű vállalatot, és letartóztatni mindazon tisztviselőt és papot, akik bűnrészesek emberiség ellen elkövetett bűntettekben és a folyamatban lévő bűnügyi összeesküvésekben, a gyermekek kínzása és az emberkereskedelem megszüntetésére. 

További értesítéseket a "Húsvéti helyreállítási kampányról" hivatalunk ezen a héten tesz közzé. 

Kiadta a Brüsszeli Központi Hivatal 
2013 február 13-án 
12:00 GMT 


--

KUTASI JÓZSEF ANTAL:

HTTP://KUTASI.BLOGSPOT.COM

http://hirfutar.kutasi.eu/polhirfut.pdf 

https://picasaweb.google.com/daniel.kutasi