Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. február 28., csütörtök

16.556 - MVSZ Sajtószolgálat: Szombat 15 óra: Dr. Drábik János és Dr. Kiss István előadása a Szent László-MTA-n


Feladó: MVSZ Sajtószolgálat
Dátum: 2013. február 28. 13:37
Tárgy: Szombat 15 óra: Prof. Dr. Váralljai Csocsány Jenő és Varga Géza előadása a Szent László-MTA-n
Címzett: Kutasi József Antal


Szombaton, március 2-án, 15 órától folytatódik a magyar nemzet új meghatározásának kidolgozásához elvezető dolgozatok sorozata  a Szent László Magyarságtudományi Akadémián, Dr. Drábik János előadásával, Nemzet és állam kiszolgáltatottsága a globális háttérhatalomnak címmel, majd Dr. Kiss István  Betegségmegelőzés – a halandóság és az egészségügy kulcskérdése Magyarországon című előadásával, amely eredetileg a Világkongresszus demográfiai és orvoskonferenciája keretében hangzott el. Moderátor: Bottyán Zoltán.
2. szombat
15 óra – Bartók-terem – Szt.László-MTA – Jövő a Szent Korona jegyében
A Magyarok VIII. Világkongresszusa anyagainak feldolgozása
I. rész 15-17 óra között – A magyar nemzet új meghatározása – Nemzet és állam kiszolgáltatottsága a globális háttérhatalomnak címmel Dr. Drábik János tart előadást, majd Bottyán Zoltán ügyvezető elnökkel folytat beszélgetést a témáról.
II. rész 17-19 óra között In vivo – a Demográfiai és orvoskonferencia tükrében Betegségmegelőzés – a halandóság és az egészségügy kulcskérdése Magyarországon címmel Dr. Kiss István (POTE, Pécs) előadása hallgatható, utána az előadó Bottyán Zoltán ügyvezető elnökkel beszélget.
Az év elején az iWowwe cég teljesen új videokonferencia-termet léptetett működésbe. A belépés jelszó nélkül történik, ide kattintva. (Kérjük, hogy a nevüket ékezet nélkül írják be!)
MVSZ Sajtószolgálat
7787b/130228