Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. február 16., szombat

16.480 - Kutasi József Antal > 2013. február 15, Ewa Beach, Hawaii Julius Bogar, alperes: Mire való a Markó utcai Bíróság?

Közérdekű közlemény. Mire való a Markó utcai Bíróság?

 

NYÍLTLEVÉL  

a Pesti Központi Kerületi Bíróságnak.

 

Tisztelt Bíróság!

 

            Tekintettel arra, hogy válaszomra III/10. B.35837/2012/2, számú ügyre nem kaptam a törvény által megszabott időn belül értesítés, kénytelen vagyok nyíltlevél formájában közölni tiltakozásomat.

           

            Tiltakozom a Markó utca 25 szám, 373 hivatalos helységébe való idézés miatt. A Tisztelt Bíróság az idézést a Dicsőség a Hazáért elesett Hősöknek 1956 című könyvemben Szabó Sándor, Cigándról elszökött papról írt történtekre alapozza. Én a személyes tudomásom és hivatalos dokumentumokkal bízonyított tényeket írtam, mivel kijátszotta az USA Bevándorlási törvényt, a Californiai Corporation Code-ot, az Amerikai Magyar Református Egyház törvényéit és csalással. hazugsággal szerezte meg a papi állást Ontario, Kaliforniában, ahol több törvénybe ütköző cselekedetet követett el. Tetteivel szégyent hozott a magyarságra.

 

            A feljelentés azon alapul, hogy a könyvet Budapesten nyomtatták ki. Azt kinyomtathatták volna Kínában is s nem hiszem, hogy a Kínai Bíróság elfogadta volna a felperes védését. Ha a Magyar Bíróság a könyvnyomtatás helyét veszi alapul a polgári pernek, óriási gazdasági kárt okoz az országnak, mivel külföldi állampolgár nem fog Magyarországon hasonló üzletet csinálni. Világviszonylatban a könyv írója, nem a nyomda felelős a könyvben írottakért. Ugyancsak, világviszonylatban a polgári per a fel vagy alperes személy lakóhelyéhez van kötve. A Bíróságnak figyelembe kell venni a világ szabályait. Dr. Futó Barabás ügyvéd úr, ha már elfogadta ügyfelétől az Ontariói Egyház pénzét, egy félórát tölthetett volna a nemzetközi törvények tanulásával, hogy hol kell beadni a pert.

 

            Én Magyarországon születtem, ez magyar állampolgársággal jár. Mint ilyen kötelességemnek tartottam, hogy szülőhazám és nemzetem szabadsága, jobbléte érdekébe mindent elkövessek. Ezért vettem részt az 1956-os szabadságharcban. Kötelességem teljesítésért a magyar kommunista kormány börtön vagy halálbüntetésre ítélt volna, ha nem menekülök külföldre. Megtorlás képen megszűntették az állam-polgárságomat. Mivel az születési jogom volt tulajdonképpen nem szűntethették meg, de nem volt értelme velük szóba elegyedni. Nem tehetek arról, hogy a jelenlegi kormány átvette a kommunista kormány jogtalan, buta rendelkezését, melyből kifolyólag nem vagyok magyar állampolgár, s mint ilyen nem tartozok a magyar törvényhatóság hatáskörébe. Tehát a Tisztelt Bíróság ne pazarolja az időt személyem elleni bíráskodásra. Követelem tehát az ellenem beadott per azonnali hatállyal való megszüntetését, s ajánlom a felperest és ügyvédje Dr. Futó Barabás megbüntetését a Bíróság félrevezetéséért, elrettentő példaként, hogy ne forduljon elő, hogy a Bíróságot bárki a saját bűnös dolgai eltakarására hamis módon használja.

           

            Amennyiben a Tisztelt Bíróság valami oknál fogva nem értene egyet követelésemmel és a pert folytatja, felhívom figyelmüket az alábbi tényekre. 1963 óta USA állampolgár vagyok, így az USA törvényei alá tartozom. A fenti perrel kapcsolatban jogom van a tárgyalást 12 semleges zsűritag és semleges bíró előtt lefolytatni. A zsűritagokat Cigánd, Ragály és Szabó Sándor volt lakóhelye körül választom ki, akik nem voltak tagjai a Kommunista Pártnak. A Pesti Központi Kerületi Bíróságot nem tartom semlegesnek a jogtalan idézés miatt a tárgyalás levezetésére. A bírók rekordja átvizsgálása után a felperes volt lakhelyéhez tartozó Bíróságot jelölöm a tárgyalás levezetésére, a bírók sem lehetnek volt Kommunista Párt tagjai. Jogom van követelni, s követelem $500,000.00 óvadék letétbe helyezését a felperes megbízhatatlansága miatt.

 

            Ha Szabó Sándor pert akar ellenem, adja be a lakóhelyén, ott ahol ismerik, ahol a rendőrségen rekord van a Hungarian church maffiáról, Szabó Sándor bérgyilkos szándékáról, az Ontarioi Egyháznál elkövetett törvényszegéseiről. Szabó Sándornak nem a Markó utcai Bíróságon, hanem a Markó utcai börtönben a helye. Ne használja ki hazugságával a magyar adófizetők által fenntartott Bíróságot. Ő nem fizet adót Magyarországon, az állam jóvoltából ingyen végezte iskoláit, majd állásából megszökött. Semmi jót nem tett a nemzetért, a hazáért, de szégyent hozott a magyar névre.

 

            A nemzetközi törvények alapján az alanti dátumtól számítva 30 napon belül kérem a választ.

 

Kelt 2013. február 15, Ewa Beach, Hawaii                                                                                                                                                                                                                                         Julius Bogar                                                                                                                                                                   Julius Bogar, alperes


--